Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 04.06.20  08:50

« Re: Re: Re: Re: hranice

Tak ja som za nejaký zraz na SK ringu už roky, ale uvedomujem si, že je to pre väčšinu príliš ďaleko.
    Ja každopádne chcem ísť, jednak som už dlho nejazdil na okruhu, jednak som na tom s prácou a psychikou podobne ako fred a a potrebujem vypnúť a zajazdiť si (na čomkoľvek) je dobrý reset.
    Market: nemusíš si nič rezervovať ani kupovať dopredu, prídeš a na mieste zaplatíš jazdu. Ale myslím že na webe majú aj tú možnosť kúpy lístka dopredu.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 03.06.20  23:38

« Re: Re: Re: hranice

Ahoj kluci a kľučky, rád by som (ešte nehovorím že nie) ale z práce som fyzicky (už aj psychicky) úplne KO. Nejako zisťujem že momentálne nemám ani náladu na jazdenie a hlavne by to chcelo nové brzdové dosky ktoré nemám. Trofeá sa ale už trasú v garáži.
    Ktovie ale, také pojazdenie a wellness by ma možno nakoplo do života.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 03.06.20  23:07

« Re: Re: hranice

iudex - já jsem pro, v tu příští neděli !! Když už tam ty semislicky mám, tak bych si to přijel zkusit (třeba je moc cestou newojedu, nebo si přehodím kola na cestu zpět). Klidně jen 2 jízdy, ale možná ty 3 taky zvládnu. A mohl by se pochlapit i WL s přemotorovaným Broukem, Speedfred s Alficí a další !! Takový malý sraz na SK ringu. A Market taky, zase tak daleko to není, může přespat před tím v Dunajské Stredě, také jsem to tak párkrát dělal, abych nebyl před ježděním unavený. Po ježdění jsi plný adrenalinu a to se pak dá zvládnout cesta domu ;-) >:-[]
    Market - myslím, že i tady koupíš v pohodě jednotlivé jízdy na místě.
    Několikrát vyzkoušený rozumný Penzion Nevada: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 03.06.20  18:10

« Re: Re: hranice

iu: ako to tam funguje?
    treba byt nahlaseny nejak dopredu, alebo staci prist a kupit si jazdu?
    Uvazujem aj ja, ze by som siel, ale mam to tam vyse 300km, cize dost od ruky :-(
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 03.06.20  16:04

« Re: hranice

Tomasino, Dany: tak Slovakiaring predsalen zaradil aj voľné jazdy autom (asi len čakali, či nebudú mať lepší program a keď to ostalo voľné, tak dali jazdy pre verejnosť). Budú na budúci týždeň v stredu a nedeľu, ale zaujímavejšia bude nedeľa od 10 do 17:00. Pre Thomasina 3 hodiny za 70 eur, pre nás s Danym polhoďka za 30.
    Čo vy na to?
    [odkaz]

• 00 Reagovat !

foto Market

Market 03.06.20  12:25

« hranice

Premiéri oboch krajín Igor Matovič a Andrej Babiš to potvrdili pred začiatkom ich rokovania v rámci zahraničnej pracovnej cesty predsedu vlády SR Matoviča v Prahe. "Od polnoci zo stredy na štvrtok zavádzame úplne voľný pohyb medzi Slovenskou a Českou republikou," povedal šéf slovenského kabinetu.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 03.06.20  10:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ochranná fólia na auto

Ron....záruka 10 let. Ta se týká produktu, ale ne nezbytně práce. Zákonná, pokud se nepletu je 2 roky. Pak je třeba zohlednit i další věc. A to je "životnost" firmy. Proto je lepší jednat se silnou firmou (i když trochu dražší), která má historii a působí i v jiných aktivitách. Jako na příklad detailing a sklo.
    Uživit se pouze na foliích je dnes nemožné, jak se potvrdilo v mém případě.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 03.06.20  07:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ochranná fólia na auto

fred: jasné máš svojim spôsobom pravdu, vychádza to ale na cca 2 percentá ceny auta za kapotu a nárazník. Čo nie je málo, ale zasa ani úplny dvojnásobok. Po skúsenosti s BMW a jeho otlčeným nárazníkom do toho asi pôjdem.

Ronaut, děda: Dík za info.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 03.06.20  06:29

« Re: Re: Re: Ochranná fólia na auto

Leg: mě na Polo dělali folie před týdnem, nakonec ne celé, ale exponovaná místa:nárazník, kapota, zrcátka, světla, nášlapy u dveří, misky klik, zadní hrana kufru, část střechy,
    spodek zad. nárazníku, lemy kolem zad. kola, 19500 Kč, Fusion PPF nano
    Záruka je tuším 10 let?
    Vypadá to docela pěkně, jde to trochu vidět jen na té střeše. Díky tomu nano povrchu to odpuzuje pěkně vodu a leskne se to jako po voskování.
    Ještě mi dělali zatmaveni oken vzadu, ale ještě budou dodělávát termofolie dopředu, to zapomněli
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 02.06.20  23:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ochranná fólia na auto

neviem či dobre chápem, ale na to nové EV Cígo xceš dať ochranú foliu? Čo ideš zdvojnásobiť cenu auta? Podľa mňa blbosť, ale sú to tvoje dengy.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 02.06.20  17:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ochranná fólia na auto

wl.....PPF ...jo známe....Postkomunistická Podnikatelská Filiálka...... >:-[]
    Sorry jako, ale toto si přečtěte....ANO...potvrzeno...je to mafie....
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 02.06.20  17:28

Leg.....myslím, že je to PU folie a žádná láce. Ale upřímně, už si to moc nepamatuju. Někde od toho mám i brožuru, ale nevím přesně kde. Ale bacha. Kvalitní folie je jedna věc a borec, který folii instaluje na vůz je věc druhá. Takže i ta nejkvalitnější folie je k hov.nu, pokud není odvedena kvalitní práce. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.06.20  16:33

Leg
    Vím, ale taky: [odkaz]
    ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 02.06.20  16:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ochranná fólia na auto

pradeda: díky moc za skúsenosť, práve preto sa aj pýtam, ak by to malo vydržať tri roky a potom sa začať takto odlepovať a kaziť, tak to tam radšej nebudem dávať nič. Ty tam máš klasickú transparentnú PVC fóliu alebo PPF (tá by údajne mala vydržať aspoň 5 rokov)?

label: PPF - Paint Protection Film
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 02.06.20  15:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Ochranná fólia na auto

Leg.....zítra nebo po zítřku jedu do Brna si nechat opravit folii ve dvou místech levá-pravá na předním nárazníku. Po 3 letech se folie na stresslém místě zvedla a časem i praskla. Tím pádem se mezi nárazník a folii dostává bordel z vozovky a jen složitě se odstraňuje. Folie byla údajně velmi kvalitní a platil jsem za kapotu, blatníky, celý předek a střechu v 3D carbonu 38000Kč.
    Hodně záleží na tom, jak moc seš fussy. Pokud by jsi mohl s pár paint chips na autě žít a které by se daly lehce opravit před budoucím prodejem, tak ušetříš...... [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 02.06.20  14:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ochranná fólia na auto

Tož když SUV........tak mega SUV...... ;-) :-! :yes:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.06.20  14:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Ochranná fólia na auto

Leg
    PPF? Tak to si dej bacha , aby to nebyl Kellner a električku ti nezprivatizoval... >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 02.06.20  14:19

« Re: Re: Re: Re: Ochranná fólia na auto

Teraz mi jeden chlapík písal 360€ za kapotu+nárazník, 3M PPF. Tak uvidím.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.06.20  11:57

« Re: Re: Re: Ochranná fólia na auto

Leg
    S rozpočtem nad 400 éček to nemá smysl pro tebe a s rozpočtem do 400 éček to nemá moc smysl z hlediska kvality folie a práce.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.06.20  09:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Promiskuita

Sakryš, a já si zrovna říkal, že bych to vzal na SK ring :-O No nic, aspoň že na 9.6. mám už koupenou jednu jízdu v Brně, ta měla být moje první, ale když přidali na včerejšek celé odpoledne ježdění 12-18 hod, bylo jasné že tam bude minimum aut. A počasí vyšlo parádně..
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…