iudex 08.06.20 08:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hranice
Market: nemusíš sa báť, polhodinový stint autu nijak neublíži, najmä ak nepôjdeš každé kolo nadoraz, ale dáš aj nejaké chladiace kolo. Gumy trošku utrpia, to je logické, ale takisto ich nezoderieš. A ostatne na toto sú autá typu Cupra R robené, takže konečne Tvoje auto "bude doma". :-)
Fred: ja mám motokáry neďaleko, takže kvôli tomu na SK ring jazdiť nemusím, tam jednoznačne okruh. Ostatne aj včera som bol s deťmi na motokárach, zapáčilo sa im to: [odkaz] -
Thomasino 05.06.20 19:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hranice
Market - měl bys zájem o koučing od Honzy Červenky? Mluvil jsem s ním dneska kvůli něčemu jinému (M2c versus Cayman T) a zmínil se o té příští neděli a on bude zrovna v sobotu v Bratislavě, tak kdyby se nás pár našlo, mohl by v neděli přijet. Já bych si to rád zase zopakoval, iudex taky. Mě to na začátcích hodně pomohlo, odbourali jsme postupně pár špatných letitých návyků. Běžná cena je 1400 CZK/52 EUR za půl hodinky, nyní by to bylo za 1200 CZK/45 EUR. -
Thomasino 04.06.20 20:52
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hranice
Musíme se ještě s Iudexem a Danym domluvit, jestli chtějí jet na dopolední ježdění od 10 hodin, nebo odpolední od 14 hodin. Já bych navrhoval dopolední. Mohu aspoň dojet v sobotu navečer, přespat tam a po ježdění jet kolem 14-té domů. Navíc Market to bude mít daleko, tak asi by to takto taky uvítal, pokud pojede.
Rone - po 2000 km bych auto na okruh asi taky nebral, já počkal na 4000 km u MRS a skoro 5000 u M2 i M240i >:-[] Nevím jak to máš daleko, spíše jsem myslel na projížďku v rámci zajíždění a přijet se podívat ;-) Však uvidíš jak se ti bude chtít. -
Ronault. 04.06.20 20:07
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: hranice
market: Slovakia není Nurburg >:D
Co se týče mé návštěvy... mno... Na sobotu 13.6. mám plánovanou školu smyku v Ostravě a už bych tam fakt měl jít, protože voucher končí v teď v červnu. A ještě jsem si k němu doplácel delší verzi.
To by pak znamenalo buď vyrazit v neděli v 5h (pokud bych koupil slovenskou známku, tak asi později) nebo až odpoledne po škole smyku s noclehem na místě.
Proti se taky staví to, že Polo bude mít po dojezdu na Slovika ring najeto tak 2000 km, což není mnoho na drcení po okruhu... :-| No a samozřejmě finance, ne že by nebyly, ale jak jsme byli včera vybírat vybavení kopelen.... 8-s ..to si bude muset hypoteční banka pěkně šáhnout do kapsy >:D >:D >:D -