Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.06.20  22:10

« Re: Renault Megane RS Sport, Cup, Trophy and Trophy-R Track Test

Market - v neděli bohužel nedojedu, moje záda nejsou ještě tak v pohodě jak jsem myslel, 2 dny mě bolí za krkem a hlava, dneska jsem byl na masáži a prej mám záda slušně zablokovaný, chce to klid a nejdříve ještě pokračovat v posilování a cvičení. Možná se tam dojedeme podívat, ale vezmu dailycar aby to bylo pohodlnější.
    Honza Červenka tam bude, iudex na něj má číslo, je to domluvené a mohu opravdu odporučit, aby ssi to s ním pod dohledem na okruhu zkusil. Jednak by bylo škoda mít takové auto a nezkusit to a navíc se naučíš hodně věcí. Není lepší investice než do sebe a koučingu.
  • 00 Reagovat !

foto Market

Market 11.06.20  19:56

« Renault Megane RS Sport, Cup, Trophy and Trophy-R Track Test

krasne porovnanie na trati
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 10.06.20  13:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hranice

wl: dá sa robiť všeličo, napr. v tejto súvislosti mi napadol starý vtip:
    Príde robotník na Krížnu ulicu v Blave (pozn.: tu zvykli stávať ľahké devy) a pýta sa jednej z nich:
    - Čo spravíš za 100 eur?
    - Za 100 eur Ti ho vyfajčím.
    - A čo spravíš za 500?
    - Za 500 spravím, čo len budeš chcieť.
    A robotník na to: tak si naskoč do auta, ideme na stavbu betónovať základy. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.06.20  17:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hranice

Dědo, a co by si s ní dělal, ty si to ještě pamatuješ? >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 09.06.20  16:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hranice

tms....takovou soudružku bych potřeboval taky....dej vědět kdyby ses s ní někdy rozcházel...... ;-) :-!
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 09.06.20  15:49

« Na okruhu

Len pre inšpiráciu (a motiváciu pred nedeľou) dinarova jazda na Masarykovom okruhu:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.06.20  14:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hranice

Moje soudružka jede se mnou :-) Jako většinou. Takže větší zátěž na brzdy >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 09.06.20  13:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hranice

Ta zpráva ohledně rozbití kartelu VW. Takovou "věc" dlouhodobě ukočírovat a držet v utajení, když v tom jede tolik lidí, je téměř nemožné. Někomu jednou určitě pr.dnou nervy a je konec. Dost možná, že to bude mít souvislost s aktuální situací na trhu... :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 09.06.20  12:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hranice

ja ak pojdem, tak sam. moja sudruzka neprejavila zaujem...

speedfred: v nedelu ma clovek odpocivat a nie robit. dnes je to na slovensku velka tema...
    ja napr. chcem, aby si v nedelu mohli oddychnut v prirode aj farari so svojimi rodinami a detmi :-)

ku kartelu: myslim si, ze taky kartel maju vsetci predajcovia...
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 09.06.20  12:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hranice

Tož jak to tady sleduju, tak to vypadá, že někteří budete brát s sebou na SK i "hever" (soudružku... ;-) ), jestli se nemýlím......?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.06.20  12:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hranice

• « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 09.06.20  10:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hranice

Rád by som prišiel ale nemám brzdové dosky (poraďte kde mám hľadať) a nejako práce sa nasypalo (robíme aj víkendy).
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.06.20  20:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hranice

Máš SZ a kouej dojet. Snad dojede i Speedfred a vyvětrá Alfici na okuhu >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 08.06.20  16:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hranice

mam predbezne rezervovanu izbu (na 65%).
    Kto este pride?
    Kludne napiste aj do SZ, potom si mozeme vymenit aj tel. cisla... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.06.20  13:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hranice

OK, tak mi si rezervujeme přespání v penzinu Nevada v DS ;-) Ale přijedeme tam až tak po 19-té hodině.
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 08.06.20  08:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hranice

Pravdepodobnosť mojej účasti je 65%...
    Ak nebude na okruhu veľa áut, tak samozrejme vyskúšam :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 08.06.20  08:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hranice

Market: nemusíš sa báť, polhodinový stint autu nijak neublíži, najmä ak nepôjdeš každé kolo nadoraz, ale dáš aj nejaké chladiace kolo. Gumy trošku utrpia, to je logické, ale takisto ich nezoderieš. A ostatne na toto sú autá typu Cupra R robené, takže konečne Tvoje auto "bude doma". :-)
    Fred: ja mám motokáry neďaleko, takže kvôli tomu na SK ring jazdiť nemusím, tam jednoznačne okruh. Ostatne aj včera som bol s deťmi na motokárach, zapáčilo sa im to: [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto Mig-35

Mig_35 08.06.20  07:41

« ty vole třináctá komnata

tak tady jakože chodím slídit? vůbec jsem netušil, že to tady je.
    Labile, jdi se léčit, ty seš vážně psychopat...
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 07.06.20  22:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hranice

Tak keby sme náhodou nejazdili na okruhu tak môžeme skúsiť aj motokári, nie?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.06.20  22:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hranice

Market - tak co, už víš jestli dojedeš? Byl by hřích to s takovým autem nezkusit :-) Ale bacha, je to hodně zábavné a návykové, zvláště kdyby ti to celkem šlo >:-[] >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…