Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 10.06.20 13:44
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hranice
wl: dá sa robiť všeličo, napr. v tejto súvislosti mi napadol starý vtip:
Príde robotník na Krížnu ulicu v Blave (pozn.: tu zvykli stávať ľahké devy) a pýta sa jednej z nich:
- Čo spravíš za 100 eur?
- Za 100 eur Ti ho vyfajčím.
- A čo spravíš za 500?
- Za 500 spravím, čo len budeš chcieť.
A robotník na to: tak si naskoč do auta, ideme na stavbu betónovať základy. >:D -
pradeda777 09.06.20 13:56
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hranice
Ta zpráva ohledně rozbití kartelu VW. Takovou "věc" dlouhodobě ukočírovat a držet v utajení, když v tom jede tolik lidí, je téměř nemožné. Někomu jednou určitě pr.dnou nervy a je konec. Dost možná, že to bude mít souvislost s aktuální situací na trhu... :'-( -
Market 09.06.20 12:26
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hranice
ja ak pojdem, tak sam. moja sudruzka neprejavila zaujem...
speedfred: v nedelu ma clovek odpocivat a nie robit. dnes je to na slovensku velka tema...
ja napr. chcem, aby si v nedelu mohli oddychnut v prirode aj farari so svojimi rodinami a detmi :-)
ku kartelu: myslim si, ze taky kartel maju vsetci predajcovia... -
iudex 08.06.20 08:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hranice
Market: nemusíš sa báť, polhodinový stint autu nijak neublíži, najmä ak nepôjdeš každé kolo nadoraz, ale dáš aj nejaké chladiace kolo. Gumy trošku utrpia, to je logické, ale takisto ich nezoderieš. A ostatne na toto sú autá typu Cupra R robené, takže konečne Tvoje auto "bude doma". :-)
Fred: ja mám motokáry neďaleko, takže kvôli tomu na SK ring jazdiť nemusím, tam jednoznačne okruh. Ostatne aj včera som bol s deťmi na motokárach, zapáčilo sa im to: [odkaz]

Honza Červenka tam bude, iudex na něj má číslo, je to domluvené a mohu opravdu odporučit, aby ssi to s ním pod dohledem na okruhu zkusil. Jednak by bylo škoda mít takové auto a nezkusit to a navíc se naučíš hodně věcí. Není lepší investice než do sebe a koučingu.