Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 14.06.20 11:20
« Návrh na sraz Červenec 2020
Zdravím všechny,
moc se tady teď neobjevuju, protože v práci docela blázinec. A vzhledem ke změně mé pozice výše došlo i na úpravu termínu dovolené. Výsledek je ten že od 10. do 16.7. budeme s rodinou znovu ve Sport Art Centru NA (wl mě jistě pochválí >:D ) Prostřední Bečvě. Čili o víkendu 11.-12.7. bychom se mohli všichni, kdo mají zájem a čas, zase po nějaké době sejít a projet. Jenom SSS na tuhle cestu asi neprosadím >:-[] takže u mě nic zajímavého. -
-
Dany 12.06.20 14:43
« Re: Re: Renault Megane RS Sport, Cup, Trophy and Trophy-R Track Test
Čavte banda. Ako Ring? Ja by som prišiel na prvé školenie o 9:00. Ak tam bude Honza, tak zvažujem lístok na pol dňa. Kvôli bezpečnostným opatreniam bude zrejme lepšie zakúpiť lístok dopredu. Ako ste na tom ostatní? -
Thomasino 11.06.20 22:10
« Re: Renault Megane RS Sport, Cup, Trophy and Trophy-R Track Test
Market - v neděli bohužel nedojedu, moje záda nejsou ještě tak v pohodě jak jsem myslel, 2 dny mě bolí za krkem a hlava, dneska jsem byl na masáži a prej mám záda slušně zablokovaný, chce to klid a nejdříve ještě pokračovat v posilování a cvičení. Možná se tam dojedeme podívat, ale vezmu dailycar aby to bylo pohodlnější.
Honza Červenka tam bude, iudex na něj má číslo, je to domluvené a mohu opravdu odporučit, aby ssi to s ním pod dohledem na okruhu zkusil. Jednak by bylo škoda mít takové auto a nezkusit to a navíc se naučíš hodně věcí. Není lepší investice než do sebe a koučingu. -
iudex 10.06.20 13:44
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hranice
wl: dá sa robiť všeličo, napr. v tejto súvislosti mi napadol starý vtip:
Príde robotník na Krížnu ulicu v Blave (pozn.: tu zvykli stávať ľahké devy) a pýta sa jednej z nich:
- Čo spravíš za 100 eur?
- Za 100 eur Ti ho vyfajčím.
- A čo spravíš za 500?
- Za 500 spravím, čo len budeš chcieť.
A robotník na to: tak si naskoč do auta, ideme na stavbu betónovať základy. >:D -
pradeda777 09.06.20 13:56
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hranice
Ta zpráva ohledně rozbití kartelu VW. Takovou "věc" dlouhodobě ukočírovat a držet v utajení, když v tom jede tolik lidí, je téměř nemožné. Někomu jednou určitě pr.dnou nervy a je konec. Dost možná, že to bude mít souvislost s aktuální situací na trhu... :'-( -
Market 09.06.20 12:26
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: hranice
ja ak pojdem, tak sam. moja sudruzka neprejavila zaujem...
speedfred: v nedelu ma clovek odpocivat a nie robit. dnes je to na slovensku velka tema...
ja napr. chcem, aby si v nedelu mohli oddychnut v prirode aj farari so svojimi rodinami a detmi :-)
ku kartelu: myslim si, ze taky kartel maju vsetci predajcovia...