Thomasino 23.06.20 19:59
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan
Přijeď čím potřebuješ, ale jestli bude některý z těchto dvou víkendových dnů doma i WL, rád dojedu a můžeme se u něj potkat v kavárně na kafe a nějaký dobrý zákusek :-) A třeba se připojí i IUDEX a Ronault. White Labele, napiš pls který z těchto dvou dnů se ti to hodí. -
woody-alien 23.06.20 19:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan
Thom: V Beskydech jsme od 10. do 16.7. Se srazem nevím, zatím na to nikdo nereagoval. Nabízí se víkend 11. a 12.července. Každopádně přijedu Leonem, to by mi rodina neodpustila, kdybych je nacpal do SSS. >:-[] -
Thomasino 23.06.20 19:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan
Jsou objednané, tak uvidíme :-! Origo disky byly hodně úzké, jen 7" (x18") a pneu 225/50 na tom byly jako balóny. Teď to bude 8" a nakonec jsem nechal průměr 18", ikdyž jsem si pohrával s myšlenkou dát to na 225/45 R19. Ale nechci do toho moc cpát peníze (objednávat i pneu), kdyby to někdo koupil, tak tyto kola mohu použít na jiné koncernové auto (Golf, Leon, Kokta..), nebo půjdou v pohodě prodat. Teď bude ET o 5mm více ven (ET40 proti původnímu ET45), aby nebyly tak zalezlé :-) Pošlu pak foto. Schválně jsem volil tento design kol, aby opticky nepůsobily tak malé ;-) >:-[]
A taky se naskytla možnost za rozumné peníze koupit brzdy z GTI Clubsport S (příplatkové pro Golf R, bi-materiálové), jak kotouče, tak třmeny a destičky (jiná směs pro tyto brzdy), takže by to mohlo už taky pořádně brzdit ;-) Teď už jen kratší pružiny a snížit těžiště a je z toho slušný warm-hatch >:D
[odkaz] / [odkaz] -
Thomasino 23.06.20 16:31
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan
LEG - tak nevím, jestli mám gratulovat, nebo kondolovat. Z mého pohledu tedy: "upřímnou soustrast" >:-[] >:-[] Ale jsem zvědavý na dojmy :-)
WOODY - kdy že to jedeš do Beskyd a plánujete nějaký ten sraz u WL ?
Mimochodem, co říkáte na tyhle levný kola AEZ Crest Dark pro červenou Atecu FR ? ;-)
Leg 23.06.20 14:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan
No vy dvaja ste teda marketingoví experti, to by to s vami Porsche dopracovalo. >:D
Späť od Porsche na zem (label sa milosrdne zníži k nám plebsu), E-UP! včera dorazil. Ak bude čas, večer sem dám prvé dojmy plné bzučania elektriky, spálených pneumatík a adrenalínu pumpovaného rovno di žily. >:D -
pradeda777 22.06.20 14:45
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan
wl....no jasný.. "pro optimální trakci a přesnost řízení"....politická korektnost v praxi. Těžko by si někdo v dnešní pomatené době troufl napsat....."s PTVP budete na okreskách řezat zatáčky jako by tam ani nebyly".... ;-) >:D