Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.06.20  20:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan

sf
    hamuľce = brzdy?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.06.20  20:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan

Pd7
    Víš jaký je rozdíl mezi GLA (v tzv. "AMG" - chacha) a Macanem?
    U Macanu je R4 základní/lidová (social edition) motorizace, kdežto u toho slavného GLA je R4 vrcholnou motorizací, to už si zrovna můžeš koupit něco od Volva, to má taky nejdražší R4 na světě. >:-[]
    Já to mám podobně jako iudex, v rámci D3 je MB až ten poslední na koho bych si při výběru vzpomněl. Takové eSkupé s V8 (i bez AMG), to ano, ovšem to je úplně jiný příběh.
    Ale celkově už mi nepřijde D3 (za ty háky) tak žádoucí ("kulervoucí") jako kdysi, a pokud končí na R4, tak to už vůbec ne, to si můžu (např. jako rodinné auto) koupit třeba Superba (nejsilnější benzín ve Sportlineu) a spoustu peněz ušetřit na zajímavější investice.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 25.06.20  20:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan

wl....no právě, Macan coby Porsche má image levného vozu a proto ho tu nikdo nechce. Možná za to může ten "usraný" čtyřhrnek, který mu kazí pověst.... :-! >:-[] Ale na Rožnov je Macan asi ok. Tam to lidi tak neberou. Mě osobně ale Macan nevadí. Když to nevyjde s GLA a RSQ3, třeba si ho ještě koupím..... ;-)
    Meďourů je tu opravdu pořídku. Je to asi tím, že je tu značkový Audi prodejce a ten má místní smetánku "ošetřenou"..... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 25.06.20  18:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan

dedo : tak priprav zmluvu. ;-)
    Nesmie to byť ale žiadna socka a lepčie hamuľce by boli fajn.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.06.20  16:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan

pd7
    Moc levné na Porsche, ale moc drahé na Kyjov. Pokud jste tam na moderní vozy, pak není divu, že u vás jezdí MB tak vzácně. Nebo máte na MB příliš nízký věkový průměr a MB mají jen seniorské špičky místní mafie. :*) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.06.20  16:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan

Dedo: tak to pomenuj otvorene: chceš Mercedes, lebo má pre Teba lepší zvuk a image ako Audi. To je úplne normálne a pochopiteľné (pre mňa je D3 plne vyrovnaná, ale pre mnohých má Mercedes lepší zvuk a image ako zvyšné dve značky). Mne osobne je Mercedes práve mierne nesympatický, jednak pre spojenie s rôznymi pochybnými ľuďmi v minulosti a aj istou aroganciou predajcov (v štýle "my nepredávame zľavy, ale Mercedes a Mercedes nie je pre každého"). Každopádne Mercedes najlepšie pasuje k dôchodcovi. >:D a nejaká Ateca Cupra s rovnakou dynamikou nielenže nemá image, ale bude asi aj menej komfortná.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 25.06.20  15:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan

freddie....to nezní špatně.....kolik vyklopíš na dřevo za lehce ježděného (cca 10k km) Macana GTS? Sepíšeme Smlouvu o smlouvě budoucí? ;-) >:D
    wl....my jsme tady spíš na moderní vozy, takže zastaralých Poršáků "němnogo",....ale nějaké ty modernější jako Panamera a Cayenne jsou tu k vidění.... ;-) Macan nikoliv....proč asi....moc levné na Porsche?
    A tady to pořádný Porsche nakonec....
    [odkaz] .. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.06.20  15:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan

pd7
    A kolik jezdí po Kyjově Poršáků? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 25.06.20  14:59

Kašli na hviezdu alebo OOOO, a kúp si plnotučnú prémiu Macan-a. Ja ho potom od teba zoberiem keď dostanem chuť na SUV.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 25.06.20  14:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan

wl/tms/iu.......Audin jezdí po Kyjově mraky....meďourů jen hrstka...... >:D ;-) :-!
    Tož vážně.....GLA mě přijde takový šikovnější kompakt....něco mezi MPV a SUV....ano, vlastně crossover.... :-! A s 300 k je to tak akurátní.... ;-) Na délku pod 4.5 m (4424 mm), čehož si též cením, protože perfektně zapadá do mých požadavků pro univerzál. Q3 přece jen na mě působí už jako plnohodnotné SUV a zrovna tak i Ateca, i když rozměrově jsou na tom podobně jako GLA. Další věc je ta, že jsem se ještě ani s jedním z kandidátů nevezl a je docela možné, že po testovací jízdě bude všechno jinak....zatím čekám na to AMG GLA.....ale pokud mě 5tivál v RS Q3 patřičně ohromí, tož nevím......... ;-) Ale bacha, u mě krom výkonu a zvuku už hraje podstatnou roli i komfort.... ;-) A tady tuším, že GLA bude mít navrch.... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.06.20  13:58

« e-Up!

iu
    Mám trochu obavy, jestli Leg neutrpěl šok po zásahu el. proudem, když dolíval kapalinu do... ostřikovačů. >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.06.20  12:33

Leg: kde sú sľubované elektrizujúce dojmy z novej rakety? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.06.20  10:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan

Ale samozřejmě Ateca (i ve verzi Cupra) bude vedle GLA 35 AMG nebo Q3 RS vypadat jako chudý příbuzný, to uznávám... Ale zatím razím teorii dvou aut a peníze raději dám spíše do auta pro zábavu. Nicméně si dovedu představit, že za pár let se klidně uchýlím k jednomu autu jako MB C43 AMG, nebo Q3 SB RS >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.06.20  10:33

Tiež síce zastávam názor, že (pekne špecifikovaná) Ateca je lepšou kúpou ako výrazne drahšie prémiovky podobnej veľkosti. Ale pradeda zjavne chce práve prémiovku, čo je zjavne silnejší faktor ako value for money, ktorú nemusí riešiť. V súboji 304k R4 vs 400k R5 by som ja nemal čo riešiť, ale opäť pradeda ten výkon nevyužije ani z polovice, takže výkon argumentom nie je. Na druhej strane zvuk a charakter by mal byť, jednak pri R5 by nepocítil žiadny downgrade oproti R6, kdežto pri R4 už áno. No a hlavne nemusel by čeliť (takmer istej) kritike, že najprv sa tu opovržlivo vyjadruje o ussrraných štvorvalcoch a nakoniec si ho sám kúpi. >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.06.20  10:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan

MB GLA nevypadá špatně, ale přece jen čtyřválec proti pětiválci v Q3 s hezčím zvukem (ikdyž taky už utlumeným) ?? :-! Nicméně se mi líbí, že Q3 SB RS je naladěné tak, že umí na sněhu pěkně driftovat a preferovat zadek. Což nevím jestli bude umět i GLA 35. [odkaz]
    Mimochodem, Pradědo, GLA je v podstatě stejně velké jako Ateca. Stejná šířka, stejná výška, jen o 5cm delší než Ateca ;-) A asi dvakrát dražší při stejné motorizaci >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.06.20  10:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan

pd7
    Co tě na tom baby MB s usraným R4 láká víc, než RS Q3?
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 24.06.20  22:13

Tož ano, Q3 SB vypadá líp, ale normální Q3 je takové správné praktičtější SUV... ;-)
    Zadek u nového Q3 je určitě povedenější než u předešlého modelu.. :-!
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.06.20  20:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan

Já ti nevím, mě se zadek u normální Q3 moc nelíbí, určitě bych chtěl Sportback :-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 24.06.20  20:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan

......stihl bych dojet i jedním z těchto dvou...... ;-) .....oba v Kyjově....
    [odkaz]
    [odkaz]

Škoda, že na RS žádná sleva není. Ale snad by se dala nějaká ta kačka ukecat.... ;-)
    Meďour mě ale láká víc, ikdyž je to jen usr.aný čtyřhrnek....... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 24.06.20  17:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Macan

Pekne hnusné autá, sorry ako.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…