Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 07.07.20  16:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: moto

iudex: My jsme vylezli na Radhošť loni. Počítám že v sobotu dopoledne budu spíš relaxovat po páteční skvělé jízdě ve štrůdlu v tropickém vedru. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 07.07.20  16:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: moto

sf: No ono při tom množství turistů ani na nic jinýho než na výstup nepomýšlejte. >:D Jakkoliv pozvat partnerku na "vrchol" může svádět i k něčemu jinému. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 07.07.20  15:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: moto

My by sme do toho asi aj išli (myslím výstup).
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 07.07.20  12:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: moto

Nemá niekto chuť spojiť to s trochou fyzickej aktivity a vyjsť na ten Radhošť doobeda? Z Dolnej Bečvy by to mali byť tak 2 hodinky hore.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 07.07.20  11:33

« Re: Re: Re: Re: Re: moto

Já se sobotním srazem od 14 hod v Rožnově počítám :-! :-!
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 06.07.20  15:39

Na Orave sa iba robí, a zapriahneme do toho aj “dolňákov”.

S tou elektronikou u MM asi niečo bude, pretože testovanej motke nešiel vôbec displej a ani smerovky. No a u V2 radiť podľa ucha moc nejde.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 06.07.20  12:54

« Re: Re: Re: Re: moto

Fred, jazdil som na H2 SX a niečo málo aj popísal. Pre osvieženie, som si to tiež pozrel :

H2 SX SE a misrt Akrapovič. Podvozok, brzdy a vlastne všetko je špičkové. Tu nie je čo vytknúť. Na nižších otáčkach je to celkom v pohode, trošku ucukané, ale v pohode. Ten pocit, keď prvý krát na plný začne tlačiť kompresor je neopísateľný. Žiadne starosti nemajú šancu sa vás udržať. Žiaľ ani rozum. Ten zostal niekde v prachu pri zrazenom zajkovi. Len hučím do prilby „pi.čéééé“ (pardon). Keď sa mi v 180 na plnej štvorke odlepilo kolo na miernom horizonte, tak som sa cítil ako jazdec Isle of man. Priposratý o sedačku. Aspoň myslím, že tak nejako sa cítia, keď pozerám tie zábery. Hodinku s ňou som si užil a prežil. Ešte teraz sa mi klepú prsty. A to je ešte hypersport H2 s 231 koňmi a H2R s 310. Nie nechcem si to ani predstaviť.

A dal som ju po obmedzovač, raz. Viackrát to nemalo zmysel.

[odkaz]

Zed je za super cenu a ako hovorí Sršeň. Nic netahá tak, jako Kawa s kompresorem, nic.
    Čo si ešte skúšal? Jazdil si na tej Morinke?

[odkaz]

Kafé ja osobne ešte neviem. Budeme s rodinkou na Orave, takže by som to mal bližšie ako z domu. Len neviem ako s časom, či nebude treba niečo robiť a tak
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 06.07.20  10:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: moto

Áno bol to iba “podladený” naháč Z H2 >:D , na tú Ninju ani nemalo význam už sadať. Viac ma ale zaujalo Moto Morini Corsaro 1200 ZZ. Veľká V2 super zvuk a výkonu tak akurát (140 PS). [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 06.07.20  09:00

No tak sf psal přímo Kawa Z H2, tak počítám že to bude tohle:
    [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 06.07.20  08:32

Ja predbežne rátam, že by som dobehol. Možno si to spojím a s túrou a doobeda vybehnem na Radhošť, ak bude vhodné počasie.
    Fred: neviem o ktorej H2 píšeš, vidím Ninja H2, supersport s 231k, Z H2, naháč s 200k a H2 SX, torurer s 200k. Každopádne keď má niečo dvojkolesové preplňovaný motor s výkonom hotheču (Ninja H2 má viac ako môj GGTI), tak to musí byť čistá šialenosť. Na druhej strane šialenosť je aj tá cena na úrovni GGTI (Ninja H2).
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 06.07.20  06:43

sf: No jako já s tím počítám. Viděl bych to jak psal Thomasino, 14:00 na kávičce a pak se uvidí.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 05.07.20  09:48

« Re: Re: Re: moto

Dany, neviem či si skúšal aj tú “kompresorovú sviňu” (sorry ale nič krajšie ma nenapadá) ale iba poviem že to je hnus. To bola snáď prvá motorka ktorú som nedal do obmedzovača a hlavne ani nebol dôvod pretože to fakt ide ako sviňa už aj v strednom pásme. Myslel som si že mám silné auto ale po včerajšku sa musím trošku prekalibrovať. A hlavne keď niekto povie že ho M3 alebo QV ide na okreske zabiť tak sa mu schuti vysmejem do očí. >:-[]
    Hoši mal som kdejaké moto 150+ PS ale toto je hnus, a ako som pozoroval všetkých pilotov ktorý z nej (Kawa Z H2) zišli tak to bolo hlavne krútenie hlavou do strán a snáď všetky grimasy tváre ktoré existujú. :-) Isiel som smerom k JE Dukovany a keď som videl jej obrysy tak som mal pocit že mám další blok jadrovky pod zadkom, fakt ten motor nemá slabšiu chvíľku. Koľko krát som chcel radiť ďalšiu vyššiu rýchlosť ale už to nešlo, pretože aj na 6 to ťahá neskutočným spôsobom. Od 6t rpm ma to začalo sťahovať z kože.
    Nie je to len o motore, ale tu hrá hlavnú úlohu aj keď šasi je tak isto báječné, brzdy fajn ale hlavne quickshifter úžasná vec. To by mala mať každá moto.
    Musel som to zo seba dať.
    PS : čo ten budúci víkend? Bude káva v Rožnove?
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 03.07.20  09:38

Fred, teda, ja som "mal" tiež slušný ťah, ale reťaz sa mi ešte pretrhnúť nepodarilo. Že ty si nezabiehal ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 03.07.20  09:37

« Re: Re: moto

Iudex, Woody: Čomu nerozumiete? Rád vysvetlím ;-)
    Jediné sprosté slovo je tam quickshifter a to je taká vecička, ktorá umožňuje radenie bez spojky od určitých otáčok, podľa naladenia. Pri radení hore na určitý čas preruší prívod paliva aby odľahčil ťah a umožnil preradenie. Pri podraďovaní hodí "medziplyn". K prevodovke to nie je moc priateľské a neodporúča sa používať stále. Na druhú stranu predlžuje dráhu radenia a radí sa cez "pružinu"/ spínač, ktorý sa pri použití spojky iba deaktivuje.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 03.07.20  09:22

cca 2-3 mesiace spať som si kúpil nový bicykel a do nájazdu 80km som 2x roztrhol reťaz! Pán v predajni sa ma pýtal jak to pretože mu to nešlo do hlavy. Tak som mu povedal že idem ako čipnuté tdi “vocpodu” a potom to takto dopadá. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 02.07.20  19:40

« Re: moto

Dany: Parádní report :yes: i když přiznám se, že jsem spíš latentní motorkář a rozuměl jsem tomu jenom o něco víc než iudex. >:D

Ale když jsme u "jednostopých", mám mikrohistorku z debaty s kolegou. Zrovna jsem přijel do práce se Swištěm po ročním servisu, výměna oleje atp. a kolega přijel na kole. Jen jsem tak mezi řečí nadhodil spokojenost s cenou servisu a on na to:

"No já byl teď po dvou letech a platil jsem 4.200. To jsem čekal míň."
    "A kolik máš najeto ?"
    "6.000 km."
    "No, to teda moc nejezdíš, 6000 za dva roky, co máš za auto ?"
    "Ale ne, já myslel servis na kolo." >:D

PS: Kellys Gate 30
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.07.20  10:46

iudex
    Bylo to pro tebe jako číst červenou knihovnu v plus devadesáti letech... ;-)
    (31000)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 01.07.20  08:40

Ten Stríít od Dukny musí byť fakt husté, kua. No uvidím. :-!
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 01.07.20  08:24

Dany: výborný román, síce som vôbec nerozumel, o čom píšeš >:D ale bavilo ma to a vďaka Tebe som pri jeho čítaní vykôstkoval kilo čerešní. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 30.06.20  21:50

Tak si to uži. H2 je velice nekompromisný zážitok, ale ja by som to doma asi nechcel. Tiež žere gumy na počkanie a bude žrať jak prekopnutá. Tých 200 plnokrvníkov musíš napásť.
    Ale ty si zvyknutý na spotrebu všeho druhu z Julinky ;-)
    Versys ešte na Babe ukazoval plnú a myslím, že stiahol jednu paličku až v TT. Za celý deň som skončil so spotrebou 6,6l podľa dotankovania. Do Tracera som po 60km dotankoval 8 l. Nie som si úplne istý, či bola pôvodne plná, ale ukazovalo plnú.
    Vyskúšaj si ešte Z900 RS, tá ma bavila najviac.
    [odkaz]
    Čokoľvek budeš skúšať, zober si to pred H2.
    Ja si myslím, že s tými dvoma kusmi to nebude také horúce. Ja som mal možnosť si vyskúšať čokoľvek, kľudne aj všetko, len už mali fajront.

Tu máš niečo na nepokojný spánok >:-[]

[odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…