Dany 26.07.20 09:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: slovakiaring
Díky chlapi. Najťažšie bude to zabehnúť. Nemal by som točiť nad 6t otáčok. Ale ťahá pekne už od 2t, takže sa s tým dá zabaviť aj v tomto režime.
Woody, bez cestovateľských ambícií je strednetriedny naháč najlepšia voľba. Designovo je Honda úplne bezchybná a najviac ma na nej bavia výfukové zvody a okrúhle svetlo. Na omak pôsobí viac plastovejšie ako povedzme angláni (ktorý sú viac retro), ale napr. aj XSR od Yamahy. Ako píše WL, tam už bude treba iný vodičák. -
Leg 26.07.20 03:48
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: slovakiaring
Dany: vyzerá to super, gratulujem. V motorkách sa absolútne nevyznám, tak ti len zaželám, nech si to užiješ bez ujmy. :-)
Label: áno, žeriavy sú super stroje koľkokrát som si hovoril, že by mohol byť zaujímavý job mať ako živnosť jeden “menší” žeriav (na rozdiel od bagra, ktorý tu má kde kto a pri práci s ním je človek stále zad*baný od hliny). Samozrejme, človek si to vždy maľuje ružovými farbami a reálny biznys je o dosť tvrdší. Čosi mi o tom rozprával “môj” bagrista, ktorý má okrem bagrov aj žeriav. A práve ten, na báze Tatry 815 v tej dobe nechával kompletne zrenovovať, takmer do stavu nového (v rámci možností, samozrejme) nakoniec to vyhodnotil ako lepšiu a hlavne menej rizikovú voľbu oproti kúpe novšieho, moderného žeriavu.
Ináč jeden Liebherr som mal kedysi doma- chladničku B -
white label 25.07.20 18:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: slovakiaring
w-a
Určitě je to lepší investice, než do většiny hypersportů. Má to tady známý a je to (i přes šílenou pořizovací cenu a velké provozní náklady) dost zajímavý byznys, samozřejmě, když v tom člověk umí chodit. Dnes jsme s ním stěhovali mini bazén na terasu. -
white label 25.07.20 10:12
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: slovakiaring
w-a
Tenle typ jsem tu přesně dával jako tip. :yes:
Poměr cena/výkon/design skvělý a samotný design - podle mě za ty prachy nic hezčího (nahatého) aktuálně není. Navíc ty na to máš i postavu.
On je to vlastně ideový nástupce někdejší CB 400F ss, kterou mám dodnes v garáži.
Výhodou je, že na ni stačí i menší řidičák na moto.
Mě se líbí ve stříbrném matu:
Černý lesk vypadá dobře na prezentačních fotkách, ale v reálu je to furt uťápané jako interiéry v klavírním laku.
Jen, aby to nedopadlo jako s třídvířkem, že s tím pak tvoje žena nebude chtít jezdit... >:D ;-) -
woody-alien 25.07.20 09:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: slovakiaring
Dany: No tak velká gratulace k radostnému přírůstku. :yes: Co se mě týká, já takovýhle peklostroje řešit nebudu. Pro mě když už, tak něco hezkého, ne moc nápadného, ne moc drahého a hlavně hodného. Možná pro mě budete mít jiný tip, ale zatím mi to vychází na
Ale jestli k tomu skutečně dojde, není jisté. Doma je proti tomu silná opozice.