Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 26.07.20  10:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: slovakiaring

Poslední motorka na které jsem se svezl...bráchova "číza třišede" motocross....v roce 1969....od té doby jen 4 kola.....
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 26.07.20  10:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: slovakiaring

wl.....stěhování zahradního bazénu jeřábem přes dům...a big job... ;-) :-! [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 26.07.20  10:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: slovakiaring

Kawa vypadá veľmi fajn, tak už iba zaželať hodne šťastných kilometrov :yes: :yes: :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 26.07.20  09:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: slovakiaring

Díky chlapi. Najťažšie bude to zabehnúť. Nemal by som točiť nad 6t otáčok. Ale ťahá pekne už od 2t, takže sa s tým dá zabaviť aj v tomto režime.
    Woody, bez cestovateľských ambícií je strednetriedny naháč najlepšia voľba. Designovo je Honda úplne bezchybná a najviac ma na nej bavia výfukové zvody a okrúhle svetlo. Na omak pôsobí viac plastovejšie ako povedzme angláni (ktorý sú viac retro), ale napr. aj XSR od Yamahy. Ako píše WL, tam už bude treba iný vodičák.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 26.07.20  03:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: slovakiaring

Dany: vyzerá to super, gratulujem. V motorkách sa absolútne nevyznám, tak ti len zaželám, nech si to užiješ bez ujmy. :-)

Label: áno, žeriavy sú super stroje koľkokrát som si hovoril, že by mohol byť zaujímavý job mať ako živnosť jeden “menší” žeriav (na rozdiel od bagra, ktorý tu má kde kto a pri práci s ním je človek stále zad*baný od hliny). Samozrejme, človek si to vždy maľuje ružovými farbami a reálny biznys je o dosť tvrdší. Čosi mi o tom rozprával “môj” bagrista, ktorý má okrem bagrov aj žeriav. A práve ten, na báze Tatry 815 v tej dobe nechával kompletne zrenovovať, takmer do stavu nového (v rámci možností, samozrejme) nakoniec to vyhodnotil ako lepšiu a hlavne menej rizikovú voľbu oproti kúpe novšieho, moderného žeriavu.

Ináč jeden Liebherr som mal kedysi doma- chladničku B
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.07.20  18:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: slovakiaring

w-a
    Určitě je to lepší investice, než do většiny hypersportů. Má to tady známý a je to (i přes šílenou pořizovací cenu a velké provozní náklady) dost zajímavý byznys, samozřejmě, když v tom člověk umí chodit. Dnes jsme s ním stěhovali mini bazén na terasu.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.07.20  15:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: slovakiaring

wl: Tak se nestyď a kup ho. Joey (Matt Le Blanc) má taky kromě několika Porsche a dalších aut i buldozer Caterpillar D6M XL. ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.07.20  14:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: slovakiaring

Tak jsem si myslel, že mám vzadu na GTS široká kola a dnes tu přijel jeřáb LIEBHER s rozměrem pneu 445/95 R25! :-O 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.07.20  10:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: slovakiaring

Dany
    Gratulace k "ještěrce" a vítězství rozumu... :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.07.20  10:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: slovakiaring

w-a
    Tenle typ jsem tu přesně dával jako tip. :yes:
    Poměr cena/výkon/design skvělý a samotný design - podle mě za ty prachy nic hezčího (nahatého) aktuálně není. Navíc ty na to máš i postavu.
    On je to vlastně ideový nástupce někdejší CB 400F ss, kterou mám dodnes v garáži.
    [odkaz]
    Výhodou je, že na ni stačí i menší řidičák na moto.
    Mě se líbí ve stříbrném matu:
    [odkaz]
    Černý lesk vypadá dobře na prezentačních fotkách, ale v reálu je to furt uťápané jako interiéry v klavírním laku.
    Jen, aby to nedopadlo jako s třídvířkem, že s tím pak tvoje žena nebude chtít jezdit... >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.07.20  09:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: slovakiaring

Dany: No tak velká gratulace k radostnému přírůstku. :yes: Co se mě týká, já takovýhle peklostroje řešit nebudu. Pro mě když už, tak něco hezkého, ne moc nápadného, ne moc drahého a hlavně hodného. Možná pro mě budete mít jiný tip, ale zatím mi to vychází na
    [odkaz]

Ale jestli k tomu skutečně dojde, není jisté. Doma je proti tomu silná opozice.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 24.07.20  21:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: slovakiaring

Taaak a je to vonku, vlastne doma
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.07.20  21:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: slovakiaring

w-a
    Právě proto bych šel raději do KTM... >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.07.20  20:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: slovakiaring

wl: jenom aby Danymu žena neřekla : Sbal si ty svý (kawa)saky, paky... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.07.20  15:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: slovakiaring

Kawa, nebo Jawa... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 24.07.20  14:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: slovakiaring

Ja tipujem rozum. Kawa.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.07.20  14:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: slovakiaring

Dany
    Tipuju, že nakonec nad rozumem zvítězily eMoce, TaKže KTM! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 24.07.20  13:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: slovakiaring

nejaká K...a to predsa bude ;-)
    dám foto ešte dnes
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.07.20  13:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: slovakiaring

Dany, začíná to na "K"..., takže nakonec Kawa, nebo KTM??? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 24.07.20  12:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: slovakiaring

Počkaj, smerovalo.... už nesmeruje?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…