Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 10.08.20 19:59
« Re: Nový GGTI
Tož mě se nové GTI líbí. Dovedl bych si ho představit jako univerzála v bílé nebo stříbrné barvě v garáži. Ale ten infotainment a ovladače na volantu bych asi těžko zvládal..... ;-\ V každém případě (pokud už nebude něco jiného "na cestě"), bych si ho rád "ošahal" a projel... ;-) Thomas je borec... :yes: -
iudex 10.08.20 12:54
« Nový GGTI
Cez víkend nabehli prvé jazdné dojmy z nového Golfu GTI. A dojmy sú zmiešané, motoricky a dynamicky spokojnosť, ale opäť kritika interiéru a neergonomickosti dotykového ovládania, čo pri rýchlom aute vadí ešte viac (napr. vypínanie ESP cca. šiestimi dotykmi na obrazovke namiesto doterajšieho jedného tlačidla). Thomas z Autogefuhl-u to dokonca označil za bollocks >:D [odkaz] A ani nemecké weby nešetria kritikou interiéru a ovládania.
P.S. Je v tomto kontexte sranda, že nemecká stránka VW stále píše o GTI ako o "seriennahe Studie". -
pradeda777 09.08.20 12:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drobné doladění Atecy FR :-)
Momentálně nemají....já mám.....sleduji každý den ve zprávách..... :-!
Už je bazén s pomocí solárů zpět na 32°C....no, ne že bych to zrovna teplé jak chcánky musel mět, ale soudružka manželka to enjoyjuje.... ;-)
Sleduji motorky z Brna. Salačovi se nedařilo. Měl prý celý víkend problém s tlumičem řízení....co je tlumič řízení? -
pradeda777 08.08.20 19:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drobné doladění Atecy FR :-)
...cena? Šak píšu...solidní výbava.....automat a keramické brzdy a hned seš o 300k Kč někde jinde. A pak je tam pár dalších prkotinek, takže na té ceně 2.842.290.- vidím i nějakou papírovou slevu. A to samozřejmě neznamená, že je to cena konečná..... ;-)
Na druhé straně v doplňujících informacích zmiňují jakýsi M competition paket, který se v konfigurátoru vůbec nevyskytuje...tož nevím..... 8-s
Voda v bazénu je 31°C...... -
pradeda777 08.08.20 12:17
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drobné doladění Atecy FR :-)
Když novou M2 C, tak jedině s manuálem... ;-) Na automat je dobrý tak akorát náš Yaris... >:D A barva? Modrá mě neláká. Jedině Hockenheim Silver nebo bílá... ;-) Škoda, že není v nabídce nějaká pěkná červená. Zatím mě nic netlačí (pouze neúprosný čas...), ale i tak raději počkám na novou M2, která je "just around the corner".... ;-) Snad bude v nabídce i s adaptivním podvozkem.... ;-) A jestli bude vypadat jako tento render...tak paráda.....
[odkaz] -
Thomasino 08.08.20 11:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Drobné doladění Atecy FR :-)
No pokud by sis chtěl objednat M2c do výroby podle sebe, musel by sis sak.ryš pohnout, máš posledních pár dní, jestli vůbec >:-[] >:-[] Výroba končí v září, nyní se uzavírají poslední objednávky. Ale třeba CarTec OL má na srpnovou výrobu jednu modrou s lepšíma brzdama, lepšíma sedačkama, s automatem, pár klasických kravinek. Cena se zárukou na 3 roky je asi 1,7M ;-) Zatím je zřejmě ještě volná, tak pohni >:D

Dobrá zpráva je, že stačí doladit IT a bude z toho výborné auto za dobrou cenu.
Ale ten počet dveří u Golfu už asi nikdy nikdo od VW řešit nebude.