Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.08.20  17:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Game of the Day

Leg
    Já jsem se díval na český konfigurátor, kde jsou jiné (asi ještě starší) barvy, a ta zelená mezi nimi (zatím) nebyla.
    Jak píšeš, musela by se vidět naživo, aby třeba nebyla spíš černá a zelená z toho lezla jen při přímém silnějším světle.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 20.08.20  16:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Game of the Day

Tom: M3 je ešte OK, furt je to päťmiestny sedan, ale do 911 cabrio si zoberieš fakt len tú povestnú kreditku. >:D
    wl: bohužiaľ máš pravdu, aj parádne káry prichádzajú o zvukový prejav, to obzvlášť naserie pri autách, kde zvuk motora/výfuku tvorí veľkú časť ich atraktívnosti (audiňácky R5, bavorský R6 atp.). Tu ste najviac vyhrali Ty so speedfredom, taký zvuk ako nefiltrovaná B6, resp. V6 s génmi Ferrari už dostupný nie je.
    Ad farba NX: ja by som volil červenú morello. Čo sa týka zelenej, ja som tiež fanúšik a na mnohých autách by som ju bral, napr. zelenú Alpinu B3: [odkaz] alebo dokonca aj minulú Octaviu. Táto zelená kaki na NX je podľa mňa príliš tmavá, mimo priameho slnka bude asi problém rozoznať odtieň. Každopádne by mi taká nezvyčajná farba aj sedela k nezvyčajnému autu, keď už byť odlišný, tak komplet.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 20.08.20  16:42

Label: ja mám predsa nový Volkswagen! :-) Na tom ale na dlhší výlet nevyrazíme, takže aj na výlety. Vo finále budeme za volantom cca pol na pol.

Ono ešte nie je úplne rozhodnuté, teraz to vnímam tak, že ak človek od toho auta chce aspoň trocha zábavy za volantom, potom jednoznačne Mazda. V režime pohodová jazda ale jednoznačne víťazí Lexus. Pritom, ak treba, vie byť schopný aj v priamke aj v zákrute, len to teda nie je žiadny zážitok.
    Keby som ale vyberal farbu, asi by som odvážne zvolil khaki green v kombinácii s tmavohnedou kožou. Len je to novinka a ešte sa nedala vidieť na živo, ale myslím, že by to mohlo vyzerať celkom dobre. Jasné farby mi na Lexus nepasujú a tú sivú s tmavocervenou kožou mali na predajni a nevyzerá to zle, ale zasa to pôsobí trochu dôchodcovsky. Tá zelená je niečo medzi- ani nie krikľavé, ani moc usadlé a pritom zaujímavé. A podľa mňa podobné zelené budú trendom najbližších rokov.

Ku koži- sám som ku koži nikdy nemal vzťah, ale Antaru mám v koži a napodiv mi to vôbec nevadí. Ale to bude možno aj tým, že som nepotivý typ. Navyše sa výborne čistí, len treba pravidelne impregnovať.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 20.08.20  16:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Game of the Day

Známej tam jel taky svojí M3, aby ji trochu vyvětral >:-[] >:-[]
    Nejdříve dořešíme LEGovýho Lexuse, což se mu vůbec nedivím, když jsem se byl na ně nedávno podívat a sám trochu přemýšlel o RC-F COUPE s osmiválcem (ale taky jsem reálně přemýšlel o MB C43 Coupe). Pak můžeme časem probrat moje auto, které není ještě úplně jisté, mám tam otevřené zadní vrátka, kdyby se neprodala do konce října M240i ;-) Jen jsem ho objednal do výroby, ale mám možnost ho neodebrat..
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.08.20  16:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Game of the Day

iu
    Měl neskutečný zvuk, protože poslední AMG verze už o ten zvuk bohužel po(s)tupně přišly..., podobně jako třeba ///M5 a ///M5C.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 20.08.20  16:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Game of the Day

Tom: máš SZ, aby som tu nevykvákal niečo, čo nechceš.
    Btw. M240i je teraz "pomätenie mysle"? >:D >:-[]
    Btw. v Chorvátsku ma zaujali hlavne Nemci, na čom všetkom boli schopní prísť na dovolenku, od M4 cez Cayenne Coupé po 911 Turbo cabrio, dokonca aj jedno Ferrari 488GTB sa našlo (fakt ma zaráža, že majitelia takýchto áut sa vyberú práve do Chorvátska). Najviac ma ale zaujal M-B AMG C63S, ten motor má neskutočný zvuk. A proste som sa utvrdil, že elegantný sedan s nadupaným motorom je ideálnym kompromisom a asi pri ňom ešte nejaký čas zostanem. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.08.20  16:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Game of the Day

iu
    Jdeš na to od lesa, takže už tě asi může "překvapit" jen volba barvy... :-)
    Indicie - bratři v triku ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.08.20  16:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Game of the Day

Leg
    Kdybys napsal hned, že je to pro ženu, tak se na ty důvody pro SUV ani neptám. 99,99 procent žen chce SUV a právě i díky tomu je jich na cestách tolik.
    Takže už je prakticky rozhodnuto a můžeme přejít k mému oblíbenému tématu - barvě laku! >:D
    Červená Morello, nebo spíš Titanová Sonic? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 20.08.20  16:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Game of the Day

iudex - co jsem tu vzpomínal pls ??
    Ale jinak máš pravdu, až na jednu odbočku s M240i (krátkodobé několikaměsíční pomatení mysli po bouračce, kdy jsem si myslel že ty záda se o tolik už nezlepší), se většinou spokojím s tím nejlepším! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 20.08.20  15:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Game of the Day

Viem, ale to prvé už dlhšie nespomenul, takže to tipujem na to neskôr spomínané. A keďže to má v poslednej dobe veľké chvály (za svoju ešte ultimatívnejšiu verziu), tak mi to vychádza na to. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.08.20  15:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Game of the Day

iu
    Ale vzpomínal tu dvě auta, jedno už dřív a delší dobu a jedno později kratší dobu...
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 20.08.20  14:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Game of the Day

Leg: Thomasino je o dosť predvídateľnejší vo svojom výbere ako Ty, okrem toho to tu už viackrát spomenul, o čom uvažuje, takže si myslím, že to nebude až také prekvapenie.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 20.08.20  14:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Game of the Day

Čo? Čo? Čo? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 20.08.20  13:16

Pššššt....
    >:-[] >:-[] >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.08.20  12:38

Leg
    Neboj, už ji má i tak objednanou, vážně... >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 20.08.20  12:32

Leg, ak pôjdeš pojazdiť CRV, tak sa zameraj na pohon. Majú trochu neštandardné riešenie. Do určitej rýchlosti (neviem presne) ťahá iba elektro a spalovák slúži ako generátor. Od tej rýhlosti sa potom pridáva spalovák cez priamy prevod.
    Kolega to má a hovorí, že ho to pár krát prekvapilo, keď potreboval svižnejšie vyraziť, prudšie zrýchliť, zaradiť sa... tak prejav nezodpovedá celkovému výkonu.
    Pri pokojnej jazde to vadiť nemusí, ale niekedy treba ;-)
    N Garáži robili porovnanie s RAVkou
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 20.08.20  12:21

Leg....re iu....kožená sedadla bez ventilace = katastrofa! V létě na delší jízdy nepoužitelné. Jeden z důvodů proč jsem prodal po dvou letech F15 X5.
    Jo, a Lexus NX už velikostně také povyrostl. Na parkování u obchodů nic moc... ;-\ Mimo město určitě no problem..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 20.08.20  11:50

Jen ještě krátce k zmíněné RAV4. První 2 generace byly moc povedené. Řekl bych, že docela sexy. V nabídce byl dokonce i tří-dveřák. Třetí generace povyrostla a na kráse moc nepobrala. Tří-dveřák vypadl z nabídky. Škoda. Byl "very cute". Ale prodeje asi "chabé"... Ta současná "kraksna"(a taky už pořádná kráva), mě připomíná spíš nějaké bojové vozidlo ze Star Wars....[odkaz]

PS. V roce 2005 jsem dokonce složil na Ravku gen.2 i zálohu. Z koupě ale sešlo.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 20.08.20  10:23

Leg: zaujímavá voľba, vlastne spĺňa všetky podmienky, ale na japonskú prémiu by som si ani nespomenul, mysliac si, že to bude mimo badžet. Ale tá cena je fajn, typicky japonsky bohatá výbava a ako píšeš, ten rozdiel oproti "koncernovo podriadenej" Toyote je prijateľný. Ako som sa na neho zbežne pozrel, vadili by mi len dve veci: ťažšie stráviteľný vesmírny dizajn (ale to môže byť v nude koncernových krabíc výhoda, aspoň nezapadne v dave) a kožené poťahy (radšej látku, ak už kožu, tak s ventiláciou). Inak to bude určite dobrá voľba. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 20.08.20  09:56

« Re: Re: Re: Re: Game of the Day

iudex: vidíš, na CRV som zabudol, tam je aj dobrá cena.

Nissan som pozeral a v zásade som nenašiel nič, čo by ma oproti Mazde oslovilo + ako píšeš, diesel moc nechcem.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…