Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.08.20  20:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Game of the Day

Leg
    Na tom prvním odkazu vypadá ten odstín (nasvětlená část) dobře.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 21.08.20  20:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Game of the Day

Thom- no počkaj, ak sa mi dobre marí, tak do Alpinky sa úplne nezmestíš (aj keď dizajnovo a vraj aj jazdne úplna pecka), starší Cayman asi do výroby neobjednáš, C43 mi moc nevychádza, ak chceš zasa po M240i niečo ostrejšie (ak som to dobre pochopil). Takže jedine Type-R, alebo ti label dohodil super deal na GTS 4.0. Ale tomu moc neverím, hlavne by ti nedovolili ho potom neodobrať.

Takže Honda. Inak musíš mať s predajcami super vzťahy, ak od teba prijmú objednávku, ktorú nemusíš odobrať. Ale pri tvojej frekvencii nákupov áut sa tomu až tak nevidím, veď ty autosalóny musíš navštevovať častejšie ako ja miestnu pekáreň. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 21.08.20  20:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Game of the Day

No, drobček to teda nie je. A UX tiež už moc nie. A to má na svoju veľkosť až absurdne malý bagážnik.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 21.08.20  16:29

tms...jedeš otestovat tu bílou AMG A45S u Hoška? Tak v té sem už seděl, ale na mě příliš nízká. Ještě tak před 10 lety bych možná aj kývl, ale dnes už potřebuju něco vyššího. Slíbili, že až se tam objeví nějaká AMG GLA tak mě dají vědět.
    Nezapomeň předat dojmy.....zítra večer?.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 21.08.20  16:05

Leg.....hmmmm...dezinformace?
    UX.......NX?
    Si prví s tou plukovnickou khaki....ani se nedivím... >:D
    Ale proti gustu....žádný dišputát...... ;-) Hlavně, že to máš z krku.....
    NX s délkou 4640 mm už není zrovna nějaký městský drobeček.... :-! Ono samotné UX se svými 4495 mm bylo "pisálky" označeno jako "patřící k těm delším" ve své třídě..... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.08.20  15:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Game of the Day

Jako najít Golf GTI TCR ve třídvířku, to by se mi asi líbilo, ale spíše na daily >:-[] >:-[]
    To bych musel ale do Německa, bohužel se u nás prodávaly jen jako pětidvířka :-(
    Nicméně CTR je na řízení mnohem zajímavější, ikdyž ve finále bude jen o kousek rychlejší...
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 21.08.20  15:24

Jasne Civic Type R som myslel.
    TCR bol Golf GTI. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.08.20  15:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Game of the Day

Market - myslíš CTR, jako Civic Type R ?? Ještě spolu s A110S, Caymanem (starší GTS s B6) a C43 AMG byly ve finále >:-[] :yes:
    Ale zítra jdu ještě zkusit Mergla A45s, protože se mi líbí celkem CLA45s, ale k vyzkoušení mají jen A45s. Je tam jinak řešený ten pohon 4x4, který umí posílat prý více dozadu, tak to chci zkusit. A dostat z dvoulitru Turbo přes 400 koní mi přijde hodně šílené, to musím prostě zažít ;-) A kdyby se mi to náhodou líbilo, tak do toho pořád mohu jít :-! Ale máš pravdu, že takovou M2c by si na sklad někdo bral spíše s automatem, všechny skladovky co jsem nedávnou koukal byly s automatem.
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 21.08.20  15:02

Kedze nemusi odobrat, tak TCR, alebo M2C automat. 
    Neviem, ci by niekto vzal na sklad M2 manual len tak...
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 21.08.20  14:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Game of the Day

Dědo, najprv ti vadia dúhové Porsche, potom zelené Lexusy. Nie si nejaký vzťahovačný >:D

Dnes ma poslali na parkovisko importéra, vraj tam stojí jeden zelený UX. Tak som tam bol, na slnku tá farba ide v odleskoch do žlta, v tieni je zasa tmavozelená s jemne nažltlým odtieňom (také kaki :-) ). Určite nie je zameniteľná s čiernou. Vnímam to ako moju Le Mans Blue, ktorá je v tieni pomerne nezaujímavá tmavomodrá a zažiari až na slnku. Čo mi na nej trochu vadí je, že na slnku sa trbliece pomaly ako kolotočárske autíčko, ak ale človek poodstúpi, nie je to až tak vidieť. Inak je dojem presne taký, ako som očakával, zaujímavé a pritom decentné.
    [odkaz]
    [odkaz]

Takže som podpísal objednávku na jeden NX300h Limited edition v Khaki Green (vraj som prvý, čo nabral odvahu) a tmavohnedým interiérom. No a keďže toto máme z krku, môžeme sa venovať podstatným veciam. Čože si to Thome objednal? Type-R alebo M2 Comp? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 21.08.20  11:30

Tady je artikl na UX z ACZ. Samá chvála a nakonec jen 3.5 hvězdičky....nechápu... :-O
    [odkaz]

Edit. Možná za to může ta barva....
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 21.08.20  09:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Game of the Day

wl: súhlas, tá zelená je priveľmi tmavá. Podľa mňa top je tá červená: [odkaz] jednak odtieň sám osebe vydarený, jednak sedí aj samotnému autu. Ale samozrejme záleží na pani Legovej, nie nám sa musí farba páčiť. :-)
    Inak keď už sme pri pomerne neznámych značkách a modeloch, natrafil som na Genesis (luxusný brand Hyundai/Kia) G70, ktorý v Amerike konkuruje 3er
    [odkaz]
    [odkaz]
    Nevyzerá vôbec zle a technika tiež prémiová, RWD (prípadne AWD s preferenciou zadku), šesťvalec 3,3 s 370k (zrejme ten istý čo v Kii Stinger), 8°ZF, v USA stojí o 10000 USD menej ako M340i.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.08.20  02:39

pd7
    Touto "logikou" by pro změnu ta oranžová byla dobrá tak pro nějakého popeláře.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 20.08.20  22:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Game of the Day

Sorry jako....ale ta khaki zelená by byla dobrá tak pro nějakého plukovníka ve výslužbě... ;-)
  • « 02 Reagovat !

foto white-label

white label 20.08.20  21:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Game of the Day

Leg
    Podle těch fotek je to celkem hodně tmavé, takže by to chtělo vidět naživo.
    Moc praktická barva to asi nebude.
    Ale tady zepředu vypadá ten odstín nadějně:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 20.08.20  20:58

...já bych ho bral v "iudex rusty" colour... ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 20.08.20  20:50

LEG - ta zelená vojenská je zajímavá, neobvyklá, ale asi bych si ji nevybral. ALe to bude tím, že jsem se roky bránil vojně a nakonec po velkém úsilí vybojoval modrou knížku >:-[]
    Ale zaujala mě tam ta pěkná oranžová! [odkaz]
    inzerát na M240i za super výhodnou cenu pro zájemce zde: [odkaz] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 20.08.20  20:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Game of the Day

woody: Z toho si nič nerob, tú Mazdu si trafil celkom presne. A tej to ušlo celkom o vlások. Ja Lexusy stále sledujem jedným očkom, na jednej strane ma fascinuje ich povesť skutočne kvalitne postavených áut (poznám aj pár majiteľov), na druhej strane je špecifický prejav hybridného pohonu a ich dizajn je často prinajlepšom zvláštny, hlavne v posledných rokoch. Ale čo už, pre mňa vlastniť auto so zvláštnym dizajnom nie je žiadna novinka a manželke sa vyslovene páči. >:D

iudex: tak majiteľ 911 asi neopeká lančmít na priváte, ceny krajších hotelov tam vedia ísť pekne vysoko a Cayenne coupe aj 911 Turbo sú podľa mňa jedny z ideálnych áut na takýto výlet, takže prečo nie.

Farba na Lexus: mne sa celkom páči ten "armádny" nádych, ktorý by mala mať. Tu je pod mrakom [odkaz] a tu nižšie na slnku [odkaz] . Podľa mňa celkom fajn, na slnku ide trochu do žlta (tieto "viacfarebné" metalízy moc nemusím, ale väčšinou je efekt výrazne slabší ako na promo fotkách), pod mrakom "army" tmavozelená. Ale ťažko vyberať podľa fotiek, fakt by bolo dobré vidieť naživo. Inak zaujímavé, že to má byť novinka a článok o UX hore je z roku 2018. Tak možno je to novinka pre NX alebo novinka pre SR.

Dany: dik za radu, ale asi už do Hondy nepôjdem. Ale niečo si o CRV určite prečítam/pozriem.

Pradeda: Áno, prvá RAVka bola supercool, najprv bola myslím iba 3D a 5D prišlo neskôr a vyzeralo ako jazvečík. Potom to s nimi šlo dolu vodou, každá generácia horšia ako predošlá. Akurát posledná si oproti predchodcovi trochu polepšila, ale to je už latka, ktorú je ľahšie prekročiť ako podliezť. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 20.08.20  19:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Game of the Day

Leg: Zcela otevřeně přiznám, že o existenci nějakého NX300 jsem neměl ani tušení a i kdybych měl, vůbec by mě nenapadlo o něm uvažovat, protože bych si myslel, že je totálně mimo limit. >:D

Takže narozdíl od Up!u jsi mě dostal. Ale beru to statečně a utěšuju se tím, že coby příslovečný mainstreamový kovboj vnímám z prémie pořád hlavně ta "klasická" auta, sedany, kupátka. ;-)

A na závěr si dovolím poznamenat, že moje neinformovanost může být způsobena i aktuálním stavem absolutní spokojenosti se svými auty. :yes:
    PS: Thom - za kolik že prodáváš tu svojí M240i ? >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.08.20  18:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Game of the Day

iu
    Tak 14 dní zpátky, jsem u nás potkal tmavě šedou 911 cabrio (991) s čtyřčlennou! posádkou... a žádné malé děti vzadu, spíš dospělé.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…