Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 25.08.20  13:04

« Re: Game of the Day

Label: neviem úplne do detailu, aké sú presné rozdiely medzi týmito dvomi, ale cs evidentne nie je o hmotnosti- karbónové diely sú skôr na efekt, ak by chceli skutočne šetriť, museli by vychádzať sedačky, odhlučnenie, laminátové sklá, výbavu, klimošku a to im evidentne nestálo za obmedzenie v použiteľnosti. Kolesá sú kované aj tam aj tam. Naopak, cs by mala mať zosilnené chladenie z M4 a to hneď doženie tých pár kíl ušetrených drahým karbónom.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 25.08.20  11:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Game of the Day

pradeda: zaujímavé zrovnanie, takto podľa ich dojmov by som asi volil aj ja v rovnakom poradí. Otázka je, ako by poradím zamiešalo, keby tam namiesto CS bola competition, ktorá je o nejakých 25 litrov lacnejšia a z pohľadu jazdenia mimo okruhu by tam nemal byť zásadný rozdiel.

Tom: ale hej, ak ťa to ťahá viac k žiarivým farbám, tak Hockenheim nemá zmysel. Inak nedávno som videl trojku asi v luxury line v sunset a v kombinácii s horou chrómu to vyzeralo hrozne. Ale judexova shadow M vyzerá super, takže by som bol kľudný. :-)

Dnes som zrovna videl ten zelený superb, špinavý na slnku, a bola to hrúza. Až tak, že som zneistel, či som spravil aj ja dobre. Tak dúfam, že to neoľutujem. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.08.20  11:51

« Game of the Day

"Překvapivě" vyhrál CGTS 4.0 ;-)
    Největším konkurentem M2CS je M2C s výrazně lepším poměrem ceny, výkonu a hmotnosti.
    To, že CS neváží ani o kilo méně, než C, mi přijde, vzhledem k ceně CS, až lehce skandální....
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 24.08.20  22:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Game of the Day

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.08.20  18:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Game of the Day

I kdybych si mohl vybrat Misano blue z M2 CS, tak bych si vybral Sunset Orange. Mě se ten odstín na živo nelíbí. Vůbec se mi nějak nelíbí veškeré "pastelové" barvy, přijde mi to jako levná základovka bez příplatku a bez metalízy. Netřpytí se to, neleskne.. Málokde se mi to aspoň trochu líbí..
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 24.08.20  17:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Game of the Day

tms....škoda, že nenabízí M2C v Misano Blue. Ten odstín se mě opravdu líbí.....[odkaz]
    Sunset Orange ve vysokém lesku na druhé foto "looks briliant"..... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.08.20  17:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Game of the Day

LEG - s tou barvou to bylo těžší, ale už jsem nechtěl potřetí stejnou modrou, ikdyž je super. Bílo-šedá Hockenhaim je na mě moc světlá, je na tom vidět každá moucha (a že jich v těch šílených rychlostech na projížďce pochytáš!!), ikdyž uznávám, že na slunku vypadá hodně dobře. Takže nakonec zvítězila iudexova oranžová Sunset Orange, která se líbila paní Thomasinové a chtěla ji už na M240i :-) Já ji také od té doby párkrát naživo viděl a líbila se mi, navíc razím teorii, že sportovní auto má mít výraznou barvu, také aby bylo vidět, když člověk nejezdí úplně pomalu. Teda když nesvítí slunko a není úplně čisté, tak je spíše cihlovo-hnědá, to už tak pěkná není, ale aspoň to není všudypřítomná bílá, černá, stříbrná, šedá, jako je 70% všech aut >:-[]
    Jo a časem tam musím dát ten karbon splitter, karbon difuzor a to křidélko na kufr. Pak to bude vypadat takto nějak. Viz. první 2 fotky: [odkaz] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.08.20  17:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Game of the Day

"protože většina mechanických komponentů je už "v provozu" v jiných BMW" - no vzhledem k tomu, že tam bude nejspíše opět motor z M4, který bude jiný, a zase ho podladí, tak bych to s tím odzkoušením v jiných BMW tak pozitivně neviděl. A na to navazuje spousta dalších věcí ohledně chlazení atd. Prostě je nesmysl kupovat auto v prvním roce, ať si ty problémy řeší někdo jiný. Já naopak raději kupuji odzkoušená auta po min. 2-3 letech provozu a nejlépe jednom faceliftu, kde i slevy bývají zajímavější. Vzhledem k častějšímu střídání auto to pal tolik nebolí ;-) >:-[] Většinou... Na Leonu Cupra jsem za rok projel jen 60 tisíc, to není ani operák na Rapida >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 24.08.20  16:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Game of the Day

woody: ani ja sám nie som úplne bez výhrad voči zelenej, ale nakoniec by som sa ku nej podobne ako pri up!e dostal vylučovacou metódou: čierna a strieborná mi nič nehovoria, červená, oranžová a modrá sa hodia (v týchto odtieňoch) na menšie prípadne športovejšie autá (v tej červenej mali na predajni LC500 a to bola pecka), k bielej by som musel nosiť bielu nočnú košeľu s červenou károvanou šatkou na hlave. Zostáva titánová, ktorá je celkom fajn, ale nepáči sa manželke a práve táto plukovnícka zelená (copyright Ďeda). A tá je za nás oboch OK. Tú na Superbe som asi naživo ešte nevidel (alebo som si ju nevšimol, je to Superb, who cares), ale takto na fotke to nie je ono.

Thom: za mňa jednoznačne tú skorobielu, na nedávnom výlete ma niekto s podobnou M2 pravidelne provokoval okolo nášho ubytovania a vyzerá to super. Ale zasa nie každému to sadne, to uznávam. Červené si kúp Ferrari a modré si už mal dve. BTW borec na nej mal nejaký ladený výfuk a bolo to strašne hlučné aj v nízkej záťaži, nebolo počuť nič iné, ako hučanie výfuku. Podľa mňa to úplne zabil, ale to je len pohľad náhodného okoloidúceho, možno keby ma poriadne zviezol, tak by som na zvuk zmenil názor.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 24.08.20  09:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Game of the Day

tms.....nekupovat auto v prvním roce výroby nebude nutně platit o nové M2, protože většina mechanických komponentů je už "v provozu" v jiných BMW vozech. Ano, v interiéru se můžou vyskytnout nějaké "muchy", ale to by tak mělo být asi všechno... ;-) :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.08.20  23:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Game of the Day

Než novou M2 vyladí zase tak dobře jako nyní M2c, tak to bude tak 3 roky trvat a do té doby mohu "testovat" a užívat si M2c >:-[] >:-[]
    A nikdy nekupuji auto v prvním roce výroby, než vychytají první chyby..
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 23.08.20  23:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Game of the Day

tms....v Česku su 11 roků a mám již páté auto. Tož to zase není tak špatný průměr. Ale je pravda, že teď už lámu rekord, protože mě 1er jako první vydržela do STK..... ;-)
    Je také pravda, že nebýt rohlíkového expresu Yarise, tak bych jich otočil možná víc... ;-) A nebo taky míň..... ;-) Člověk nikdy neví co by bylo kdyby bylo, že?..... ;-) Aktuálně vybírám dýl, protože možu..... ;-)
    Nová 2er.....zatím nevíme jak bude vypadat "in the flesh"..... ;-) Ale bude jiná....nová...já bych si pro jistotu ještě chvíli užíval M240i a odložil "final decision" až bude šance si novou "ošahat"... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.08.20  21:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Game of the Day

Market
    Tak dlouho ji určitě mít nebude... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.08.20  21:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Game of the Day

Přesně tak !! Praděda vybírá auto 2 až 3 roky, to já stihnu 2x otočit ;-) >:-[] >:D
    Ale plán je teď nechat 3 roky!
    P.S. nová 2er zatim dost ošklivá!! :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 23.08.20  21:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Game of the Day

Kym bude nova gen M2 v predaji, Thom bude akurat predavat tuto teraz objednanu... ;-)
  • « 10 Reagovat !

foto white-label

white label 23.08.20  20:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Game of the Day

pd7
    Ty máš času dost, ale Thomasino si nemůže dovolit ztrácet čas... >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 23.08.20  19:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Game of the Day

Freddie.....2.0 l Supra....performance ok. Ale bez manuálu bych o ni ani nezavadil. 6 vál...bych s auto toleroval, kdyby nebylo zbytí.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 23.08.20  19:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Game of the Day

tms.....nová 2er je "za rohem", tož nevím jestli bych ještě chvilku nepočkal... 8-s
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 23.08.20  17:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Game of the Day

Technicky bude asi M2 C ďalej ale Supra sa mi daleko viac páči. Nedaávno som ju očumoval a za mňa môže byť. Ja ale nekupujem ništ a ani neplánujem tak nič.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.08.20  16:21

Jenže za cenu Supry máš M2 Competition, která je vyladěnější a o chlup rychlejší
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…