Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 11.09.20  09:38

« Re: Re: TEST M2c od TopSpeed

M3 E92 měla v základu 18" kola 245/40 a 265/40. Ale je pravda, že pokud někdo dal 19" kola, mohl tam mít rozměr 245/35 a 265/35 R19 >:-[] U M2 nejdou objednat 18" kola, šlo to jen u poslední M3 a M4. Ale u M2c s většíma brzdama 400mm 18" kola ani dát nejdou :-)
    Navíc ale ve videu říká 275 vzadu, což je blbě >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 11.09.20  09:14

« Re: Re: TEST M2c od TopSpeed

wl: nehodí, to by som netvrdil, to znie tak objektívne, pritom sa Ti len subjektívne na tom aute nepáči. Mne sa naopak páči a kľudne by som si takúto zelenú trojku vybral (ak by to bola normálna farba, nie drahá individual). A mám pocit, že po oranžovej bude v najbližšej dobe obľúbená zelená (v rôznych odtieňoch), len proste niekomu sa páči výraznejšia zelená a niekomu vojenská kaki zelená. ;-)
    Leg: Dôvody, prečo mám sedan, som tu podrobne rozoberal pred kúpou a Ty si pokiaľ viem bol tej debaty účastný, tak len pre pripomenutie: kupoval som malé auto pre seba, náhradu za Golf a pôvodne som chcel 140i. Ale prišla neodolateľná ponuka na 340i, tak mám neplánovane väčšie (a krajšie) auto. Obdobne ako si sa nedávno čudoval, prečo Mazda v nudnej šedej, tiež som to tu rozoberal a stručne: do firemného limitu vošla len šedá, červená soul bola cez limit. Na súkromnom aute by inak bola.
    Ad množstvo benzínu: niečo mi hovorí, že label si tých 90 litrov užije ďaleko viac, než Ty tri tony leteckého benzínu. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 11.09.20  01:07

« Re: TEST M2c od TopSpeed

Th
    Říká tam, že je to stejný rozměr pneu jako u jeho M3, která je o generaci zpět. ;-)
    V čase cca 1:12.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.09.20  21:59

« Re: TEST M2c od TopSpeed

2025 BMW M3 CSL render

[odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.09.20  21:56

« TEST M2c od TopSpeed

IUDEX - test M2c jsem konečně zkouknul, už mě na něj upozorňoval Mojito. Testík je pěkný, je vidět že ho taky chytla za srdíčko jako mě! Jen tam mají 2 chyby, z toho ta první je celkem fatální. U M2c nejde objednat adaptivní podvozek, jak zmiňují že by si nepřipláceli. A pak M2c nemá stejný rozměr pneu jako jako M3/M4, jak říkají že má >:-[] >:-[] [odkaz]
    Začátek testu mají moc pěkně udělaný!!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.09.20  18:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Génius průměrnosti - junior

Leg
    Souhlas, na trojku se nehodí, a ta masivně orámovaná maska stojí za starou bačkoru (a bude hůř).
    P.S. Někdo ti je musel natankovat, abys je mohl spálit. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 10.09.20  17:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Génius průměrnosti - junior

Chlapci, ja som dnes spálil (nie natankoval, spálil) viac ako tri tony mŕtvych dinosaurov, mňa tie vaše šprcky do kolien nedostanú. :-!

iudex: ak si taký odvarený z toho touringu, prečo si nakoniec kúpil sedan?

Farba pekná, ale tak na Scirocco. Na trojku sa nehodí a to nekomentujem tú zaslepenú celočiernu masku. Takto sa s rodinným striebrom nezaobchádza, to už tam rovno mohli dať bobrozub. :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.09.20  10:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Génius průměrnosti - junior

iu
    Ony ani ty jeho "megawaty" nebudou úplně zelené... ;-)
    Jsem dinosaurus, který ještě nebyl IN a už je RETRO.
    Musíš chodit na elektromotokáry... >:-[]
    Odstín zelené na fotce dobrý, připomíná Vipern green, co měl Mojito na Rroccu.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 10.09.20  08:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Génius průměrnosti - junior

Testík M340i Touring na Autobahne:[odkaz] Ideálne rodinné auto :-) a
    pozítívna až nadšená recenzia, najmä motor je paráda, až na ten zvuk, kde kritizujú, že filtrová verzia je citeľne tichšia ako predfiltrová.
    Btw. pre zaujímavosť tu je 340ka vo výraznej zelenej: [odkaz] Me like.
    wl: to provokuješ Lega s tým množstvom benzínu? >:-[] Počkaj, o chvíľu Ti vysvetlí, aký si dinosaurus, že spaľuješ fosílne palivá. A to radšej nebudem rozpitvávať, že som bol cez víkend na motokárach. Ďalší kus arktického ľadu v pr_eli. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 10.09.20  01:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Génius průměrnosti - junior

iudex
    Nějaká spojitost 911ky a Tatrovky by se určitě našla... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.09.20  16:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Génius průměrnosti - junior

K dostupnosti, jak kde, třeba u nás to problém není, ale někde může být...
    Ano, mohl jsem o nákupu sportovního auta psát do nekonečna v diskusích a nic nekoupit, ušetřit spoustu peněz a být stále ready to cash...
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 09.09.20  15:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Génius průměrnosti - junior

wl....to jo, s dostupností 100 okt. benzinu je problém. Udělal jsi chybu. Neměl jsi si toho "volkswágna" kupovat... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.09.20  14:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Génius průměrnosti - junior

pd7
    Proč by si to musel vláčet? Tankovat můžeš klidně třeba po 5 litrech, ale když chceš/potřebuješ natankovat 90, můžeš! Takže žádná negativa to nemá, jen pozitiva.
    Drtivá většina zadokolkářů si za to u 911 ráda připlatí, u rwd 911 jde o tradiční a populární příplatek, u awd to nejde. Díky tomu příplatku (není to v základu) si i dnes můžeš tak velkou nádrž dovolit, jinak je dnes všichni naopak nesmyslně zmenšují.
    A na každé benzínce taky nemají 100 oktanový benzín.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 09.09.20  11:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Génius průměrnosti - junior

Do Macanu nabízí za příplatek 75 l nádrž. Ale 90 L ? Už těch 75 l je zbytečná mrtvá váha, co s sebou člověk musí vláčet, když ji má plnou..... :-O No, kdyby bylo benzinek jako šafránu, tak by to dávalo smysl.... :-!
    Nemají náhodou ten benzinoměr fixlý? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 09.09.20  10:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Génius průměrnosti - junior

Jj, cez 90 litrov natankuješ jedine do Porsche alebo do Tatrovky. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.09.20  23:42

« Re: Re: Re: Re: Génius průměrnosti - junior

Tak jsem si dneska "trochu" cucnul "plnotuku":
    [odkaz]
    ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 08.09.20  18:15

« Re: Re: Re: Génius průměrnosti - junior

wl....no pro mě vypadá jako Rasťo... ;-) >:D
    Kritika podvozku M140i? Možná když neví, že M2C nelze s adaptivním podvozkem, tak zrovna tak neví, že M140i lze..... ;-) >:D V nastavení comfort je podvozek úplně v cajku. Problém je spíš v sedadlech, které mají při delší jízdě k pohodlí poměrně daleko..... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.09.20  15:27

« Re: Re: Génius průměrnosti - junior

pd7
    Jaký Rasťo, kde ho tam vidíš? >:-[]
    Co říkáš na jeho kritku ke M140i?

w-a
    Parádní te(k)stík!
  • « 00 Reagovat !

foto webpaja

webpaja 08.09.20  13:47

« Re: Génius průměrnosti - junior

V hlavních diskuzích by jsi se dozvěděl, že ani tisíc kilometrů tě neopravňuje mít na auto názor >:-[] .
    Každopádně prima testík, Scalu znám jen zvenku. Nic mě nelákalo ji vyzkoušet, což asi právě potvrzuje tu průměrnost, kterou zmiňuješ. Zvenku naprosto souhlasím s nevzhlednými a nepasujícími předními světly, jinak je to pohledný HB, zadek se mi vyloženě líbí. Cenově bych ji viděl v plné kolem 400k, ale to je asi utopie. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 08.09.20  11:36

« Re: Génius průměrnosti - junior

iu....video....M2C.....Rasto v úvodu při výčtě výbavy na přání (i později), zmínil adaptivní podvozek. Ale my víme, že u M2C adaptivní podvozek nelze. Ten je možný pouze u M2CS, kde je v základě, ale vůz je také o 800k Kč dražší.
    Jinak video super...... :yes:
    (Já bych ale M2C s automatem nechtěl...automat k takovému vozu by byla pro mě vyložená urážka... ;-) )
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…