Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 29.09.20 22:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konečně Hot-Hatch-SUV pro Pradědu
Freddie.....bicykle jsem letos prodal. Oba dva... >:D
Zdraví se utuží samo až budu tuhý.... ;-)
Teď sem se díval na GGTE......koupím hybrid a budu in...... ;-) >:D Cena podobná jako GGTI i s wallboxem.... >:-[] :-! Koncern má na konf. spoustu zajímavých strojů..... :-! -
-
pradeda777 29.09.20 18:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konečně Hot-Hatch-SUV pro Pradědu
Mkt...to jo, to by bylo hezký, 2 HH by stály v garáži.....ale s čím bych kua jezdil..... >:-[] >:D ;-) -
Market 29.09.20 17:48
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konečně Hot-Hatch-SUV pro Pradědu
pradedo, za lepsie peniaze ako stoji GGTi by si mohol mat moju CUPRU R a spolu s M140i by si mal dokonalu zbierku HH. Jeden RWD 250kw a druhy FWD 228kw...
A oba s manualom :-) -
pradeda777 29.09.20 17:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konečně Hot-Hatch-SUV pro Pradědu
Ano. Podmínkou je, že NV bude v cajku. Tak trochu si pamatuju, že posed nebyl tak nízko jako v 1er a sedadlo se dá ještě kousek zvednout, když by bylo potřeba....no uvidíme... :-! V tuto chvíli je to GGTI, ale může to být třeba jen Style s normálním podvozkem. Rozměrově je Golf perfekt a značkový servis je v místě.... :yes: -
iudex 29.09.20 16:42
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konečně Hot-Hatch-SUV pro Pradědu
Dedo: tak zrazu je univerzálnejším doplnkom k hotheču... iný hotheč? Zaujímavý mindflip. Ako beriem, že GTI bude trochu praktickejšie a vhodnejšie na poskakovanie po meste ako M140i, ale inak sme v tej istej lige, rovnako nízke nastupovanie a všetky ostatné nevýhody zníženého HH. Teda niežeby som HH odmietal, práve naopak, ale pri poslednom zameraní na vyššie, pohodlnejšie SUV, what´s the gain?
(disclaimer ad woody: ja viem, Einstein, rovnaké vstupy a odlišné očakávané výsledky, ale mňa to baví >:D ). -
pradeda777 29.09.20 15:59
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konečně Hot-Hatch-SUV pro Pradědu
M140i si zatím nechám....prodáme Yaris a koupím univerzál.....GGTi code DUMRJC
Edit. Po nocích se budu učit operovat infotainment. "Starýho psa novým trikům naučit lze, ale trvá to kua dýl".... >:D -
iudex 28.09.20 18:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konečně Hot-Hatch-SUV pro Pradědu
Tak keď zoberiem, že menší T-roc R stojí 40t eur a je o štvrtinu drahší ako 2,0TDI, tak Tiguan R mi týmto koeficientom vychádza na 50t eur. Dosť za mainstream so štvorvalcom. Cupra Ateca je tuším za 44t.
Inak dá sa predpokladať, že tento motor dostane Golf R, na neho a jeho cenu som viac zvedavý, najviac ale na GTI TCR (ale pri cene 36t za základné GTI nečakám zrovna lákavú cenu, tipujem TCR 42t a Rko 46t eur). -
pradeda777 28.09.20 16:51
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konečně Hot-Hatch-SUV pro Pradědu
tms....Tiguan R ještě není na českém konfigurátoru. Akrapovič je v nabídce za příplatek i na T-Roc R za mizerných 96 000 Kč.....no nekup to..... >:D -
pradeda777 28.09.20 15:48
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konečně Hot-Hatch-SUV pro Pradědu
tms....dotykové ovládání klimatice atd. GRRRR......jde z toho až mráz po zádech..... >:D
Ale jinak by ten Tiguan myslím "sedl".....stavitel v ulici má už 2 roky modrého...parkuje na ulici....i soudružce se hned líbil...T-Roc R je také na seznamu...ale Tiguan by byl určitě pohodlnější... -
pradeda777 28.09.20 15:40
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konečně Hot-Hatch-SUV pro Pradědu
Leg.....Mazda je fajn. Měl jsem 2 Mazdy 3 MPS a velká spokojenost. Čekal jsem v roce 2014 na novou MPS, ale nedočkal jsem se. A do dnešního dne s žádnou MPS nepřišli a už asi s žádnou nepřijdou. Mazdu od dob finanční krize, kdy Ford prodal své akcie, kontrolují japonské banky (a Toyota) a ti už Mazdě nedovolí, aby se pouštěla do nějakého nového dobrodružství se sportovními auty. V USA se sice prodávají některé Mazdy s lepšími turbo motory, ale úrovně MPS nedosahují a ani nemůžou. Tož tak.
CX-30 je zajímavý stroj a měl bych ho zvážit. I když za servisem bych opět musel dojíždět do Brna... ;-\
Jak sem tak brouzdal na stránkách Autopalace, tak sem v jejich pobočce na Petržalke objevil hezkou Mazdu 3 MPS. Tož takovou sem přesně měl a prodal ji za 450 000 Kč v roce 2014. Zdá se, že si dobře drží cenu. Ale ten lak vypadá sakra dobře. Jen jestli to není po nějaké velké bouračce přestříkaný. Taky ten odstín červené je o něco světlejší než si pamatuju...jestli bydlíte někdo poblíž, běžte to okouknout a dejte vědět. Kondice interiéru myslím odpovídá těm ujetým km. Třeba to vlastnil takový dědula jako já a čučelo to jen v garáži...Jako rohlíkový express by byla super....
[odkaz] -
Thomasino 28.09.20 15:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konečně Hot-Hatch-SUV pro Pradědu
Tiguan R by taky nebyl žádný louda, dokonce to má kupodivu i nějaký zvuk s tím Akrapovičem! Samozřejmě tomu chybí trochu prestiž AUDI Q3 RS, ale hlavně je o 5cm vyšší než Q3 RS Sportback, což mě osobně by vadilo. Nemluvě o lepších sedačkách v Audi. Ale bude o hodně levnější, to je fakt... Co me těda vytáčí, když jsem prolítnul to video, je to dotykové ovládání klimatice atd. GRRRR...... :-O :-( -
iudex 28.09.20 12:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konečně Hot-Hatch-SUV pro Pradědu
Dedo: no vidíš, to by šlo a spĺňalo požiadavky na kompaktnosť aj dynamiku. Len ten image by Ti asi chýbal (plus ussrraný štvorvalec). ;-) -
iudex 28.09.20 08:14
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konečně Hot-Hatch-SUV pro Pradědu
Leg: však počkaj, ako Ti pradedo dá za šírenie Elonovho elektrického svedectva. >:-[]
Dedo: predtým, ako budeš príliš nadšený z 355 koní Peugeotu, treba si uvedomiť, že ide o hybridné kone. Hybridné kone sú ako kórejské kone spred 15 rokov, t.j. papier je iné ako realita. K tomu odporúčam Murphyho blog o dynamike hybridného Superbu na hlavnej.
P.S. Včera som po dlhej dobe umyl auto ručne a nablýskané ho zaparkoval do garáže. Dnes od rána leje. >:-[] :-( -
Leg 27.09.20 21:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konečně Hot-Hatch-SUV pro Pradědu
Dědo, a čo niečo z trochu iného súdka, ako dôchodcovský rohlíkový expres ideál: [odkaz]
Vyšší posed, kompaktné rozmery, výkon síce nič moc ale Thomas bol z jazdy nadšený. :yes: -
pradeda777 27.09.20 17:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Konečně Hot-Hatch-SUV pro Pradědu
Tož už sem to tu psal několikrát. Bude to asi moje poslední auto. Proto si musím být na 120% jistý, že to bude to "pravé ořechové". A kvůli RSQ3 SB nebudu jezdit do Prahy. Sorry jako. Obzvlášť ne v tuto dobu. A taky nikam nespěchám. S M140i sem teď byl na STK, takže klídek. Hodím řeč s místními borci z AUDI, třeba něco vymyslí. Možná to nakonec ani nebude ten hot kompakt SUV o kterém tu delší dobu básním, ale něco normálnějšího, pohodlnějšího. Třeba takový Q3 SB S line se 169kW dvoulitrem by posloužil.... ;-) Macan je pro mě na univerzál přece jen kapku velký....škoda... ;-\

napr.: Porsche, Lambo....