Thomasino 05.10.20 14:07
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
Černý kola vždycky matou, někomu to přijde malé, někomu větší. Jsou tam v sérii 245/35 a 265/35 R19, ale disky jsou 9" a 10" široké a spíše na ně sedí rozměr pro předchozí M4: 255/35 a 275/35 R19 >:-[] Ty tam možná pak dám na kola na okruh. Jinak už mám nachystané zimní pneu, nechal jsem origo rozměr a pořídil jen mírně nadprůměrné Hankook W320, ono není moc možností jak mít stejný model v obou šířkách. A dávat 25-30% navíc za Michelin se mi tady nechtělo, mám to jen abych mohl vyrazit v zimě do rakouského Lungau na driftování na sněhu. Bez toho by to nešlo! -
white label 05.10.20 14:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
iu
Ta brisbane hnědá je sice dominantně šedá, ale ten hnědý tón je v ní vidět taky, viz tvůj odkaz.
Ten odkaz na fotku M2C v HHS zepředu, co sem dal děda, mi dává jasně za pravdu. ;-)
A nesporná výhoda HHS je v její exkluzivitě, kdy člověk okamžitě ví, že má tu čest právě s M2C!, kdežto SSO můžeš potkat skoro na čemkoli s Mpaketem. -
white label 05.10.20 13:14
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
Th
Víš o tom, že existuje minimálně 50 tis. odstínů šedé. >:-[]
A mezi nimi jsou i hodně světle šedé odstíny, viz třeba křídově šedá od Porsche.
HHS se musí vidět naživo. Viděl jsem M2C v HHS v Brně před Brunem a pár minut kolem něj chodil. Je to taková křídově šedá (s lehoučkým nádechem do šedomodré), ale s perletí, proto píšu (světle)šedostříbrná. ;-) -
iudex 05.10.20 13:13
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
Hockenheim silver by som v živote neoznačil za striebornú a už vôbec nie šedostriebornú (to je asi tak šedá, ako bola hnedá farba Brisbane brown na mojom bývalom Mondeu). Je to na prvý aj druhý pohľad biela, s perleťovým nádychom. Nič strierborné tam nie je. Ako biela je vcelku pekná a zaujímavá a kupujúc biele auto, kľudne by som ju vybral (akurát že bielu nechcem >:D ). -
Thomasino 05.10.20 12:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
šedostříbrná? Kde tam vidíš tu šedou? Max. bílo-stříbrná, je to na živo fakt hrozně světlý. Něco jako měl Golf VII tu bílou perleť.
Tomuto říkám stříbrno-šedá (ale je s nádechem do oranžové/zlaté: Oxide Gray
Ta se mi teda dost líbí, škoda že nešla na M2c:
A tohle je u mě světlá stříbrná:
To se už celkem dost blíží té Hocken.HAIL Silver:
Thomasino 05.10.20 11:38
« Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
Na té oranžové aspoň nejsou vidět vpředu muchy, jako by byly vidět na bílé či bílo-stříbrné ;-) Ikdyž na wapku jsem s tím šel po obou projížďkách, aby to šlo hned dolů. Jako ta Hockenhaim Silver je pěkná když je umytá, s těma tmavšíma kolama by to taky vypadalo dobře. Ale já mám z minulosti zažité bílá auta jako služební a pár jsem jich měl (4ks za sebou), takže bílou prostě nechci >:-[] >:-[]