Thomasino 06.10.20 14:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
Renča tu barvu chtěla už na M240i, ale to jsem si řekl, že ta LongBech Blue z M2 bude více jedinečná (dělala se na M240i jen poslední rok), byl jsem na ni zvyklý a líbila se mi stále, tak jsem ji zopakoval. Teď už jsem chtěl ale změnu a jsem s ní spokojen >:-[] >:-[]
P.S.: K té M3, jasně, bohužel to hodně přibralo, to je na houby, nejlepší by bylo si nechat M2c na dloouuhooo... -
Dany 06.10.20 13:15
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
WL: Naposledy sa so mnou vadili v Kawasaki. Pýtal som sa ich, prečo doplnkové kufre nestriekajú tou istou farbou ako motorku. Oni že, čo mám s farbou, veď je taká istá. Odtieň zelenej je trafený celkom dobre, ale originál farba má zlaté a hrubšie zrno a lak z úplne iného vesmíru. Na kufroch je klasická metalíza so striebrom.
Budem tŕpnuť, aby som to niekde neodrel -
white label 06.10.20 12:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
Th
Tady je vidět jaký rozdíl může udělat konkrétní fotka, na prvním odkazu vypadá ta barva minimálně o celý level líp, než na tom druhém.
Ale hlavně, že se líbí Renči, škoda že jste v sobotu nepřijeli, měl jsem speciálně pro ni odložený spešl dort. ;-) -
iudex 06.10.20 12:47
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
Ad M2C vs. M3/4: osobne by som nevidel M3/4 ako posun vpred oproti M2C. Možno z hľadiska praktickosti, M3 už vie slúžiť ako rodinné auto (notabene v budúcej verzii kombi), ale M4 je len väčšie a logicky menej agilné kupé a čo získa na výkone, to stratí na hmotnosti (pripomínam pohotovostnú hmotnosť M4C 1805 kg!). Takže zo šoférskeho hľadiska je M2C podľa mňa lepšia voľba, ako nová M4. -
Dany 06.10.20 10:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
Čavte banda,
tak pekne podľa dôležitosti, najskôr farby:
farby zatiaľ vidím dobre. Vnímam šedú a vidím aj hnedú ;-)
Mne sa HHS páči. Teraz som dával veľmi podobne svetlý odtieň šedej na fasádu a v kombinácii s drevom to vyzerá veľmi dobre >:D
Leg: Na druhom aute mám druhým rokom Hankook RS2 a sú to veľmi dobré gumy na zimné podmienky s mäkšou bočnicou. Navzdory smerovému dezénu sú aj dosť tiché. Menšie rozmery vyrábajú v Číne (možno všetky, ja mám 14"). Po 2 rokoch žiadny problém. Cenovo boli na úrovni domácich Matadorov.
Thom: gratulácia k novému prírastku. Disky sú super :yes:
Speed: sústrasť k rozstreleniu. Nech to dopadne s poistkou podľa predstáv. Nové Porsche by nebolo na zahodenie ;-)
PS: Tiež som onehdá skoro rozstrelil auto. Ideme si tak s rodinkou na výletík, v dedine starší pánko na staršom aute z vedľajšej, vnímal som očný kontakt, pozrel na druhú stranu a vybral sa mi do cesty. Brzdiť by som už nestihol, tak trúba a myšička. Lízal som ho očami aj zadným blatníkom. Ak by som mal menej tuhšie auto a nemal natáčaciu zadnú nápravu, tak nás načechrá, prípadne prevráti. Ak by som od začiatku netrúbil, tak ani nezareaguje. 8-s -
Thomasino 06.10.20 10:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
Moje reference ze dvou zim a dvou aut ti nestačí? :-)
Když tak tady přehled řady testů:
Stejně tak vychází ty Hankook W320, pár lidí je má a spokojenost, takže jsem do nich šel. Ty zimy poslední dobou stojí za starou bačkoru, nežijeme v Beskydech, takže mi stačí nadprůměrná kvalita (ale na letních pneu chci mít TOP kvalitu) a v případě kalamity tomu přizpůsobím jízdu. -
iudex 06.10.20 10:17
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
Pre 6ku sú len dva rozmery: 225/45 R19 a 225/55 R17. Pri Bridgestonoch je to 120€ vs 189€ (najlacnejšie ceny čo som našiel). Semperit a podobným značkám moc neverím, vyberám medzi zavedenými značkami (Conti, Michelin, Dunlop, Goodyear, Bridgestone, príp. ešte Hankook, ak sa vydarí model). -
Thomasino 06.10.20 09:21
« Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
iudex - to jsi vybral nějaké drahé gumy! :-( Já mám 19" a vyšly o 20% levněji >:-[]
Kdyby se dělaly v tvém rozměru, tak mám dobré zkušenosti s SEMPERIT Speed-Grip 3 (měl jsem na Cupře a mám na Atece). V testech vycházely velmi dobře a nestojí moc. O trochu dražší a kousíček lepší pak Dunlop Winter Sport 5. Já mám Hankook W320, v testech tak v jedné třetině od shora, ale lidi na M2 si to celkem chválili - ale tam nevadí když to trochu klouže na sněhu, znamená to více zábavy !! ;-) >:-[] -
iudex 06.10.20 08:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
Ron: tak verím, že Leg týmto prekoná náš "južanský" predsudok, že Poľsko je európska Čína a všetko poľské je lacné a nekvalitné.
Btw. pozeral som aj alternatívu, že nechám disky a prezujem na ne nové zimáky. A celkom ma prekvapilo zistenie, že kým sada 17" (Bridgestone LM005) vyjde na 540 eur, tak sada 19" vyjde na 858 eur. Nečakal som taký rozdiel. :-O -
Ronault. 05.10.20 22:08
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
Tyyy jooo, zase se prokousat těmi barvičkami.... 8-s >:D
Iudex: než vy jste probrali která šedá je více šedá a která stříbrná, tak Legyho disky jsou už na cestě a v pátek je má doma :-! A ještě v s lepším kurzem než v bance.
Polacy bardzo dobrze robią interesy :-! >:D [odkaz] :yes: :yes: :yes:

Myslím že je to "a press car"....