Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
pradeda777 06.10.20 18:59
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
wl....M5C se na konf. ještě nevyskytuje....Competition Paket ano. Ale ta Imola Red jaksi chybí.....možná na tom ještě "makají". Ano, v info ji vidím....dokonce i v Comp. Paketu, ale když ho zvolíš, tak Imola Red ti nenaskočí....
Ale dostat se s M5C k 2.5 mil s DPH... :-O To bych tak spíš hádal M3C..... :-!
-
white label 06.10.20 18:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
Leg/iu
Vybavili jsme dceři celý pokoj polským značkovým nábytkem a spokojenost.
Všichni by chtěli z Polska vše co nejlevnější a pak z toho vznikají ty předsudky.
Přitom tam je všechno, od levného až po hodně kvalitní zboží, jen to chce přiměřeně připlatit za kvalitu. ;-) -
Leg 06.10.20 18:04
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
iudex: jj, novinárske autá majú ťažký život. Keď bola novinkou M5 minulej generácie, pamätám si, ako na jedno parkovisko v meste prifičala za zvuku vytočeného osemvalca nová M5-ka, chalan zaflekoval pred kamošmi, poriadne pretúroval motor, vystúpil a aby bolo každému jasné, komu to auto patrí, majetnícky si vyložil nohu na predné koleso. V tom momente bolo každému na parkovisku jasné, že chalan má to auto požičané. >:D
Aby sme sa ale vrátili k podstate veci: farbičky. Dávnejšie som videl parádnu tmavozelenú (tzv. plukovnícku) s tmavohnedým interiérom. Značky DS a na sedadle spolujazca hráčske ID FC Dunajská Streda. Asi som sa mal menej učiť a viac kopať do lopty. >:D
Thom: dobre ti radia, vykašli sa na M3. Ale z iného dôvodu. Budem trochu osobný. Začni šetriť na atmo Caymana, písal si, že máš problémy s chrbtom, lepšie to už nebude a šanca užiť si motor v strede môže veľmi rýchlo odplávať. Myslím, že autíčkar tvojho kalibru by mal aspoň raz vlastniť auto s motorom inde ako vpredu.
A ešte raz iudex: tie disky sú rovnaké ako dávajú na E-UP vo výrobe, takže nie je priestor na predsudky. -
white label 06.10.20 18:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
iu
Na českých stránkách je taky, ne v konf., ale v info jsou tři červené (včetně Imoly).
Vypadá to, že Montegi je cihlová, Aventurine vínová a Imola klasická červená.
Já bych šel na jistotu do Imoly. Na té fotce je ta Montegi pěkně nasvícená, ale v reálu to asi bude víc do cihlova.
U M5C by ses musel nejen velmi krotit při konf., ale mít i hodně dobrou slevu, aby se vešel do 2,5 mega s dph.
Kdyby jen v Rožnově! >:-[] ;-)
Edit - to na tom edit odkazu je spíš Imola Red, ne? -
iudex 06.10.20 17:38
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
wl: lebo som nenašiel fotku 5er v tej farbe, v slovenskom konfigurátore ale je, pozri: [odkaz]
EDIT: tu je na M5: [odkaz]
Tom: o tom píšem, nakonfiguruješ si triezvo a máš za tú cenu (príp. i nižšiu) funglovku, nie ohrkanú po novinároch, ktorí iste nedbali na nejaké poriadne zahrievanie a nešanovali to a povozili na tom všetkých kamarátov v Rožnove. >:D
Dedo: no to je ešte horšie než tá predvádzačka. Dovoz z Belgicka, dvaapol roka, 66t km, non-competition a cena blízka tej novinárskej. -
pradeda777 06.10.20 17:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
iu....k té Montegi red....na konfigurátoru je to spíš "iu rust".... ;-) , ale v odkaze jak píšeš červeno - oranžová až žlutě oranžová..taky je to hezky nasvícené.....
M5 cena? Jako správný "press car" do toho naházeli všechny "cinkrlátka a zvonečky". Jen brzdy čítají cca 1/4 mil.....ale ta červená vypadá fantasticky. Kdyby byla v Brně, tak bych si ji zajel "okouknout".... ;-) I když měla chvíli těžší život nebál bych se toho. Vůz je na to stavěný a má to automat který toho dost "pohlídá"....
V Brně mají M5 za rozumnou cenu a v "rozumné barvě".... :-![odkaz]
Nová....[odkaz] v "iu Rust"..... ;-)
-
Thomasino 06.10.20 17:03
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
Navíc na M5 se dala jednu dobu domluvit sleva 25-30% :-) >:D
P.S.: To víš, ta barva hned udělala z M240i skoro M2 ;-) Kdybych ji měl v "nebarvě", např. v bílé, tak bych prodával mnohem hůře. Viz. reakce kupců co se byli podívat a chtěli také zajímavou barvu na sportovní auto. A nakonec souboj s jednou novou M240i v Praze za podobnou cenu, jen byla skoro 2 roky stará. Někde stála na skladě v Rakousku. Naštěstí si vybral moji, ke všemu prý hrálo roli to dovybavení karbon doplňky, co ji posunuli o kousek dále.. -
iudex 06.10.20 16:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
Kúpil by si to? Ja nie, napriek zaujímavej zľave. Jednak je to 14 tisíc asi nie zrovna ohľaduplných novinárskych kilometrov. A hlavne je nezmyselná tá pôvodná cena, 4,2M, cca. 160t eur, to je nezmysel (milión je extra výbava). Pridať si tam len základné veci (farba a pod.) a na takú cenu sa človek dostane aj pri novej.
Btw. keď sme pri M5ke, tá má novú farbu Motegi red, tzaujímavá červená s nádychom oranžovej: [odkaz]