Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Leg 13.03.24 21:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Facelift A3
Toľko rečí kvôli blbým krúžkom ktoré ani nie je vidieť. Chrómované logo ako je to posledných x desaťročí štandardom a nevymýšlať blbosti. Ale mohlo by to byť horšie, napríklad to logo by mohlo byť podsvietené, tak ako sa to dnes robí v Číne. Počkať, to nie je v Číne, ale v Nemecku, viď nový Touareg [odkaz] , Taycan [odkaz] (kde si za to ešte priplatíš tuším 500€, u auta za 240k :-O ) apod... -
-
pradeda777 13.03.24 16:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Facelift A3
Čím víc kruhů.......tím víc Audi....[odkaz]
Ano, na kapotě to vypadá líp....ale jaksi levně...skoro jako 2D samolepka... :-! Taky si myslím, že v případě TT už neměli na masce nad RZ pro větší kruhy dostatečný prostor ...proto skončily s malými kruhy na kapotě. Podobný problém jako o F/L A3, kde větší kruhy skončily částečně na kapotě. Může za to nový středový bar na masce, který zmenšil prostor pro kruhy. Tuším (ze zkušeností v Toyotě)), že o této "věci" probíhala v design studiu Audi napínavá debata...... :-! >:-[]
Byl jsem se schválně podívat na moji RS3...a řešení jak zachovat černé kruhy a přitom je zviditelnit by bylo, ale výrobně a logisticky dost nákladné a ve zbývajícím "životě" modelu tudíž neprůchodné... -
pradeda777 13.03.24 13:07
« Re: Re: Re: Re: Facelift A3
iu...zanikání a vynikaní kruhů je "mucha". Dá se řešit elegantnějším způsobem než tímto novým nepraktickým. Hlavním důvodem proč to udělali na F/L tak hloupě bylo, co nejvíc zviditelnit změnu....a to za každou cenu.... :-! Ano, na kapotě by to vypadalo líp, ale stále nepraktické řešení. Na RS3 jsou kruhy v základu v chromu a jsou viditelné no problem. Černý emblem se dá lehce vyměnit za ten v chromu z ND, když by na tom někdo trval, což jsem už řešil s prodejcem při originální objednávce. -
white label 13.03.24 11:58
« Re: Re: Facelift A3
pd7
S názorem na kruhy nesouhlasím, vypadá to, že teď budou v černém provedení standardně a díky tomu posunutí nebudou aspoň úplně zanikat, navíc jsou podložené, takže vyčnívají více do prostoru.
U RS3 bych je dal klidně až na spodní okraj kapoty, jako u TTRS/R8.
Když teď poměrně často míjím Audiny s černými kruhy na černé masce, tak to na první pohled vypadá, jako kdyby je někde ztratily... -
pradeda777 13.03.24 11:46
« Re: Facelift A3
Posunutí Audi kruhů na masce nahoru bylo nešťastné řešení. Souhlasí s tím i lidé v diskusi pod Autofughel videem. No, nějakou víc viditelnou změnu udělat museli. Škoda, že výběr padl zrovna na ty kruhy... ;-\ Iu,....já bych bral tu žlutou RS3, co na Tebe čeká v Top Centrum.... ;-) Teď po uvedení F/L určitě bude na ni ještě větší sleva.... ;-)
Nová červená vínová je na mě až moc fialová a progressive red zase moc světlá, ale na iu 3er, která je podobná, nevypadá špatně.... :-! -

Ja tipujem, že maximálne dôjde k symbolickému navýšeniu výkonu tak, ako to mala limitovaná verzia súčasnej RS3 - Performance edition (ktorá mala 299 kW, t.j. 407 k): [odkaz]