white label 08.10.20 11:36
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
iu
Ale tak aspoň, že bude mít ten servis v místě bydliště, na kterém v poslední době tak bazíroval... >:D ;-) -
iudex 08.10.20 10:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
Tak popravde väčší šok by asi bol, keby naozaj kúpil to poriadne nadupané SUV typu Macan GTS. Geriatrické nudné MPV sa v podstate k typickému dôchodcovi hodí, z tohto pohľadu to až také šokujúce nie je. Prekvapením je to len v kontexte toho zvažovania cca. 400 koňových beštií s cenovkami 70, 80 či viac tisíc eur a rečami o dôkladnom výbere posledného auta v živote. Proste akoby Thomasino po výbere medzi M2C a Caymanom nakoniec kúpil... Hyundai i30 kombi. ;-)
U nás je na to pekné porekadlo: vajatali hory, porodili myš. >:D -
white label 08.10.20 10:07
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
sf
Barva je jasná, sunset orange, aspoň ta musí zapadat do místní "svaté trojice". ;-) -
Dany 08.10.20 08:16
Ja som na rozdiel od Vás všetkých tipoval šok z prekvapenia. Nie teda konkrétny výsledok, to by som mohol ísť na istotu pre prvú do Lota, ale ten potenciál prekvapenia tam visel ako Damoklov meč >:D -
speedfred 08.10.20 07:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
Dedovi musíte vybrať ešte farbu predsa. >:D
Leg: 140i má výkonu tak akurát, na žiadne vyskakovanie to není. Takže úprava môže byť. :-) -
white label 08.10.20 01:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
Leg
Nevím do jaké míry to ovlivnil ten můj odkaz na to AnTisportovní BMW, ale v životě by mě nenapadlo, že při pohledu na tohle, po tom někdo může reálně zatoužit:
P.S. A jestli si ho nakonec koupí v té SSO a zaparkuje někde vedle Thomasinovy stejnobarevné M2C, tak se dám na věštění... -
Ronault. 07.10.20 23:09
Často si o sobě myslím, že jsem nerozhodný, trvá mi dlouho než něco vyberu, ale na začátku října mi klekla baterka na Meganu a ze srandy jsem ženě řekl, že je čas na nové auto, zasmála se a ze stejné srandy řekla, že ať si ho koupím k narozeninám...do té chvíle jsem nic nevybíral a neměl moc přehled o detailech trhu. No a 29. října jsem objednával... Takže nakonec jsem docela v pohodě proti pradědovi >:D
Nový poznatek z Pola GTI: do kufru se mu přesně vleze zabalená sada disků na e-UP :-! :yes: :yes: :yes: >:D -
pradeda777 07.10.20 23:02
Já se také válím smíchem po zemi, chci říct po plovoučce, nad tím, jak je snadné přivést bandu petrolheadů do varu..... ;-) >:D >:-[] , Přeji vám dobrou noc a klidný spánek... :-!
Leg 07.10.20 21:13
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
Ja sa normálne od smiechu váľam po zemi (hlavne z nasledujúcich komentárov). >:D >:D >:D
Mylsel som si, že cenu za zvrat roka mám vo vačku (za výmenu šesťvalcového hothatchu za elektro s tretinovým motorom), ale proti tomuto nemám šancu. >:D
Akože čisto pragmaticky to nie je zlá voľba a aj ja sám som za doplnenie jednotky niečím praktickejším, ale ak má byť toto vyvrcholenie nielen niekoľkoročného výberu ale aj celoživotnej púte, tak ja neviem, či sa v živote ešte mám na čo tešiť.
Ak to naozaj dotiahneš do konca a kúpiš ju, odporúčam custom SPZ: DUC-HODCE
Za všetko aj tak môže white label :-)
BTW pár koníkov k dobru je to posledné, čo 140 potrebuje. Spýtaj sa iudexa. :-! -
Thomasino 07.10.20 19:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
Ty woe, Prdědo,, jestli tady po tom ročním vybírání a teoretizování koupíš 2-er Active Tourer, tak jsi u mě Mrtvej Homolka !! :-O ;-\ 8-s
Už jen za tu úvahy bys měl o tom přestat psát, my taky, a počkáme další rok co vybereš a čím nás překvapíš. Protože to teď vypadá na totální ztrátu času. A soudnosti >:-[] :-!
P.S.: To ho můžeš vzít v černé s tmavými skly a delší verzi GranTourer a můžeš pak časem rovnou využít jako pohřebák a ušetříš ještě více !! >:D Zatím vypomáhat tamní pohřební službě ze Zlaté uličky, když podle médií bude teď výrazně větší úmrtnost ;-) -
woody-alien 07.10.20 18:22
pd777: 2AT ? Po tom všem ? Poslední auto před cestou na věčnost ? Tak to je drsný. Takové vyústění by nepřekonali ani scénáristi osmé řady Hry o trůny. Proti tomu je konec Daenerys Targaryen naprosto logický a dlouho dopředu očekávaný. >:D >:D -
pradeda777 07.10.20 17:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
Ale soudruzi, klídek....máte problém s porozuměním psanému textu? Řeč je přece o náhradě Yarise za potenciálního univerzála.... ;-) 170 kW slabý motor? 8-s Nový Golf GTI má jen o 10 kw víc........ :-! -
iudex 07.10.20 15:32
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
wl: neboj, to je stále len zápis na "Schindlerov zoznam", nie definitívna kúpa. Aj keď po všetkých zvažovaniach prémiových SUV a nadupaných hothečoch a crossoveroch by bol výsledok v podobe slabo motorizovaného MPV prinajmenšom vtipný (diplomaticky povedané). >:D

Pokud tam teda vůbec jde, netuším, nikdy mě tohle auto nezaujalo, vypadá tak nějak disproporčně :-(
Ale neblbni, přestaň slopat (chlastat) a raději kup tu Q3 s 2,0 TSI 230 hp co tam mají, vyrazíš z nich snad i pěknou cenu. To beru jako slušné minimum a rozumné auto co splní i ty požadavky na blízký servis.
[odkaz] (navíc je pěkný, má to nějakou image a úroveň, ne jako odporný 2-AC)
A jestli budeš dále vybírat, nebudeš mít brzo z čeho. Výkonnější auta nikdo objednávat nechce, od ledna za to budou ještě větší penále za emise, takže co nekoupíš teď, bude zřejmě výrazně dražší!! A to jako vážně..