Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 09.10.20 01:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
Tak tohle není ta novinářská, má sice stejnou barvu, ale nemá keramické brzdy a karbonové přední blatníky. -
Leg 08.10.20 21:45
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
Niečo o poriadnych autách: UP! vs UP! [odkaz] V malých rýchlostiach paradoxne električka GTIčku celkom stačí. -
pradeda777 08.10.20 18:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
wa.....vyměkli....???? >:D >:D >:D >:D Ale já už mám v 73.5 letech na vyměknutí nárok, voe..... ;-) >:D >:-[] -
pradeda777 08.10.20 18:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
wa....vidím, že nejsi zdejší. Do Zlína se od nás jede daleko snadněji i když vzdálenost je + - stejná. Jezdíme do Zlína s Yarisem do servisu již 8 let a vždy v pohodě. Plus přes ulici je shopping a v Brně u BMW je ho.v.no. ;-\ Jo, na servise v místě jsem netrval, pouze jsem to považoval za výhodu.... ;-) A kdo ví co bude až budu prodávat M140i... ;-) Možná pak nějaká Audina nebo VW a servis u nosu.... ;-) -
woody-alien 08.10.20 18:30
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
Dany: Nejde ani tak o typ auta. Nakonec ať si každej kupuje co mu vyhovuje. Dokonce nejde ani o to, že tenhle výběr nevzešel ze souboje s podobně koncipovanými auty, ale po smršti všech možných ST, RS, TR, GR či AMG. Prostě srdce prohraje s rozumem, to se stává.
Mně osobně jde spíš o to, jestli se pak od možná budoucího majitele 2AT opravdu v každém druhém příspěvku musím dočkat bonmotů o "us.raných čtyřválcích", "převodovkách pro chlapi" a o tom jak všichni "vyměkli". >:D -
pradeda777 08.10.20 18:27
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
wl....ano, Mazda vínovka je hezčí, ale tady této, když se dá poctivý "cut and polish", tak nebude vypadat vůbec marně.... ;-) Ta "moje" je v Synotu a už jsem byl s nimi v kontaktu.
Objevil sem dalšího zajímavého krasavce.....[odkaz] -
woody-alien 08.10.20 18:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
iudex: i30 už má Thom za sebou. >:-[] A ani tehdy úplně nepasovala do jeho vývoje v oblasti aut. Natož dnes. Ale bylo by vtipné najít diskuze z tý doby. :-) -
woody-alien 08.10.20 18:12
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
Dědo, aha. Takže na servis do Brna ne, ale do Zlína ano. Tedy nejsem Moravák, ale není to náhodou od vás do Zlína i Brna stejná vzdálenost ? ;-) Považuju to sice za absurdní argument, ale když už jsi trval na servise v místě, myslel jsem, že to chceš mít opravdu přímo u vás. -
pradeda777 08.10.20 18:11
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
wl....kdyby jsme kupovali novou, tak buď v SO (Tms se nebojím a na srazu by 3 zrzky vedle sebe vypadaly mega super.... :yes: >:-[] ;-) nebo v Estoril Blue a nebo AW, aby nebyla v garáži AW M140i tak sama.... ;-) -
white label 08.10.20 17:57
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
pd7
Ale do mazdí červené metly má tahle nijaká vínovka dost daleko... ;-) :-)
To i bez slunka vypadá ta SO líp.
A v Renocaru už ta vínová ojetina stejně není, viz net. -
pradeda777 08.10.20 17:40
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
wl....no právě....nám se líbí ta důchodcovská vínová, kterou máme na Yarise. Je to dost populární barva. Třeba taková Mazda CX-5 je každá druhá v této barvě. Jo, "iu rust" je ok, ale musí na ni svítit sluníčko..... ;-)
Další věc. Ta ojetina je ještě s pre GPF 170 kW motorem a pouze FWD (což již u nové 2AT nelze) a proto je o 120 kg lehčí než nová 225i x Drive s podobným motorem. ;-) -
pradeda777 08.10.20 17:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
tms....tož já měl předloni na víkend půjčenou 2AT s 1.5 l tříválcem, když jsme ji zvažovali jako "poskakovadlo" pro soudružku a byl jsem mile překvapen jak solidně, a to jen se 100 kW jezdilo a navíc bylo pohodlné. A tahle ta se 170 kW (to Audi Q3 TFSI má "jen" 169 kW..a je o cca milion Kč dražší .. ;-) ) potom musí "upalovat jak Usain Bolt".... ;-) S tím servisem máš sice pravdu, ale my jsme si už zvykli jezdit na servis (Yaris) do Zlína a Synot je jen přes ulici..... :-!
A tady je "škrtič"...[odkaz] ;-) >:-[] >:D
Tož já si myslím, že na MPV nevypadá vůbec špatně..... :-!
Ale klídek, ještě jsem na to nedal zálohu..... >:D >:-[] ;-) -
white label 08.10.20 17:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
Dědo, ta předfl barva už není v nabídce, teď tam místo ní mají právě sunset orange ve které ho i prezentují:
[odkaz]
Ale podle mě v ní vypadá mnohem líp, než v té důchodcovsky vínové... ;-) -
speedfred 08.10.20 16:52
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..
Už sa spravuje. Odhad neviem ale môj súkromný je 600+ Vychádzam asi z toho keď som videl cenu za ten prvý škrabanec. -