Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.10.20  01:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..

Tak tohle není ta novinářská, má sice stejnou barvu, ale nemá keramické brzdy a karbonové přední blatníky.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 08.10.20  22:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..

Na sauto se v Renocaru objevila nová modrá M2CS
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 08.10.20  21:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..

Niečo o poriadnych autách: UP! vs UP! [odkaz] V malých rýchlostiach paradoxne električka GTIčku celkom stačí.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 08.10.20  18:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..

wa.....vyměkli....???? >:D >:D >:D >:D Ale já už mám v 73.5 letech na vyměknutí nárok, voe..... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 08.10.20  18:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..

wa....vidím, že nejsi zdejší. Do Zlína se od nás jede daleko snadněji i když vzdálenost je + - stejná. Jezdíme do Zlína s Yarisem do servisu již 8 let a vždy v pohodě. Plus přes ulici je shopping a v Brně u BMW je ho.v.no. ;-\ Jo, na servise v místě jsem netrval, pouze jsem to považoval za výhodu.... ;-) A kdo ví co bude až budu prodávat M140i... ;-) Možná pak nějaká Audina nebo VW a servis u nosu.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 08.10.20  18:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..

Dany: Nejde ani tak o typ auta. Nakonec ať si každej kupuje co mu vyhovuje. Dokonce nejde ani o to, že tenhle výběr nevzešel ze souboje s podobně koncipovanými auty, ale po smršti všech možných ST, RS, TR, GR či AMG. Prostě srdce prohraje s rozumem, to se stává.

Mně osobně jde spíš o to, jestli se pak od možná budoucího majitele 2AT opravdu v každém druhém příspěvku musím dočkat bonmotů o "us.raných čtyřválcích", "převodovkách pro chlapi" a o tom jak všichni "vyměkli". >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 08.10.20  18:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..

wl....ano, Mazda vínovka je hezčí, ale tady této, když se dá poctivý "cut and polish", tak nebude vypadat vůbec marně.... ;-) Ta "moje" je v Synotu a už jsem byl s nimi v kontaktu.
    Objevil sem dalšího zajímavého krasavce.....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 08.10.20  18:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..

iudex: i30 už má Thom za sebou. >:-[] A ani tehdy úplně nepasovala do jeho vývoje v oblasti aut. Natož dnes. Ale bylo by vtipné najít diskuze z tý doby. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 08.10.20  18:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..

Dědo, aha. Takže na servis do Brna ne, ale do Zlína ano. Tedy nejsem Moravák, ale není to náhodou od vás do Zlína i Brna stejná vzdálenost ? ;-) Považuju to sice za absurdní argument, ale když už jsi trval na servise v místě, myslel jsem, že to chceš mít opravdu přímo u vás.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 08.10.20  18:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..

wl....kdyby jsme kupovali novou, tak buď v SO (Tms se nebojím a na srazu by 3 zrzky vedle sebe vypadaly mega super.... :yes: >:-[] ;-) nebo v Estoril Blue a nebo AW, aby nebyla v garáži AW M140i tak sama.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.10.20  17:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..

pd7
    Ale do mazdí červené metly má tahle nijaká vínovka dost daleko... ;-) :-)
    To i bez slunka vypadá ta SO líp.
    A v Renocaru už ta vínová ojetina stejně není, viz net.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 08.10.20  17:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..

wl....no právě....nám se líbí ta důchodcovská vínová, kterou máme na Yarise. Je to dost populární barva. Třeba taková Mazda CX-5 je každá druhá v této barvě. Jo, "iu rust" je ok, ale musí na ni svítit sluníčko..... ;-)
    Další věc. Ta ojetina je ještě s pre GPF 170 kW motorem a pouze FWD (což již u nové 2AT nelze) a proto je o 120 kg lehčí než nová 225i x Drive s podobným motorem. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.10.20  17:25

pd7
    Jj, fotek 2AT po face je v SS Orange na stránkách BMW plno, a sekne mu to v té barvě, věděli co vybrat na prezentaci. ;-)
    25i/170kW, awd, automat, metla... to bude kyjovské rohlíkové brko...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.10.20  17:18

Jestli Sunset Orange, tak ti to přijedu v noci přestříkat a bude z toho další ART CAR >:-[] >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 08.10.20  17:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..

tms....tož já měl předloni na víkend půjčenou 2AT s 1.5 l tříválcem, když jsme ji zvažovali jako "poskakovadlo" pro soudružku a byl jsem mile překvapen jak solidně, a to jen se 100 kW jezdilo a navíc bylo pohodlné. A tahle ta se 170 kW (to Audi Q3 TFSI má "jen" 169 kW..a je o cca milion Kč dražší .. ;-) ) potom musí "upalovat jak Usain Bolt".... ;-) S tím servisem máš sice pravdu, ale my jsme si už zvykli jezdit na servis (Yaris) do Zlína a Synot je jen přes ulici..... :-!
    A tady je "škrtič"...[odkaz] ;-) >:-[] >:D
    Tož já si myslím, že na MPV nevypadá vůbec špatně..... :-!
    Ale klídek, ještě jsem na to nedal zálohu..... >:D >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.10.20  17:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..

Dědo, ta předfl barva už není v nabídce, teď tam místo ní mají právě sunset orange ve které ho i prezentují:
    [odkaz]
    Ale podle mě v ní vypadá mnohem líp, než v té důchodcovsky vínové... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.10.20  16:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Oranžáda je doma..

Th
    Samozřejmě, že SSO jde dát i na 2AT, dokonce ho teď právě v této barvě přímo prezentují, vždyť jsem ti tu k tomu dával i odkaz:
    [odkaz]
    Kdybys vzal HS, nemusel se teď klepat strachy... >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 08.10.20  16:52

Už sa spravuje. Odhad neviem ale môj súkromný je 600+ Vychádzam asi z toho keď som videl cenu za ten prvý škrabanec.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.10.20  16:51

A to "vajatali" má znamenat co?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.10.20  16:06

Speedfred, tak co Alfice? Totálka, nebo se bude spravovat? Jaký je odhad ceny?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…