Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.10.20  20:39

« Re: Vybíráme auto... tentokrát jiná skupina...

Rone - do 80 tisíc EUR ? S tím bych ti asi uměl pomoci (M2c), ale v CZK tento segment vůbec neznám 8-s
    Dneska jsme si v rámci zajíždění udělali malý výlet do Kyjova na kafe do tamní pražírny, stavili jsme se na deset minut za Pradědou a pak spěchali na sraz s jedním pěkně doladěným Meganem R.S. 300 Trophy.
    [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 18.10.20  19:10

« Vybíráme auto... tentokrát jiná skupina...

Tak pánové, tyhle koupě za několik milionů jsou sice zábavné, ale pojďme zpátky na zem mezi plebs.

Zadání zní auto do cca 80-100t Kč, spíše tak 80, aby zbylo na nějaký servis po koupi.
    Budoucí uživatel mladá žena, zkušenosti s řízením v podstatě nulové, na ježdění do práce meziměsto a město.
    Spolehlivé, spíše benzín, s velkou výhodou automat, skoro až nutností...
    Samozřejmě z výbavy takový ten základ, klimatizace a autorádio, nějaký airbag...

Tak co byste preferovali?

Koukal jsem na Swifty, ale s automatem je nabídka skoro nulová a drží si cenu. :-O
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.10.20  09:24

« Re: Re: Re: Re: Golf R

tms....ok. Ale bacha. Nejlépe, když si to poslechneš i ve voze při dálniční rychlosti. Pokud totiž plánuješ provádět nějaké dálniční přesuny, tak je to důležité. Četl jsem různé zprávy, že tyto výfuky mohou být na dálnici pěkně otravné.... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 17.10.20  21:08

« Re: Re: Re: Golf R

vím, jsme v kontaktu ve skupině M2 >:-[] Nejdříve chci slyšet na živo na M2c jak Rámuse, tak Akrapa :-)
    Fotosoutěž - jsem pro oživení, jen nevím jak si mám poradit s tématem. Karanténa, nekaranténa, zajíždíme :-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 17.10.20  16:59

« Re: Re: Golf R

I když to má pramálo společného s auty, tak je to zajímavá informace......
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 17.10.20  16:36

Nová M3 v zelené.......a nice photo.....
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 17.10.20  09:25

....něco pro tms...........

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.10.20  21:07

« Re: Golf R

iu
    To se mi taky občas stává. Někdy se neobjeví vůbec, někdy až s velkým zpožděním.
  • 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 15.10.20  19:48

« Golf R

Skúška: z nejakého blbého dôvodu mi nejdú reakcie na príspevok. Napísal som asi tri a ani jedna sa tu neobjavila. Tak skúšam nový príspevok.
    Takže ak máme dohodu na téme, môžeme obnoviť fotosúťaž, nie? Woody, čo Ty na to, nevyhlásiš to?
    Btw. tu je nový Golf R (fakticky produkčná, hotová verzia): [odkaz]
    Edit:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.10.20  11:19

« Re: Re: Re: Foto soutěž

pot
    To téma by bylo O.K.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 14.10.20  23:11

« Re: Re: Re: Foto soutěž

Tak tá téma je hodne aktuálna k môjmu nemocnému autu. >:D
  • « 11 Reagovat !

foto poterienko

poterienko 14.10.20  19:13

« Re: Re: Foto soutěž

Iudex: Jen 200kW, těch 6 mi sebrala EU .

Osobně navrhuji téma “Moje auto a karanténa”. To mi přijde takové trefné na aktuální situaci.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 14.10.20  11:01

« Re: Foto soutěž

Poterienko: vitaj chlape, dlho si tu nebol. Zaregistroval som, že si zmenil káru a opustil prémiu a šesťvalec (ale 206 kW TSI je lepšie ako 61 kW elektromotor >:-[] ).
    Fotosúťaž je v štádiu klinickej smrti, ale ja som tiež za oživenie, aj vzhľadom na fakt, že takmer všetci tu od poslednej súťaže vymenili povozy. Nejaký nápad na tému? Čo tak niečo na tému spaľovák vs. elektrina?
    wl: mne sa tie matné laky páčia, aj keď je pravda, že viac sedia tým chladným farbám. Kolega vedľa má AMG GT 4-door v matnej modrej a vyzerá to famózne. Ale taká M34 má toľko dobrých metalíz (a bez príplatku), že priplácať si za individual lak je zbytočnosť. Ja by som bral tú promo Isle of Man green: [odkaz]
    Dany: aj ja sa bez hanby priznávam k tomu HH. Ako píšeš jednak je to value for money, ale ak by aj bolo na viac, aj tú M3 by som bral s xdrivom. Poznám totiž pár ľudí so silnou zadakolkou, ktorí ten potenciál vôbec nevyužijú (boja sa využiť?) a jazdia v comforte. ;-) Ale aj ja som dnes v upršaný deň na ceste v koľajami plnými vody predbiehal odvážnejšie vďaka štvorkolke, so zadokolkou by som na to nemal the balls. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 14.10.20  10:51

« autíčkar

niečo ku kávičke a k upršanému počasiu ;-) :

[odkaz]

ja sám realisticko-srabisticky priznávam, že by som skončil ako "Karel" v niektorom z HH. Proste z dôvodu toho, že musím.
    Ak By boli možnosti, tak by to bol pravdepodobne nejaký kompromis praktičnosti, rýchlosti, pohodlia... ako daily a k tomu nejakú tú ľahkú zadokolku na začiatok.
    Jáj, hneď by bol svet krásnejší

Momentálne ma maximálne napĺňa jazda na mojom dvojkolese. V sobotu som bol pojazdiť svoje obľúbené záhorie, zapadlé cestičky na kopaniciach. Bola to parádička. Podvozok funguje nad očakávania. Strach z chýbajúceho výkonu sa rozplynul po zábehu. Trojka do 150 pobrala väčšinu a aj tak som stále bojoval s trakciou. Vážne som si to užil ;-) Ten pocit slobody, keď nemáš cieľ je na nezaplatenie.

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 14.10.20  07:08

« Re: Re: Farbičky opäť

Leg, to bude asi doplnok
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.10.20  19:53

« Re: Re: Farbičky opäť

Leg
    Jj, to se moc nepovedlo, mírně řečeno... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 13.10.20  18:36

« Re: Farbičky opäť

iu...Frozen Sunset Orange a ani non-frozen není u nové M3 na CZ konfigurátoru v nabídce. Červená je pouze v Toronto Red, i když oranžový nádech tato červená barva má. [odkaz]
    Mě se líbí víc než Sunset Orange, protože není tak "rusty"...
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 13.10.20  18:16

Kašlať na zamrznutého hrdzavého iudexa, ale čo je to na zadnom blatníku M3 (M4 to evidentne nemá)? Nejaká horizontálna zásterka? 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.10.20  17:39

« Re: Re: Foto soutěž

sf
    Tak to ukaž... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.10.20  17:37

iu
    Frozen sunset orange jsem viděl naživo na Z4 a vypadala hůř, než v lesku.
    Moc ten mat nemusím, a když už, tak spíš nějaké "kovové" odstíny.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…