Ronault. 18.10.20 19:10
« Vybíráme auto... tentokrát jiná skupina...
Tak pánové, tyhle koupě za několik milionů jsou sice zábavné, ale pojďme zpátky na zem mezi plebs.
Zadání zní auto do cca 80-100t Kč, spíše tak 80, aby zbylo na nějaký servis po koupi.
Budoucí uživatel mladá žena, zkušenosti s řízením v podstatě nulové, na ježdění do práce meziměsto a město.
Spolehlivé, spíše benzín, s velkou výhodou automat, skoro až nutností...
Samozřejmě z výbavy takový ten základ, klimatizace a autorádio, nějaký airbag...
Tak co byste preferovali?
Koukal jsem na Swifty, ale s automatem je nabídka skoro nulová a drží si cenu. :-O -
pradeda777 18.10.20 09:24
« Re: Re: Re: Re: Golf R
tms....ok. Ale bacha. Nejlépe, když si to poslechneš i ve voze při dálniční rychlosti. Pokud totiž plánuješ provádět nějaké dálniční přesuny, tak je to důležité. Četl jsem různé zprávy, že tyto výfuky mohou být na dálnici pěkně otravné.... :-! -
iudex 15.10.20 19:48
« Golf R
Skúška: z nejakého blbého dôvodu mi nejdú reakcie na príspevok. Napísal som asi tri a ani jedna sa tu neobjavila. Tak skúšam nový príspevok.
Takže ak máme dohodu na téme, môžeme obnoviť fotosúťaž, nie? Woody, čo Ty na to, nevyhlásiš to?
Btw. tu je nový Golf R (fakticky produkčná, hotová verzia): [odkaz]
Edit: -
iudex 14.10.20 11:01
« Re: Foto soutěž
Poterienko: vitaj chlape, dlho si tu nebol. Zaregistroval som, že si zmenil káru a opustil prémiu a šesťvalec (ale 206 kW TSI je lepšie ako 61 kW elektromotor >:-[] ).
Fotosúťaž je v štádiu klinickej smrti, ale ja som tiež za oživenie, aj vzhľadom na fakt, že takmer všetci tu od poslednej súťaže vymenili povozy. Nejaký nápad na tému? Čo tak niečo na tému spaľovák vs. elektrina?
wl: mne sa tie matné laky páčia, aj keď je pravda, že viac sedia tým chladným farbám. Kolega vedľa má AMG GT 4-door v matnej modrej a vyzerá to famózne. Ale taká M34 má toľko dobrých metalíz (a bez príplatku), že priplácať si za individual lak je zbytočnosť. Ja by som bral tú promo Isle of Man green: [odkaz]
Dany: aj ja sa bez hanby priznávam k tomu HH. Ako píšeš jednak je to value for money, ale ak by aj bolo na viac, aj tú M3 by som bral s xdrivom. Poznám totiž pár ľudí so silnou zadakolkou, ktorí ten potenciál vôbec nevyužijú (boja sa využiť?) a jazdia v comforte. ;-) Ale aj ja som dnes v upršaný deň na ceste v koľajami plnými vody predbiehal odvážnejšie vďaka štvorkolke, so zadokolkou by som na to nemal the balls. ;-) -
Dany 14.10.20 10:51
« autíčkar
niečo ku kávičke a k upršanému počasiu ;-) :
ja sám realisticko-srabisticky priznávam, že by som skončil ako "Karel" v niektorom z HH. Proste z dôvodu toho, že musím.
Ak By boli možnosti, tak by to bol pravdepodobne nejaký kompromis praktičnosti, rýchlosti, pohodlia... ako daily a k tomu nejakú tú ľahkú zadokolku na začiatok.
Jáj, hneď by bol svet krásnejší
Momentálne ma maximálne napĺňa jazda na mojom dvojkolese. V sobotu som bol pojazdiť svoje obľúbené záhorie, zapadlé cestičky na kopaniciach. Bola to parádička. Podvozok funguje nad očakávania. Strach z chýbajúceho výkonu sa rozplynul po zábehu. Trojka do 150 pobrala väčšinu a aj tak som stále bojoval s trakciou. Vážne som si to užil ;-) Ten pocit slobody, keď nemáš cieľ je na nezaplatenie.

Dneska jsme si v rámci zajíždění udělali malý výlet do Kyjova na kafe do tamní pražírny, stavili jsme se na deset minut za Pradědou a pak spěchali na sraz s jedním pěkně doladěným Meganem R.S. 300 Trophy.