Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 22.10.20 18:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Aventador SVJ v Ferrari 812 v Porsche 911 Turbo S
Leg
Pro mě má Speedster (991.2) něco do sebe i na obrázcích, naživo ani nemluvě.
Jedna z nej 911ek všech dob, za mě určitě ta nej z těch novodobějších bez střechy (a lepší už zřejmě ani nebude), akorát mít těch 7 míčů na něj (limitka - 1948 kousků).
Speedster má ještě ten pěkný "nenakynutý" (hlavně do výšky) zadek minulé g. A není lehký je opticky, zadní "kapota" se dvěma bublinana je celá z karbonu, a je to největší karbonový díl, jaký kdy u Porsche vyrobili.
[odkaz]
P.S. K RZ, nepřestává mě udivovat kolik lidí si u nás dobrovolně nemálo připlatí za individuální RZ, přičemž konfigurace vypadá ve finále tak, jako třeba dnes (jsem potkal):
9T9 00000
Nenapadá mě jiný motiv, než komplex z toho, že dosud neměli tzv. podpultovou RZ. -
Leg 22.10.20 17:51
« Re: Re: Re: Re: Aventador SVJ v Ferrari 812 v Porsche 911 Turbo S
wl: presne tak, keby mi niekto núkal hociaké požičať na týždeň, beriem všetkými desiatimi, ale že by som jedno z nich túžil mať v garáži...
wl: nedávno som videl, len tak zaparkované na parkovisku, Porsche 991 Speedster. Strieborné s tmavými GT kolesami. Ako mi to na obrázkoch nič nehovorí, tak naživo to má niečo do seba.
Tom: to je taká klasika od teba. :yes: Čo znamená 3OT? Neviem prečo, ale mne to evokuje TROT REBEL >:D
edit: aha, už chápem, 3.0 turbo!
edit2: nemôžem si pomôcť, stále tam vidím primárne trot -
white label 22.10.20 15:20
« Re: Re: 911 Turbo s vs McL 720 S
iu
Trakce ano, ale zrovna 911ka nepotřebuje nutně 4x4 aby porazila McL 720S, viz GT2 RS (rwd), která ho dá (s pevným startem) ještě přesvědčivěji, než Turbo S (awd).
Mimochodem GTS (rwd) je na stovce! jen o desetinu sekundy pomalejší, než 4GTS (awd), ale dál se už karta obrací, takže v tomhle drag race by GTS určitě porazila 4GTS (při shodných převodovkách) i přes zdánlivou výhodu awd u 4GTS. -
Thomasino 22.10.20 13:28
« Oranžáda a podzimní barvičky
Dneska jsem využil polední pauzu k malé projížďce a udělal konečně pěkné podzimní foto. Krásně ladí k těm podzimním barvám v přírodě !! No kdyžtak ji zase na jaře vyměníme za nějaké jiné se svěžími jarními barvičkami >:-[] >:D
[odkaz]
- skoro na fotosoutěž ;-) -
iudex 22.10.20 11:57
« Re: Re: Aventador SVJ v Ferrari 812 v Porsche 911 Turbo S
128ti na Tvojom wish-liste? To som nečakal. Mimochodom práve mi napísali cenu 128ti u nás, bude to 39700 eur. Nie úplne málo, ale zase v kontexte toho, že slabší GGTi stojí 36220 (s DSG) to je viac než akceptovateľný príplatok za prémiu. A tipujem, že Clubsport bude veľmi blízko. K tomu zľava, ktorú dá BMW vyššiu ako VW (tipujem tak 22-25% oproti 10-12% u VW) a bavorák môže byť lacnejší ako Golf GTI. -
Leg 22.10.20 09:14
« Re: Aventador SVJ v Ferrari 812 v Porsche 911 Turbo S
Moje poradie, čo “by” som mal v garáži, ak by sme zanedbali také nedôležité veci ako že nemám dosť peňazí na kúpu, nie som ochotný to živiť, hanbil by som sa v tom jazdiť, nemám kde využiť schopnosti apod:
720S
812
Taycan
911
...
SVJ
Tesla
128ti
GTI
-
iudex 22.10.20 08:23
« Re: 911 Turbo s vs McL 720 S
Ad 991T vs McLaren: 4x4 trakcia, to je odpoveď. Silná zadokolka v drag race takmer vždy prehrá so slabšou štvorkolkou, naviac Porsche má lauch control asi najvymakanejší na svete. V pružnom zrýchlení sa už výkon McLarenu prejavil.
Tu je napr. zrýchlenie M440i, 0-60 mph za 3,8s (!): [odkaz]
To je lepšie, ako všetky verzie minulej M3/4.

Jak to vypadá s tím tvým nemocným čtyřlístkem, uzdraví se, nebo je to na kremaci... >:D ;-)