Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 03.11.20 18:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport v německém konfigurátoru
tms....tak záleží na tom, jak moc a jak brzy to CTR člověk chce. Ano, koruna je na tom díky rozhazovačné politice vlády teď špatně. Ale já, kdybych ji zrovna teď moc chtěl, tak bych i za tu cenu do toho šel. Ono je také dost velká šance, že nová CTR už ani nebude nebo nebude v Evropě. Mám špatnou zkušenost s Mazdou MPS, když v roce 2014 také Mazda slibovala novou, já svoji prodal a nakonec nic..... :-( -
Thomasino 03.11.20 17:42
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport v německém konfigurátoru
Tak mám potvrzeno, žádné CTR se nyní nedají objednávat (ani GT, ani Sport Line), nejsou kvóty, podle všeho díky emisím, a neví kdy to půjde. Možná po novém roce. Nebo pak až v roce 2022 nový model co se bude vyrábět v Japonsku (většinou lepší kvalita než v Anglii) :-O :'-(
Leda si dovézt z Německa, kde je dražší i díky kurzu, ale asi o 200 tisíc, což nedává smysl. Tak holt asi pomalu začneme přemýšlet o GTI Clubsport :-! -
Thomasino 03.11.20 13:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport v německém konfigurátoru
Facelift má vylepšené chlazení, mírně lepší infotaiment s přidanými (vrácenými) pár tlačítky, hlavně před tím nebyla ta verze Sport Line vůbec, jen verze GT s 20" koly. Taky má facelift lepší brzdy, upravený podvozek apod. Nebo aplikace LogR ohledně časů, přetížení, teploty oleje atd. Viz.: [odkaz]
Ty kola na tvém odkazu jsou špatně, ty tam nepatří. Vypadají v té verzi SL takto:
[odkaz] / [odkaz] / [odkaz] -
Thomasino 03.11.20 00:48
« Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport v německém konfigurátoru
O té vím, ale je to předfacelift. Taky to není ta verze Sport Line s menším křídlem a 19" koly... Jestli, tak určitě doladěnější facelift. Nebo si počkám na GTI Clubsport, ale než se bude moci objednávat, plus známé dodací doby VW, tak ho mám možná za rok na podzim >:-[] >:-[] A tam si mi neleze dovnitř tak dobře jako do lehce většího CTR... Ale třeba mě ty nápady přejdou ;-) Nebo dovézt tu 3-dveřovou Cupru 290 bez filtru :-) -
Thomasino 02.11.20 21:32
« Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport v německém konfigurátoru
Pánové, začíná jít do tuhého!! Ptal jsem se na možnost objednání CTR, ale nejsou kvóty kvůli emisím. A vzhledem k chystanému uzavření továrny v Anglii a Brexitu je to vůbec komplikované. No dá mi vědět za pár dní, prověří možnosti.. Nový model CTR bude v roce 2022 a bude se již vyrábět jinde. A je otázka, zda zůstane čistě benzínový. Prý se ale vyjadřovali, že CTR jen na benzin chtějí zachovat, že naštěstí prodávají dost hybridů které ty jejich celkové emise snižují. -
pradeda777 02.11.20 13:45
« Re: Re: Golf GTI Clubsport v německém konfigurátoru
James Bond Agent 007 Sean Connery....R.I.P.
8. Toyota 2000 GT, Žiješ jenom dvakrát
Během japonské akce Bonda svezla s tímto elegantním kabrioletem japonská agentka Aki. Automobil sice neměl bojovou výbavu jako některé služební vozy, líbivé tvary ale Bond musel ocenit. Výhodou byla otevřená karoserie, do kupé by se kvůli své výšce nevešel. Původně si totiž ve filmu mělo zahrát kupé, představitel Jamese Bonda, Sean Connery, se ale do něj nevešel. Toyota tak kvůli tomu pro účely natáčení speciálně postavila dva exempláře otevřené 2000 GT.[odkaz]
-
pradeda777 01.11.20 16:29
« Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport v německém konfigurátoru
tms...kua neprovokuj....nebo tu budeme muset založit " rice burner club" . Tak se přívržencům Jap cars (převážně Honda owners) říkalo v AU...(mám kámoše v Ostravě, který do takového klubu patří).Tady je jedna z posledních na sauto. Ještě nedávno jich tam byla spousta, ale teď už jsou všechny pryč....co bude dál se neví. V Anglii Honda končí a CTR se dělaly právě tam .....Zatim se ale dají objednávat...
[odkaz] -