Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.11.20  07:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport v německém konfigurátoru

......přikoupit do zásoby....... >:D >:D >:D Tož garáž na uskladnění mám....dáme ji do lihu nebo do sádla.?....... >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 03.11.20  19:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport v německém konfigurátoru

Tak pro něj zajeď, budeme si ho půjčovat ;-) >:-[]
    Já mám auto na zábavu, ale chtěl jsem přikoupit do zásoby, pak nebudou :-!
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 03.11.20  18:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport v německém konfigurátoru

tms....tak záleží na tom, jak moc a jak brzy to CTR člověk chce. Ano, koruna je na tom díky rozhazovačné politice vlády teď špatně. Ale já, kdybych ji zrovna teď moc chtěl, tak bych i za tu cenu do toho šel. Ono je také dost velká šance, že nová CTR už ani nebude nebo nebude v Evropě. Mám špatnou zkušenost s Mazdou MPS, když v roce 2014 také Mazda slibovala novou, já svoji prodal a nakonec nic..... :-(
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 03.11.20  17:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport v německém konfigurátoru

Tak mám potvrzeno, žádné CTR se nyní nedají objednávat (ani GT, ani Sport Line), nejsou kvóty, podle všeho díky emisím, a neví kdy to půjde. Možná po novém roce. Nebo pak až v roce 2022 nový model co se bude vyrábět v Japonsku (většinou lepší kvalita než v Anglii) :-O :'-(
    Leda si dovézt z Německa, kde je dražší i díky kurzu, ale asi o 200 tisíc, což nedává smysl. Tak holt asi pomalu začneme přemýšlet o GTI Clubsport :-!
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 03.11.20  14:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport v německém konfigurátoru

tms...jo, ta šedá Sport Line looks great....kdy vyrážíme do Německa..?... ;-) Aha, já zapomněl na ten z.k.u.r.v.e.n.ý. Čínavirus, tak pojedeme asi do ř.i.t.i. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 03.11.20  13:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport v německém konfigurátoru

Facelift má vylepšené chlazení, mírně lepší infotaiment s přidanými (vrácenými) pár tlačítky, hlavně před tím nebyla ta verze Sport Line vůbec, jen verze GT s 20" koly. Taky má facelift lepší brzdy, upravený podvozek apod. Nebo aplikace LogR ohledně časů, přetížení, teploty oleje atd. Viz.: [odkaz]
    Ty kola na tvém odkazu jsou špatně, ty tam nepatří. Vypadají v té verzi SL takto:
    [odkaz] / [odkaz] / [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 03.11.20  11:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport v německém konfigurátoru

tms....tato tmavošedá má nějaká divná kola... :-O
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 03.11.20  11:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport v německém konfigurátoru

Mě se ten předfaceliftový stejně líbí víc..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 03.11.20  10:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport v německém konfigurátoru

Presne tak, facelift sa označuje ako model 2021 a spoznáš ho najľahšie podľa pridaných "fúzov" v prednom nárazníku: [odkaz]
    Modelový rok 2020 je predfaceliftový, pôvodný model: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.11.20  10:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport v německém konfigurátoru

Je tam napsáno "model 2020", což bývá myšleno jako modelový rok, nikoli rok výroby.
    Facelift má jiný předek, hlavně nárazník.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 03.11.20  09:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport v německém konfigurátoru

Píšeš předfacelift. V inzerátě je ale napsáno rok výroby 2020? To byl nějaký facelift ještě letos?
    Já bych to však viděl spíš na ten Clubsport. Do té doby si můžeš užívat M2C.......
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 03.11.20  00:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport v německém konfigurátoru

O té vím, ale je to předfacelift. Taky to není ta verze Sport Line s menším křídlem a 19" koly... Jestli, tak určitě doladěnější facelift. Nebo si počkám na GTI Clubsport, ale než se bude moci objednávat, plus známé dodací doby VW, tak ho mám možná za rok na podzim >:-[] >:-[] A tam si mi neleze dovnitř tak dobře jako do lehce většího CTR... Ale třeba mě ty nápady přejdou ;-) Nebo dovézt tu 3-dveřovou Cupru 290 bez filtru :-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 03.11.20  00:00

« Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport v německém konfigurátoru

tms....tak toto mě nepřekvapuje. Proto ty nové CTR tak rychle zmizely z sauto..... :-! Tato je poslední...zbytek jsou ojetiny...
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.11.20  21:32

« Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport v německém konfigurátoru

Pánové, začíná jít do tuhého!! Ptal jsem se na možnost objednání CTR, ale nejsou kvóty kvůli emisím. A vzhledem k chystanému uzavření továrny v Anglii a Brexitu je to vůbec komplikované. No dá mi vědět za pár dní, prověří možnosti.. Nový model CTR bude v roce 2022 a bude se již vyrábět jinde. A je otázka, zda zůstane čistě benzínový. Prý se ale vyjadřovali, že CTR jen na benzin chtějí zachovat, že naštěstí prodávají dost hybridů které ty jejich celkové emise snižují.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 02.11.20  13:45

« Re: Re: Golf GTI Clubsport v německém konfigurátoru

James Bond Agent 007 Sean Connery....R.I.P.
    8. Toyota 2000 GT, Žiješ jenom dvakrát
    Během japonské akce Bonda svezla s tímto elegantním kabrioletem japonská agentka Aki. Automobil sice neměl bojovou výbavu jako některé služební vozy, líbivé tvary ale Bond musel ocenit. Výhodou byla otevřená karoserie, do kupé by se kvůli své výšce nevešel. Původně si totiž ve filmu mělo zahrát kupé, představitel Jamese Bonda, Sean Connery, se ale do něj nevešel. Toyota tak kvůli tomu pro účely natáčení speciálně postavila dva exempláře otevřené 2000 GT.[odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 02.11.20  12:32

« Re: Golf GTI Clubsport v německém konfigurátoru

Th
    Už není malá a velká navigace, obě mají 10" displej.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 01.11.20  17:53

tms...tož esi Clubsport má enom ty lepší externals, tak čipnutí GGTI na nějakých 280-290 koní, by neměl být problém. No a bylo by to i s manuálem. Tady v akční ceně prakticky "za hubičku".....
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.11.20  16:36

« Re: Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport v německém konfigurátoru

Včera jsem koukal na mobile-de a v Německu se jich najde stále dost, dokonce i pár CTR Sport Line s menším křídlem, 19" koly a šedým interiérem. Jak šedý, tak modrý a bílý :-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 01.11.20  16:29

« Re: Re: Re: Golf GTI Clubsport v německém konfigurátoru

tms...kua neprovokuj....nebo tu budeme muset založit " rice burner club" . Tak se přívržencům Jap cars (převážně Honda owners) říkalo v AU...(mám kámoše v Ostravě, který do takového klubu patří).Tady je jedna z posledních na sauto. Ještě nedávno jich tam byla spousta, ale teď už jsou všechny pryč....co bude dál se neví. V Anglii Honda končí a CTR se dělaly právě tam .....Zatim se ale dají objednávat...
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.11.20  15:15

Clubsport má jiný turbo a vylepšené chlazení. Navíc vylepšený podvozek s více možnostmi nastavení. DSG by se mi do daily naopak líbilo. Ikdyž ten skvělej manuál v CTR mě taka láká >:-[] Plus jiný předek a zadní křídlo.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…