speedfred 09.11.20 15:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Cayman
ááá chlapci už vidia Caymana v mojej garáži (čo by sa páčilo aj mne).
Konfiguratory moc nepozerám ale cez víkend som sa len tak zľahka bavil pri Caymanoch v rámci pauzy pri PC. A mohol by byť aj ten biely aspoň by okolie moc nepoznalo zmenu auta >:D -
white label 09.11.20 15:12
« Re: Re: Re: Re: Cayman
Pokud ho chce ve vánoční barvě pod stromeček do garáže..., ale až s ním na jaře vyjede, bude už "rok starý".
Kdyby na tom byla nějaká supersleva, tak prosím, ale není.
Já měl bílou taky docela rád, než přišla ta mohutná a nekonečná bílá vlna. -
pradeda777 09.11.20 13:37
« Re: Re: Re: Cayman
Tož, když si chce někdo naložit k Ježíšku bílého Caymana GTS tak to, že ho může mít bez čekání, určitě výhoda bude. Ano, bílá barva na sporťáka nic moc, ale jinak je to stále jedna z nejpopulárnějších barev. Třeba tady M4 (předešlá verze) v bílé by mě vůbec nevadila. Já mám bílou rád......černá mě s.e.r.e... >:-[]
pradeda777 09.11.20 10:01
« Re: Cayman
Freddie.....na Porsche InterAuto mají 2 skladové GTS v manuálu. Údajně za "zvýhodněnou cenu"...... >:D Bílá za 2 541 800.- Normální cena v základu 2 320 000.-
Ano, bude tam nějaká "extra" výbava, ale nic moc. Já jsem si ji nakonfiguroval podle svých potřeb za 2 460 000, takže "sleva" prakticky žádná. Jedinou výhodou je, že pokud by někdo zrovna takovou bílou chtěl, tak by na ni nemusel čekat..... ;-) -
white label 09.11.20 01:06
« Re: Cayman
sf
Rozměry: GT4 je (proti GTS 4.0 +20 PS)) o 51 mm delší, o 7 mm nižší a má o 9 mm delší rozvor, přední pneu o 10 mm širší, zadní o 30 mm širší a její brzdové kotouče mají o 30 mm větší průměr (350 mm vs 380 mm), u obou aut jednodílné, vpředu 6P vzadu 4P.
GT4 má o 15 kg větší pohotovostní hmotnost DIN (1405 kg vs 1420 kg).
Tvrdší podvozek GT4 je logicky naladěn sportovněji/"okruhověji".
pradeda777 07.11.20 09:08
« Re: Re: Re: Re: G8R
tms....sleduji kurz AUD k CZK a EUR denně. Pro mě je směrodatný kurz ČNB. Nevím jaký kurz používají dealeři při prodeji aut, ale zrovna včera byl ČNB kurz těch cca 26.8 EUR. Proč zrovna sleduju kurz ČNB? Protože to odpovídá tomu co dostanu, když převádím (prodávám) AUD u UCB. Mám u nich AUD účet. Předpokládám, že dealeři mají svůj EUR účet a taky spekulují, aby nebyli ztrátoví. ;-) -
Thomasino 06.11.20 21:02
« Re: Re: Re: G8R
"Praděda, euro za 26,8 ?? To koupím u tebe ?? Kdy se mám stavit ?? :-)
Nakonfiguroval jsem si eRko, dal tam ten drift mód a 19" kola a modrou Lapiz, pak adpat.tempomat a pát kravin a byl jsem přes 53 tisíc !! Ikdyž bych náhodou počítal optimisticky euro za 27,0 /snad zase brzo bude), tak jsem na 1,440 mega :-)
To mi moje o 200 tisíc dražší M2c (no dobře, po slevě) se správně poháněnou nápravou přijde jako dobrá koupě !! >:-[] >:D