Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
speedfred 20.03.24 22:05
« Re: Vážení Caymana GTS 4.0
Na Pd do Mostu teda ideš? Ja to hodne zvažujem ale tá cesta.....už mám toho jazdenia plné zuby aj ked to má byť s P. Známemu (4x P911) som to spomínal tak ten chce rezervovať box až pôjdem aj ja aj keď to má hneď za barákom.
Váha moc pekná na túto dobu, skúsil by som to so Spyderom a potom ešte s KTM.
PS príde mi že u GTS sú väčšie rozdiely váhy medzi jednotlivými kolesami ako u M2. -
Thomasino 20.03.24 19:44
« Vážení Caymana GTS 4.0
Rozdíl váhy mezi Caymanem GTS 4.0 (manuál) a předchozí M2 Competition (automat) je 200 kg !! Dnes jsem byl po 3000 km na výměně oleje v motoru a také diferáku u Šenkýř Motorsport a nechal jsem auto opět přesně zvážit (také přehodit kola na letní). Váha 1395 kg se skoro prázdnou nádrží, což není vůbec špatné :-) (takže pohotovostní s 90% nádrže je nějakých 1440 kg). Před 3 lety jsme zvážili M2 Competition také se skoro prázdnou nádrží a vážila 1597 kg (naměřeno 1599 kg, ale po odečtu autoatlasu, mikiny a velkého deštníku jsme na 1597 kg). Když odečteme automat (25kg), tak přesný rozdíl je 177 kg. A to měla M2 o kilo lehčí kola než byly z fabriky (ale u Caymana jsem zase připlatil za lehčí kovaná kola).
Jinak u Šenkýř Motorsport je vždy radost pohledět na ty závodní auta, ale také ty upravené okruhové. Aktuálně se dokončuje projekt s novou M2 na verzi TrackDay, představí ji za týden v pátek v Mostě na BMW ///M DAY. A budou o den později v sobotu 30.3.2024 na Porsche Racing Day, kam se také chystám.
Fotky zde (a doprava další): [odkaz] -
iudex 19.03.24 14:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 911 Dakar
Tom: aj ma to láka, je to super akcia a zábava, len som tu Danymu sľúbil, že už mu budem 3er šanovať a nedrať na okruhu. A tiež šetrím na RS3. >:-[] Ale aspoň som si dnes dobre zajazdil na pekných suchých okreskách do "najväčšej diery na Slovensku": [odkaz]
Ale s RS3 určite prídem, nech zistím, ako sa to správa. -
Thomasino 19.03.24 12:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 911 Dakar
Praděda a když dojedeš na čumendu, necháš mě pár kol řídit tvoji RS3 (ty jako spolujezdec) a vyzkoušíme drift režim? Abys viděl jak je to jednoduché a co to auto umí? Ale samozřejmě jen na těch bezpečných místech, kde je prostor na chyby. Platit zelenou žábu fakt nechci! :-) V Brně je to jen asi třetina trati, v Hradci je to bezpečnější, tam je všude místa hodně :-) -
pradeda777 19.03.24 11:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 911 Dakar
tms.....škoda, že ten dron neletěl trochu výš...byla by to lepší podívaná...ale jinak dobrý. :-!
Do Brna na Polygon bych se rád podíval, ale jen podíval jak junioři blázní....driftování, to pro někoho, kdo už pomalu "driftuje" ke krematoriu. opravdu není... >:-[] -
Thomasino 19.03.24 11:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 911 Dakar
Už aby měl Iudex svoji RS3 a mohli jsme se občas na Polygonu v Brně potkat. Ten aspoň jednou za 5 let dojede, místo aby to měl jen v garáži >:-[] >:-[] Ale White Label by nám taky mohl dojet ukázat svoji 911 a zkusit pár bočků ;-) -
Thomasino 19.03.24 09:12
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 911 Dakar
U tebe nikdy člověk neví, jestli jde o provokaci, nebo tunerskou zamrzlou pubertu ;-) >:-[]
Kdybys raději místo hledání spoilerů a mračítek jezdil s RS3 a užíval si ji, dokud to jde, tak uděláš asi lépe. Je třeba si vyzkoušet jízdní vlastnosti blížící se limitu a také drift režim v bezpečném prostředí na Polygonu, např. tady je další v Brně: [odkaz]
Jo a tady je z dronu trochu mého blbnutí na Polygonu v Hradci před 10 dny: [odkaz]
To bylo spíše ze začátku, pak už to šlo lépe, viz. pak onboard z mobilu tady: [odkaz]
-
pradeda777 18.03.24 20:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 911 Dakar
Výborně chlapci :yes: Přesně takovou reakci jsem očekával. Nezklamali jste mě.... :-! A šlo to rychle... ;-) Někdy tu čekám na reakci i několik dní, ale vidím, že když se píchne do správného "vosího hnízda", tak reakce přijde rychleji......... ;-) >:D :-!