Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.11.20  17:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AMG A45S

To je len dočasná frustrácia, málo slnka, nervy v robote. V reáli fred nakoniec skončí v Porschä. :-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 30.11.20  17:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: AMG A45S

fred - to ti kvitujem, ja som tiež z rýchleho auta (aj keď trochu iná liga oproti Júlii) prešiel do upu a som maximálne spokojný. ;-\ >:D Ale lúčiť sa nemusíš, síce ťa nebudú brať vážne, ale chodiť sem stále môžeš :-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 30.11.20  17:02

« Re: Re: Re: Re: Re: AMG A45S

Ja už asi prdím na rýchle vozenie (že by už strach?). Predám QV a pôjdem do full size *-upu. To sa mi páči,super pohodlie a využijem ho aj na prácu.
    Dovi, dopo.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.11.20  16:04

« Re: Re: Re: Re: AMG A45S

Leg: v tom trojuholníku nesedí len cena, ostatné je fajn. :-) Ono v kontexte hatchbacku je čokoľvek nad 50t nezmysel. Žiaľ doba je zlá a k 50t sa blíži aj mainstream, viď Golf R v Nemecku za 48t eur.
    Mne (z pohľadu vlastnej garáže) by najviac dávala zmysel takáto kombinácia: hotheč, prémia, cca. 300k, FWD so samosvorom, manuál, cena 35-40t. Taký Focus ST alebo Golf GTI Clubsport s manuálom a prémiovým znakom. Práve preto mi je sympatický bavorák 128ti, tomu do môjho ideálu chýba (okrem pár koní) hlavne ten manuál, no a nad rámec toho trošku vzhľadnejší exteriér. Ak by pri facelifte dali jednotke predok z faceliftovanej 5er (M5), tak je to super: [odkaz] To je ešte vcelku reálne, na rozdiel od toho manuálu.
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 30.11.20  15:46

« Re: Re: Re: AMG A45S

label: dobrý review, má to 5 dverí, strešné okno a sedí sa vyššie ako v 911. >:-[]

Ale vážne, staré A45 sa mi vyložene nepáčilo, teraz to dajú do čudnej vínovej metly, nahodia Panamericana masku ako z AMG GT R (ale keď ju môže mať V-čko, prečo nie A-čko) a ono to z nejakého zvláštneho dôvodu vyzerá parádne. That said, trojuholník hothatch, 310 kW a 70000€ mi moc zmysel nedáva. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 30.11.20  10:32

« Re: Re: Re: AMG A45S

Ano, to je problém se všemi malými auty s 4/5 dveřmi. Někde se zkrátka musí s délkou šetřit. Ale mě nevadí ani tak výška sezení, ta se dá upravit, ale výsledný rozdíl mezi sedákem a povrchem vedle auta. Tam je ten problém, protože se musím při vystupování z auta zvedat. Čili, čím nižší posed v autě, tím pak namáhavější vystupování. No a tam mají SUV a crossovery pro seniory tu podstatnou výhodu. Momentálně to ještě zvládám, protože s 1er moc nejezdím, ale až bude (konečně... ;-) ) ten univerzál, tak bych to nechtěl denně absolvovat.... ;-) Leda, že bych si v garáži udělal nízkou rampu..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.11.20  21:57

« Re: Re: AMG A45S

Mně přišla výška sezení v normálu (i když by to mohlo jít nastavit níž), proti 911 jak v crossoveru, ale dveře vpředu hrozně krátké. Ta kastle byla samé dveře (5) a k těm dveřím ještě velká panorama.To nebyla kastle, to byl "rám" na 5 dveří a panoramu. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 29.11.20  16:38

« Re: AMG A45S

Video... :yes: Měl jsem ji jednu chvíli na seznamu, ale potom, co jsem v ní seděl a pak z ní horko těžko vylézal, jsem ji stejně jako M135i musel z toho důvodu zavrhnout. Posed byl podobně nízko jako M140i, takže bych svým starým kostem moc nepomohl. Plus pro HH bych raději manuál. Compact SUV AMG GLA by v tomto směru mělo být fajn. I když Áčko vypadá líp...to je jasné..... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.11.20  15:42

« AMG A45S

[odkaz]
    Tenhle kousek tu měl Ondra na víkend dva týdny zpátky.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 29.11.20  12:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Veyron

Doplňkové info....
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 29.11.20  12:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Veyron

Naděje....že by?
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 28.11.20  13:43

128ti....moc sympatické autíčko. V sesterské M135i xDrive sem seděl, ale sedělo se moc nízko a tak k testovací jízdě ani nedošlo. S tímto strojem to bude asi podobné. Takže pro dědky nic moc. Škoda. Snad až v příštím životě. No a to už takové stroje zase nebudou.... ;-\ Ale moc mě to nemrzí, protože to stejně nemá manuál...... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.11.20  12:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Veyron

dedo: jj, už som videl, zatiaľ jediné video o 128ti. Ale len statické predstavenie, čakám na dojmy z jázd. Aj keď Joe Achilles je nadšenec BMW, takže on skôr chváli, resp. vyzdvihuje pozitíva a na kritický pohľad to chce ešte pohľad niekoho iného. Inak ale bývať v Británii, nad 128ti asi neváham, je tam o 2t libier lacnejšia ako Golf GTI.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 27.11.20  11:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Veyron

Joe Achilles BMW 128ti....
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.11.20  10:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Veyron

Leg: nespravíme nejaký minizraz? Až Ti dorazí plukovník. Ale inak aj bzuči-Up by ma zaujímal. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 27.11.20  10:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Veyron

Iudex: máš pravdu, tiež by som preferoval mokré vlastnosti, vo finále to bol ale celkom dobrý deal a myslím, že nespokojný nebudem.

Inak v mojom pneuservise mi tiež nevedeli zohnať ani Bridge ani Michelin. Conti za 170€.

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 26.11.20  11:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Veyron

tms.....souhlas s iu....máš krásné oranžové auto, tak nemůžeš mít i krásné kola.... ;-)
    Ále to nic....co nemůže být nyní....může být příště. A nebo můžeš M2C zafoliovat na HS....[odkaz] ;-)
    Výfuk....šel bych do Remus, pouze zadní tlumič a koncovky, abys zůstal legal...... :-! Vše za polovinu oproti Atrapě..... ;-) Pár kilo tady na výfuku nehraje roli. Na kolech by to bylo poznat.... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.11.20  08:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Veyron

Tom: ja som trochu skeptickejší. Samé osebe tie disky vyzerajú dobre, ale obávam sa, či sa nebudú biť s farbou auta, predsalen zlato-bronzová a oranžová, to moc neladí. Ak by si ich dal na predchodcu M240i, na modrej super. Dal som si konfigurátor BBS a tam síce nie je oranžová, iba červená, ale s tou sa to dosť bije: [odkaz]
    wl: Leg tu už spomínal, že gumy na Upe menil, aj to,aké sú v tom rozmere kolesá ľahké, takže som dal približne rozmer pre Lexus.
    Leg: Nokiany majú dobrú povesť pre vlastnosti v snehu, nenadarmo ich robia Fíni a tí niečo o snehu vedia. :-) Otázka je, koľko snehu u nás na juhu bude. Preto ja viac sledujem hodnotenie zimnej gumy na mokre.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.11.20  01:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Veyron

Th
    Ta kola vypadají dobře, připomínají ty zlaté (příplatkové) odlehčené pro CS. Budou více vidět ty tvoje pěkné příplatkové brzdy, ale opticky budou ty disky menší, než současné a nevím jak moc půjdou k té Sunset Orange. K Hocknenheim Silver by šly parádně určitě, viz ta prezentační fotka od BBS, k SO snad nakonec taky. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 26.11.20  01:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Veyron

Leg
    Ty už máš zimní pneu na zkrato UP!u? Jaké?
    Zadní nárazník je perfektní, zatím zdaleka nejlepší zadní nárazník na 992 vůbec. To výrazné hluboké vybrání eliminuje optickou tíhu/tloušťku zadní partie 992 dokonale. Doufám, že v podobném stylu bude i zadní nárazník u GTS. Přední nárazník má bohužel hodně té černé plastové plochy, ale to řešení "kapoty" se mi líbí víc, než mezera před ní v minulé g. Navíc teď má konec "kapoty" vpředu jiné (rovné) ukončení, takže to asi ani stejně udělat nešlo... Ten odstín modré, uvidíme jak bude vypadat naživo, třeba ta Miami mě nejvíc zklamala nejvíc právě až naživo a nejvíc z blízka. Vypadala podobně jak nové ostravské tramvaje.
    [odkaz]
    [odkaz]
    Ale nezvozím, páči sa ti, tak nech sa páči... ;-)
    Taky se mi tam líbí ta sivá (Graphite Blue Metallic) GT3 991.2 s oranžovými polepy včetně jednoho Véčka (z pěti) na každém disku. V reálu ta barva vypadá ještě lépe, než na videu. Ta její "metaličnost" je nenápadná, je vidět i naživo jen zaurčitého světla a hodně zblízka.
    [odkaz]
    Z těch starších kousků je nejzajímavější ta RS 4.0, tu bych chtěl projet jako první ze všech.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…