pradeda777 13.12.20 15:47
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS
wl.....z konfigurátoru ...chcete přidat + odvětrávání sedadel (vpředu)...26 430.-, komfortní sedadla vpředu...42 000.-, vyhřívaná sedadla vpředu...11 870.-, kožený paket v černé barvě...0.-, Aktualizace ceny následující konfigurace 80 300.- Tož nevím co dělám špatně... 8-s -
white label 13.12.20 14:33
« Re: Re: Re: Re: MGTS
pd7
80.300,- ? Tak to si z laciného kraje.
U GTS si u větraných sedaček musíš připlatit minimálně za:
kůži - od 46.420,-
dražší sedačky- komfortní 42.000,-, nebo sport plus 50.840,-
vyhřívání sedaček vředu - 11.870,-
a samotné odvětrání - 26.430,-
To je dohromady minimálně 126.720,-.
A za mě je to stejně všechno i zadarmo drahé. Zlatá alcantara v základu, v zimě nestudí a v létě nepálí (bez čekání!) a k tomu všemu ani neklouže, nevytahuje se a nepraská. -
white label 13.12.20 02:06
« Re: Re: MGTS
pd7
Hlavní důvod, proč tahle konfigurace nemohla (před face) mít odvětrání sedaček je fakt, že podmínkou byly komfortní sedačky (samozřejmě v kůži), přičemž GTS mělo/má v základu sportplus sedačky. Komfortní sedačky šly mít na přání i v GTS.
Po faceliftu je podmínkou možnosti odvětrávání sedaček (samo kromě kůže) přikoupení lepších sedaček, a to buď komfortních 14ti polohových, nebo 18ti polohových sport plus, pak můžeš mít odvětrání sedaček v jakémkoli Macanu, včetně základu s R4. -
pradeda777 12.12.20 23:44
« Re: MGTS
Možná borec udělal chybu, odvětrání vynechal a pak se mu potila p.r.d.e.l (jako mě v X5) a auto raději prodal...... ;-\ Jasný, kdybych objednával novou, tak bych zůstal u základu. U základu se odvětrání ani objednat nedá. Ale s alcantarou stejně není potřeba.....
Tož tady v kůži to může být docela zádrhel. Jestli ta perforace je durch, tak by to mohlo trochu pomoct. Snad by to odvětrání šlo i dodatečně nainstalovat. A i kdyby to mělo stát 100k, tak by se to pořád vyplatilo. -
white label 12.12.20 16:49
« MGTS
Jo, ke kůži v nabídce bylo.
Ale na tom detailu středového tunelu je vidět, že tento kousek to nemá. Pokud by to měl, měl by klávesu vyhřívání sedačky dělenou na dvě poloviny, z nichž jedna by aktivovala výhřev a druhá větrání.
Tak jako třeba tady:
Pokud si někdo (u GTS!) k té kůži neobjedná větrání, pak je mnohem lepší nechat na středech sedaček tu alcantaru, kterou má GTS už v základu. -
pradeda777 12.12.20 15:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: niečo o spotrebe
Už jsem jim poslal dotaz......taky ohledně letních kol.....ty sedadla nevím nevím. Na perforaci to vypadá. Bylo tenkrát odvětrání v nabídce? Tlačítko na vyhřívání je tam vidět, ale na odvětrání ne.
white label 12.12.20 10:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: niečo o spotrebe
pd7
To ber, máš tam i panoramu a vzduch. Celkově nabušené výbavou a přijatelný nájezd. Minimálně mega dal z nové ceny dolů. Akorát ta menší zimní stříbrná kola na tom vypadají poněkud nepatřičně.
Někdo koupil úspornější Lexus hybrid a MGTS jim tam nechal na protiúčet. -
pradeda777 11.12.20 23:27
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: niečo o spotrebe
Dnes jsem měl v Hodoníně u Alberta první příležitost si pořádně prohlédnout novou GLA a byl jsem překvapen, že se teď jedná už o docela "podstatný" vůz. Můj celkový dojem je takový, že na rohlíkový expres se svou velikostí přiblížil maximu. Ale jinak se mě líbí. S obrázku je patrné, že šířka 1834 mm není dána kabinou, ale nafouklou šířkou pontonu. Takže interiér není nějak extra prostorný.

U GTS vlastně ano, u GTS si (na rozdíl od základního Macanu a Macanu S) nemusíš nutně připlácet za ten tzv. kožený paket, proto můžeš ušetřit těch 46.420,- za (skutečnou) kůži.
Ale ten kožený paket za 0,- Kč, to máš pak více méně koženku (umělá kůže). Ono to co je v základu není kůže/alcantara, ale spíš koženka/alcantara, proto jsme si i my připlatili za kůži/alcantaru, ...na první pohled to poznáš i podle prošívané palubky, což ten základ nemá.