Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 16.12.20 18:07
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS
Video super. Toyota Yaris GR super. Tu silnic z Andermatt znám. Vede přes Furka Pass. Jel jsem ji v létě. Ale i v létě je to výzva. Soudružka po příjezdu do Tasch, na cestě do Zermatt prohlásila: "tudyma už nikdy víc".... ;-)
Ale bacha! I když bude stát v garáži MGTS, tak na YGR zbude místa dost, když budou M140i a YGR stát na pravé straně za sebou. Garáž tam má na délku 9 metrů.... ;-) Ok. M140i by asi bylo v tu dobu už prodané. Ok. Kdo další bude objednávat YGR? :-! >:D And hurry while they last....[odkaz] -
iudex 16.12.20 15:36
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS
dedo: ja som rovnako ako Leg a wl za Macan (predfiltrový V6), treba si urobiť radosť, kým to ešte ide. A ani moc neváhať, tá cena je dobrá a myslím, že dlho v ponuke nebude. Ako hovoril jeden horský vodca (zhodou okolností z Brna): co mám ty peníze žrát? Aj keď zase s SUV sa nebudeš môcť hrať na snežný pluh ako s Yarisom GR: [odkaz] >:D -
white label 16.12.20 14:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS
-
pradeda777 15.12.20 22:42
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS
Leg....máš pravdu. Ale na ty sedadla jsem nezapomněl. Na fotce mají ale perforaci. Pokud je perforace durch, tak by to mohlo být ok. Když ne, tak šikovný autočalouník by ty sedadla rozhodil a našil by na sedák panel z alcantary. Znal jsem v Toyotě čalouníky, kteří dělali pro vývoj a taková věc byla pro ně pinkačka..... ;-) -
pradeda777 15.12.20 22:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS
wl....jj....sadu letních kol k vozu mají. Požádal jsem i o foto, tak uvidíme. Ale kola mě moc nestresují. Spíš mě stresuje ten ischias... >:-[]
-
Leg 15.12.20 19:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS
Akože dúfam, že ten Macan sa zadarí, okrem iného by prišlo na moje slová, že v Macane skončíš, aj keď sa tomu brániš. Čo by som ale výrazne zvážil je tá nevetraná koža, mne osobne nevadí, ale ty si nie raz spomínal že si kvôli tomu predal X5, tak aby si ešte s príchodom jari horko nezaplakal. -
white label 15.12.20 17:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS
pd7
A co ta letní kola?
Cena je atraktivní vzhledem k modelu GTS + hodně bohaté výbavě (včetně karmínové) a malému nájezdu.
To na cos dal odkaz je proti tomu nová líná plečka v holobytu (relativně!). -
pradeda777 15.12.20 14:04
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS
wl...ok. Zatím jsem ověřil historii "and all looks good". Tržní cena je sice poněkud nižší, ale vůz má extra výbavu...střecha atd, tak co za to chtějí je přiměřené. Ale jak se říká, líná huba hotové neštěstí.....Tady je nový 2.0 l Macan za ty samé peníze. ;-)[odkaz]
O seznam přesné výbavy jsem si už napsal.
Tento týden to ale nevidím dobře. Musím napřed pořešit ten zk.....ný ischias. Začal jsem včera brát na noc lék a ráno jsem se cítil o dost lepší. Ale teď přes den se to zase sviňa vrací. Zkusím nějaké cviky. Snad příští pondělí nebo úterý by mohlo být fajn. Yarise tam zatím nepotáhnu. Napřed je třeba "zvíře" ošahat, projet a pak se uvidí. Když bude všechno ok, rezervujeme a po svátcích si to dořeším.[odkaz]
-
woody-alien 15.12.20 12:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS
iudex: Ani jsem to zatím nekomentoval. Macan se mi jeví jako hodně dobrá koupě, ale počítal jsem, že se tady tak tři týdny bude řešit konfigurace, barva, N/V a naladění výfuku...a následně se vrátíme k tomu, že na rohlíky stačí Yaris a ani 2AT nevypadá jako špatná volba. >:-[]
Každopádně, pokud by tohle dopadlo, vezmu své veškeré jízlivé poznámky zpět a složím dědovi podobně velkou poklonu, jako kdysi musela veškerá konkurence složit nové i20. Včetně táákhle malého souseda z Boleslavi. >:D -
white label 15.12.20 12:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS
pd7
Na rohlíky to bude dobré taky, protože to ještě nemá OPF/GPF.
A podle STK to bude mít 4 roky až v květnu 2021.
Hlavně na tom makej, nebo to bude mít pod stromkem někdo úplně jiný.
Víš už ty kola a přesnou výbavu?