Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.12.20  12:14

« Re: Re: Re: Yaris GR

w-a
    Chtěl jsem napsat to samé, takže díky...
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 22.12.20  11:49

« Re: Re: Yaris GR

sf: Koupit to bez samosvorů nemá cenu, takže spíš palec hore ale mega není málo. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 22.12.20  09:20

« Re: Yaris GR

Tak to bude asi fakt slušné povozeníčko.Mal som Magdu 323GTR a toto bude akoby asi duchovný nástupca. Palec hore. 900t Kč ale není málo, ale je to vymierajúci 3 dverák.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.12.20  23:01

« Re: Re: Re: Re: Yaris GR

Pradědo, ale když ti nevyšel ten Macan, měl bych pro tebe jiný pěkný červený SUV !! ;-) >:-[] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.12.20  20:44

« Re: Re: Re: Re: Yaris GR

A teď si představte s čím navíc ještě může přijít nový GRMN.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 21.12.20  19:15

« Re: Re: Re: Yaris GR

...pořád je to Yaris a to se počítá.......... >:-[] :-! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.12.20  17:10

« Re: Re: Yaris GR

Tvůj Yaris má s tímto společné jen logo Toyoty... >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 21.12.20  14:52

« Re: Yaris GR

Tož já už Yaris mám....kdo bude další........ ;-)
    Video super, ale kapku moc dlouhé........
  • « 01 Reagovat !

foto iudex

iudex 21.12.20  12:37

« Yaris GR

Prvý slovenský test Yarisu GR: [odkaz]
    Stačí prvých pár minút a človek vie, o čom to auto je. Civilné rallye auto. Bomba.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.12.20  20:36

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS

Leg
    Jak vidíš, tak děda si tu (a ne poprvé) nakonfiguroval GTS v bílé...
    I kdyby si to kupec náhodou rozmyslel, tak mezi svátky už budou stejně všechny zbytné obchody zavřené...
    P.S. Njn, u vás jak máš prachy a nemáš hvězdu, tak si divný...
  • « 00 Reagovat !

foto Leg

Leg 20.12.20  17:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS

Táto epizóda s GTS jasne ukázala, že existujú len dve reálne alternatívy. Buď děda zoženie nejakého Macana, alebo to už “doklepe” s Yarmilou. Všetko medzi tým je klamanie samého seba. Dědo, neser sa a konečne si poruč jedno pekné karmínové GTS-ko. :-)

Aj keď, evidentne existuje ešte tretia cesta: [odkaz] >:-[] >:D (V našej najväčšej dedine už človek s obyč Géčkom nezaujme. Ani s Áemgéčkovým. Ani s Brabusovým.)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.12.20  21:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS

mkt....3 vál je ok....vždyť je to půlka 6 válu..... ;-) Prý to někdy i zní jako 6 vál..... ;-) Ale jako rohlíkové vozidlo by byl perfekt, ale zároveň by ho byla i škoda.....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.12.20  21:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS

wl....tady s/h Sko po F/L v červené, ale výbava nic moc.....[odkaz] Na road test Ok....
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.12.20  20:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS

pd7
    Když bude s autem cokoli wrong, pak ti samozřejmě musí případnou zálohu vrátit, takže v tom bych problém nehledal. Každopádně musíš mít jistotu, že nepojedeme přes celou republiku zcela zbytečně, bez finální možnosti ho vyzkoušet a následně reálně koupit.
    Nového si zatím můžeš koupit. Kolik stojí letos víš a kolik bude stát příští rok uvidíš příští rok...
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.12.20  20:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS

wl....pokud si to zájemce rozmyslí, tak to taky může znamenat, že je s vozem něco wrong. To by potom vyžadovalo, aby se do Prahy vyrazilo quick smart a Macan se důkladně zkontroloval, než by se položily love na stůl. Ale zrovna tak jako Ty, i já (i když jsem s Macanem nejel), to vidím málo pravděpodobné. To pravděpodobnější by bylo, že koupím nového MGTS.... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 18.12.20  19:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS

pd: Ale viem :-) Máš BMW uloženku...
    Mne sa ten GR Yaris celkom páči, ale ten 3 valec mi stále troska vadí...
    Uvidím, keď sa na tom preveziem...
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.12.20  19:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS

Mkt.......ty nevíš, že já už manuál v garáži mám a dokonce s nim i občas vyjedu...?.. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.12.20  18:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS

pd7
    Pokud si to zájemce náhodou rozmyslí, což je zřejmě docela nepravděpodobné (protože zkušební jízda s MGTS určitě nebude to, co by ho mělo odradit) , pak tam určitě nepojedu s rizikem, že nám borec (někde u Jihlavy) zavolá, že je to rezervováno znovu, nebo že to právě prodal. Pokud to nebude závazně rezervováno na tvoje jméno (klidně včetně zálohy), tak tam vůbec nemá cenu jezdit.
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 18.12.20  18:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS

pd: by som sa velmi necudoval, ked ti tu za par dni niekto napise a podakuje za tip na Macana. Ono toto nie je sukromna debata, mozno by ste sa velmi cudovali, kolko ludi to tu cita...

Okrem toho, aj tak si myslim, ze GR Yaris by bol pre dedu uplne TOP. Ma to manual pre chlapov.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.12.20  11:44

« Re: Re: Re: Re: Re: MGTS

Tož nečudujem sa....byla to výhodná koupě. Bohužel nevím jak to tu chodí s rezervacemi aut. V Austrálii bylo na rezervaci s/h auta nutné složit na místě zálohu. No a to pro mě v tomto případě bylo složité. Možná sem se měl borce v Lexusu na to zeptat. Ale na "blind" by se mě nějaká, kdo ví jak vysoká záloha, stejně nechtěla posílat. Třeba si to zájemce ještě rozmyslí.... ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…