Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 20.12.20 20:36
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS
Leg
Jak vidíš, tak děda si tu (a ne poprvé) nakonfiguroval GTS v bílé...
I kdyby si to kupec náhodou rozmyslel, tak mezi svátky už budou stejně všechny zbytné obchody zavřené...
P.S. Njn, u vás jak máš prachy a nemáš hvězdu, tak si divný... -
Leg 20.12.20 17:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS
Táto epizóda s GTS jasne ukázala, že existujú len dve reálne alternatívy. Buď děda zoženie nejakého Macana, alebo to už “doklepe” s Yarmilou. Všetko medzi tým je klamanie samého seba. Dědo, neser sa a konečne si poruč jedno pekné karmínové GTS-ko. :-)
Aj keď, evidentne existuje ešte tretia cesta: [odkaz] >:-[] >:D (V našej najväčšej dedine už človek s obyč Géčkom nezaujme. Ani s Áemgéčkovým. Ani s Brabusovým.) -
white label 18.12.20 20:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS
pd7
Když bude s autem cokoli wrong, pak ti samozřejmě musí případnou zálohu vrátit, takže v tom bych problém nehledal. Každopádně musíš mít jistotu, že nepojedeme přes celou republiku zcela zbytečně, bez finální možnosti ho vyzkoušet a následně reálně koupit.
Nového si zatím můžeš koupit. Kolik stojí letos víš a kolik bude stát příští rok uvidíš příští rok... -
pradeda777 18.12.20 20:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS
wl....pokud si to zájemce rozmyslí, tak to taky může znamenat, že je s vozem něco wrong. To by potom vyžadovalo, aby se do Prahy vyrazilo quick smart a Macan se důkladně zkontroloval, než by se položily love na stůl. Ale zrovna tak jako Ty, i já (i když jsem s Macanem nejel), to vidím málo pravděpodobné. To pravděpodobnější by bylo, že koupím nového MGTS.... :-! -
white label 18.12.20 18:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS
pd7
Pokud si to zájemce náhodou rozmyslí, což je zřejmě docela nepravděpodobné (protože zkušební jízda s MGTS určitě nebude to, co by ho mělo odradit) , pak tam určitě nepojedu s rizikem, že nám borec (někde u Jihlavy) zavolá, že je to rezervováno znovu, nebo že to právě prodal. Pokud to nebude závazně rezervováno na tvoje jméno (klidně včetně zálohy), tak tam vůbec nemá cenu jezdit. -
Market 18.12.20 18:45
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: MGTS
pd: by som sa velmi necudoval, ked ti tu za par dni niekto napise a podakuje za tip na Macana. Ono toto nie je sukromna debata, mozno by ste sa velmi cudovali, kolko ludi to tu cita...
Okrem toho, aj tak si myslim, ze GR Yaris by bol pre dedu uplne TOP. Ma to manual pre chlapov. -
pradeda777 18.12.20 11:44
« Re: Re: Re: Re: Re: MGTS
Tož nečudujem sa....byla to výhodná koupě. Bohužel nevím jak to tu chodí s rezervacemi aut. V Austrálii bylo na rezervaci s/h auta nutné složit na místě zálohu. No a to pro mě v tomto případě bylo složité. Možná sem se měl borce v Lexusu na to zeptat. Ale na "blind" by se mě nějaká, kdo ví jak vysoká záloha, stejně nechtěla posílat. Třeba si to zájemce ještě rozmyslí.... ;-)

Chtěl jsem napsat to samé, takže díky...