Thomasino 08.01.21 13:55
« Re: Re: MEGA TEST HOTHATCH
Ty by ses tam rozhodně nevešel, na to hned zapomeň. To je tak pro Pradědu, Ronaulta apod. Je to sezení vysoko ikdyž to dáš co nejníže dolů. Dost nepovedené. Viděl jsem ho už na živo. Pro lidi tak do 180cm bych řekl, možná o chlup více když urvou prostřední zpětné zrcátko. -
Thomasino 08.01.21 12:48
« MEGA TEST HOTHATCH
Tady je zajímavý velký test HotHatch:
Vlastně asi nepíšou nic nového a jiného. Jestli jsem se svojí lámavou angličtou s překladačem pochopil. Máme počkat na GTI Clubsport, nebo si koupit CTR. Což tady ale už nejde. A komu stačí velikostí Jarda a nevadí to vysoké sezení, tak si má koupit Jardu >:-[] -
pradeda777 30.12.20 23:26
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vianoce
Moje Rko by vyšlo na 1.4mil (vč. střešního okna). Ale ten ne(výběr) barev nechápu.....já bych zůstal u bílé. Cenově Rko stále patří do kategorie "nepřehnané"...... :-! -
iudex 30.12.20 17:56
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vianoce
Tom: tak ako vieš F30 xdrive môže driftovať defaultne (AWD s preferenciou zadku), nemusím si ani priplácať za driftmód (bežný Golf R to nemá, je to až súčasťou príplatkového R performance balíka za 2020 eur). :-)
Takže o triedu menšie mainstreamové auto s menším a štvorvalcovým motorom by mi za vyššiu cenu* dalo len to, čo už dávno mám. To je super ponuka. >:-[]
Každopádne bez ohľadu na cenu to bude výborné auto, prekonávajúce sesterskú prémiovú S3 a zrejme aj ostatnú prémiovú konkurenciu v podobe A35AMG a M135i.
* Pri mojej špecifikácii Rka (modrá lapiz, performance paket, winter paket) je cenníkovka 48620€, pri zľave 10% je to 44019€.
Thomasino 30.12.20 17:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vianoce
iudex - vidíš, s tím bys mohl bezpečněji házek bočky než s M140i RWD ;-) >:-[]
Takže výměna za 340i ??
Prdd - můžeme pak na chvilku udělat výměnu M140i s fofrklackem za GTI CS300 ;-) -
pradeda777 30.12.20 15:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vianoce
iu....tož já taky koupil M140i naslepo. Předváděčka v tu dobu byla jen M135i automat. Nevím, nevím jestli bych do toho manuálu tenkrát šel, pokud bych si ho mohl předem odzkoušet. A navíc jsem v tu dobu byl ještě zpovykaný z MPS, kde manuál fungoval jedna báseň. Jel sem sice před objednáním M3 v manuálu, ale tam ta řadička šla docela dobře. Asi. Myslím......? Proto su teď víc opatrný. Možná až moc. Bude to taky tím, že mě nic "netlačí". Ale ten GGTI CS bych si rád odzkoušel, až zase Tom přijede do Kyjova na kávu..... ;-)

Tom: v jednom teste som zachytil, že nový GGTI sa posunul smerom hot oproti predchodcovi, na rozdiel od Octavie RS, ktorá zostala "len" rýchlym cesťákom" a teda že rozdiel medzi nimi sa zväčšil. Takže ak už bežné GTI je živšie ako predchodca , tak Clubsport bude ešte ostrejší a dravší a v tomto smere voči nemu ako HH nebudú zrejme žiadne výhrady. Tie podľa mňa budú len v tom, čo sa vytýka základnému Golfu, teda infotainment, celodotykovosť a nevyladenosť systému.