Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 08.01.21  14:01

« Re: 2021

Deda: už som začipovaný, tak môžem písať. >:D Len teda dúfam, že očkovanie nebude mať negatvne nsldk*č€đĐ[[]łŁŁ$$ßß>:-[] >:-[]
    Tom: v jednom teste som zachytil, že nový GGTI sa posunul smerom hot oproti predchodcovi, na rozdiel od Octavie RS, ktorá zostala "len" rýchlym cesťákom" a teda že rozdiel medzi nimi sa zväčšil. Takže ak už bežné GTI je živšie ako predchodca , tak Clubsport bude ešte ostrejší a dravší a v tomto smere voči nemu ako HH nebudú zrejme žiadne výhrady. Tie podľa mňa budú len v tom, čo sa vytýka základnému Golfu, teda infotainment, celodotykovosť a nevyladenosť systému.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.01.21  13:55

« Re: Re: MEGA TEST HOTHATCH

Ty by ses tam rozhodně nevešel, na to hned zapomeň. To je tak pro Pradědu, Ronaulta apod. Je to sezení vysoko ikdyž to dáš co nejníže dolů. Dost nepovedené. Viděl jsem ho už na živo. Pro lidi tak do 180cm bych řekl, možná o chlup více když urvou prostřední zpětné zrcátko.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.01.21  13:32

« Re: MEGA TEST HOTHATCH

To vysoké sezení v GR Yarisu, doufám není myšleno tak, že by ty sedačky ani neměly možnost výškového nastavení?
    Škoda, že tam ještě neměli Clubsport, nebo úplně jiný GR...
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 08.01.21  12:48

« MEGA TEST HOTHATCH

Tady je zajímavý velký test HotHatch:
    [odkaz]
    Vlastně asi nepíšou nic nového a jiného. Jestli jsem se svojí lámavou angličtou s překladačem pochopil. Máme počkat na GTI Clubsport, nebo si koupit CTR. Což tady ale už nejde. A komu stačí velikostí Jarda a nevadí to vysoké sezení, tak si má koupit Jardu >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 08.01.21  11:56

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 08.01.21  11:46

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 08.01.21  10:03

Já myslel, že PES zakázal jen zpívat, ale on zakázal i psát? :*)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.01.21  16:34

« 2021

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.01.21  19:56

« Re: Re: Re: 2021

wl....Yaris takový gadget už dávno má....Porsche je v tomto pozadu..... >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 04.01.21  19:53

« Re: Re: Re: 2021

Autoexpress best car reviews 2020
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.01.21  15:53

« Re: Re: 2021

Dědo, ty už si můžeš rovnou počkat na Macan EV s ultrarychlým nabíjením (s funkcí dopékání/rozpékání pečiva)..., pro tebe ideální nejen na rohlíky...
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 03.01.21  22:59

Novinky 2021
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 01.01.21  12:12

Toyota přebrala továrnu v Kolíně. Bude se tam vyrábět i nový Yaris.
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto Market

Market 01.01.21  00:03

« 2021

Veľa šťastných kilometrov a nových áut v roku 2021...
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 31.12.20  12:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vianoce

tms ....inspirace....
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 30.12.20  23:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vianoce

Moje Rko by vyšlo na 1.4mil (vč. střešního okna). Ale ten ne(výběr) barev nechápu.....já bych zůstal u bílé. Cenově Rko stále patří do kategorie "nepřehnané"...... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.12.20  17:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vianoce

Tom: tak ako vieš F30 xdrive môže driftovať defaultne (AWD s preferenciou zadku), nemusím si ani priplácať za driftmód (bežný Golf R to nemá, je to až súčasťou príplatkového R performance balíka za 2020 eur). :-)
    Takže o triedu menšie mainstreamové auto s menším a štvorvalcovým motorom by mi za vyššiu cenu* dalo len to, čo už dávno mám. To je super ponuka. >:-[]
    Každopádne bez ohľadu na cenu to bude výborné auto, prekonávajúce sesterskú prémiovú S3 a zrejme aj ostatnú prémiovú konkurenciu v podobe A35AMG a M135i.

* Pri mojej špecifikácii Rka (modrá lapiz, performance paket, winter paket) je cenníkovka 48620€, pri zľave 10% je to 44019€.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.12.20  17:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vianoce

iudex - vidíš, s tím bys mohl bezpečněji házek bočky než s M140i RWD ;-) >:-[]
    Takže výměna za 340i ??
    Prdd - můžeme pak na chvilku udělat výměnu M140i s fofrklackem za GTI CS300 ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.12.20  16:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vianoce

Prvá ochutnávka Golfu R. Driftuje to pekne. :-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 30.12.20  15:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vianoce

iu....tož já taky koupil M140i naslepo. Předváděčka v tu dobu byla jen M135i automat. Nevím, nevím jestli bych do toho manuálu tenkrát šel, pokud bych si ho mohl předem odzkoušet. A navíc jsem v tu dobu byl ještě zpovykaný z MPS, kde manuál fungoval jedna báseň. Jel sem sice před objednáním M3 v manuálu, ale tam ta řadička šla docela dobře. Asi. Myslím......? Proto su teď víc opatrný. Možná až moc. Bude to taky tím, že mě nic "netlačí". Ale ten GGTI CS bych si rád odzkoušel, až zase Tom přijede do Kyjova na kávu..... ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…