Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Market 08.01.21 16:02
« Re: Re: Re: Re: Re: 2021
Iu: Dakujem
Michelin PILOT SPORT 4 S 235/35 R19 91Y od 142 Eur
Continental SportContact 6 MO1 91Y XL FR 235/35/R19 91Y od 135 Eur
Goodyear EAGLE F1 SUPERSPORT 91Y XL AO 235/35/R19 91Y od 135 Eur
Ceny su skoro rovnake, predbezne pojdem do tych MPS 4S...
Rozhodnutie prehodnostim, iba ak by niekto vedel o podobne dobrych a vyrazne lacnejsich... -
iudex 08.01.21 15:36
« Re: Re: Re: Re: 2021
Špičkou je jasne Michelin Pilot Sport 4S, vyhráva väčšinu testov. Vysoko sa umiestňuje aj nový Continental Sport Contact 6. Mojím favoritom na letné UHP by ale bol Goodyear Eagle F1 Supersport. Špičková guma porovnateľná s vyššieuvedenými, ale o niečo lacnejšia.
V tomto teste letných 19" UHP vyhrali spoločne Michelin a Continental, Goodyear druhý: [odkaz] -
Thomasino 08.01.21 14:27
« Re: Re: 2021
iudex - ano, ano !! Jeden anglický redaktor co má nyní svoje GTI TCR označil základní GTI 8 za lepší auto kupodivu. A CS má jiné naladění podvozku, jiné odklony, stabilizátory, kratší zpřevodování, lepší brzdy, větší turbo atd.
P.S.: Tady jeden test CS300: [odkaz] -
iudex 08.01.21 14:01
« Re: 2021
Deda: už som začipovaný, tak môžem písať. >:D Len teda dúfam, že očkovanie nebude mať negatvne nsldk*č€đĐ[[]łŁŁ$$ßß>:-[] >:-[]
Tom: v jednom teste som zachytil, že nový GGTI sa posunul smerom hot oproti predchodcovi, na rozdiel od Octavie RS, ktorá zostala "len" rýchlym cesťákom" a teda že rozdiel medzi nimi sa zväčšil. Takže ak už bežné GTI je živšie ako predchodca , tak Clubsport bude ešte ostrejší a dravší a v tomto smere voči nemu ako HH nebudú zrejme žiadne výhrady. Tie podľa mňa budú len v tom, čo sa vytýka základnému Golfu, teda infotainment, celodotykovosť a nevyladenosť systému. -
Thomasino 08.01.21 13:55
« Re: Re: MEGA TEST HOTHATCH
Ty by ses tam rozhodně nevešel, na to hned zapomeň. To je tak pro Pradědu, Ronaulta apod. Je to sezení vysoko ikdyž to dáš co nejníže dolů. Dost nepovedené. Viděl jsem ho už na živo. Pro lidi tak do 180cm bych řekl, možná o chlup více když urvou prostřední zpětné zrcátko. -
Thomasino 08.01.21 12:48
« MEGA TEST HOTHATCH
Tady je zajímavý velký test HotHatch:
[odkaz]
Vlastně asi nepíšou nic nového a jiného. Jestli jsem se svojí lámavou angličtou s překladačem pochopil. Máme počkat na GTI Clubsport, nebo si koupit CTR. Což tady ale už nejde. A komu stačí velikostí Jarda a nevadí to vysoké sezení, tak si má koupit Jardu >:-[]

P.S.: V konfigurátoru GTI CS300 se objevilo konečně audio Harman Kardon za 13.400 Kč, ale velká NAVI je pak levnější o 8100 Kč, takže ikdyž ho nutně nepotřebuji, nakonec jsme ho tam přidali také, protože rozdíl 5300 Kč je už zanedbatelný a z pohledu případného prodeje za X let to je lepší :-)
[odkaz]