Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 13.01.21 11:44
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021
wl.....iudex si nedělal srandu......už teď lituje, že se "pochválil".... >:-[] ;-) Já bych to taky bral, kdyby mě to nabídli, ale držel bych hubu...a to už su "nižší riziková skupina". ;-) :-! Cibulková má také větší prsa než iudex..... >:D ;-) >:-[] [odkaz] -
iudex 13.01.21 09:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021
Ron: som očipovaný, ale nejdem to rozvádzať, lebo je okolo toho zbytočná hystéria, každopádne podľa tých laxne definovaných pravidiel som patril do prvej vlny a keď mi očkovanie ponúkli, tak som to prijal.
Na inú tému: včera u nás konečne napadol prvý sneh a tak som sa cestou domov zastavil na dvoch parkoviskách trochu si zablbnúť. A konštatujem (opakovane), že bavorácky xdrive je pre mňa ideálny. Po úplnom vypnutí DSC ide zadok pekne bokom, ale keď už mám pocit, že je to príliš a strácam nad ním kontrolu, pekne potiahne predok a auto mierne zrovná. Len sa nesmiem zľaknúť a musím držať plyn. Proste tam, kde by sa čistá RWD už stočila do hodín, xdrive to mierne zrovná predkom do kontrolovaného driftu, pričom je ale stále cítiť, že na zadku je viac výkonu. Teda samozrejme nie je to učebnicové a nejde mi to ešte dobre, predsalen človek má trochu obavy, keď sa také nie úplne malé auto hrnie bokom a hlavne keď je parkovisko malé a obrubníky blízko, ale aj taký slabý šofér ako ja to s ním vie akotak zvládať. Takže ako hovorím, pre mňa je xdrive úplný ideál. :-) -
Ronault. 12.01.21 21:37
« Re: Re: Re: Re: Re: 2021
iudex: Ty, jak to, že jsi očipovaný? :-O Pokud se nepletu, nejsi zrovna riziková skupina a Slovensko taky nemá vakcín tolik, že by bylo na každého? To je u vás takové snadné, jak se "podařilo" té tenistce? :-O 8-s
Já jsem taky teda "očipovaný" první dávkou, ale jako zdravotník pracující přímo na Covid oddělení jsem přece jen riziková skupina. Horší je, že naočkovali mě v pondělí a než mi zabrala vakcína, tak mě Covid dostal a jsem pozitivní 8-s A to jsem až do očkování i přitom, že jsem na Covid oddělení mnoho hodin týdně a pacienty s Covidem ošetřuju (co nám zbyde, když z Ortopedie máme Covid oddělení :'-( ) vydržel celou dobu negativní, to jsem ověřoval dle protilátek... A to jsme tak dopadli hned dva, škoda na nás vakcíny >:D -
Market 12.01.21 16:06
« Re: Re: elektrický jezdec
toto dokaze ta ich apka:
This app is used to match with thetrackey, compatible devices: bluetooth 4.0, Android 4.4 and later system. One can control the other through Bluetooth. The following are functions of this app.
First of all, searching the Bluetooth of thetrackey. Tap the Scan icon in the Device List to connect with thetrackey, then the app will show its name and also you can rename it as you like.
Second, tap the name of thetrackey and come to the main interface. Now you can control the thetrackey.
Basically speaking, when thetrackey goes out of range, the app will alert you with sound, vibration and flash. Alarm can be set on key finder, phone, or both.
So the main function of this app is to find objects that are with thetrackey. Tap the icon in the bottom of the screen, the thetrackey will alert with sound to inform you where to find your objects.
Also, the app can be used as Remote Shutter. Tap the camera icon to launch camera in the app. Press the button on the thetrackey to trigger the phone take picture or video. -
Market 12.01.21 15:59
« Re: Re: elektrický jezdec
pd:
Ja som take nieco dokonca uz aj objednal a ked som zacal zistovat, ako to funguje, tak som objednavku okamzite zrusil. Na peniaze som cakal 2 mesiace po 20 urgenciach a mailoch.
To co som objednal ja, bolo cez bluetooth, teda ziadne GPS a satelity. Auto by mi to naslo iba vtedy, keby okolo neho isiel niekto zo zapnutym bluetooth a s tou ich nainstalovanou apkou... Cize nikdy :-)
Mne a nechce citat, ako toto konkretne fuguje, ale skus si to poriadne nastudovat, aby si nedopadol ako ja :-)
To by pomohlo najst tak kluce v dome, alebo penazenku, cize veci v dosahu bletooth z telefonu, urcite nie auto na Ukrajine... -
pradeda777 09.01.21 19:58
« Re: Re: Re: MEGA TEST HOTHATCH
tms.....sezení v Yarisu. Už sem to tu psal. Posaz v novém Yarise je o dost níž než v tom mém starém. A to mám sedadlo max nahoře. Takže "moje oblíbené" N/V ... :no: Jinak, jak už člověk sedí za volantem je to ok. Zatím neprodávám....čekám na Yaris Cross....nebo je tu také CHR, které se nám hodně líbí...... ;-) [odkaz] -
Thomasino 09.01.21 19:45
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021
Prý mu sedí PS SuperSport více než 4s. Já mám naopak o něco lepší pocit ze 4s, přijdou mi lepivější.
P.S.: V konfigurátoru GTI CS300 se objevilo konečně audio Harman Kardon za 13.400 Kč, ale velká NAVI je pak levnější o 8100 Kč, takže ikdyž ho nutně nepotřebuji, nakonec jsme ho tam přidali také, protože rozdíl 5300 Kč je už zanedbatelný a z pohledu případného prodeje za X let to je lepší :-)
[odkaz] -
Market 08.01.21 16:02
« Re: Re: Re: Re: Re: 2021
Iu: Dakujem
Michelin PILOT SPORT 4 S 235/35 R19 91Y od 142 Eur
Continental SportContact 6 MO1 91Y XL FR 235/35/R19 91Y od 135 Eur
Goodyear EAGLE F1 SUPERSPORT 91Y XL AO 235/35/R19 91Y od 135 Eur
Ceny su skoro rovnake, predbezne pojdem do tych MPS 4S...
Rozhodnutie prehodnostim, iba ak by niekto vedel o podobne dobrych a vyrazne lacnejsich... -
iudex 08.01.21 15:36
« Re: Re: Re: Re: 2021
Špičkou je jasne Michelin Pilot Sport 4S, vyhráva väčšinu testov. Vysoko sa umiestňuje aj nový Continental Sport Contact 6. Mojím favoritom na letné UHP by ale bol Goodyear Eagle F1 Supersport. Špičková guma porovnateľná s vyššieuvedenými, ale o niečo lacnejšia.
V tomto teste letných 19" UHP vyhrali spoločne Michelin a Continental, Goodyear druhý: [odkaz] -
Thomasino 08.01.21 14:27
« Re: Re: 2021
iudex - ano, ano !! Jeden anglický redaktor co má nyní svoje GTI TCR označil základní GTI 8 za lepší auto kupodivu. A CS má jiné naladění podvozku, jiné odklony, stabilizátory, kratší zpřevodování, lepší brzdy, větší turbo atd.
P.S.: Tady jeden test CS300: [odkaz]