Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 19.01.21  11:12

« 128ti vs GTI

Nie je to ešte porovnávačka, ale Top Gear v teste 128ti často porovnáva s GTI (vraj nie je auto mimo VW ktoré by sa viac podobalo na GTI) a hodnotia ho lepšie.
    [odkaz]
    Podobný záver tu: [odkaz]
    Človek by povedal, že to sa dalo očakávať, že BMW bude lepšie ako VW, ale pri porovnávačkách M135i to tak nebolo. Btw. 128ti hodnotia ako lepšiu voľbu než M135i. Stále ale čakám na porovnávačku s Clubsportom, to je primeranejší súper než základné GTI.
    P.S. včera som zase zašiel na parkovisko trochu sa potočiť, ale potom sa začali zastavovať ľudia a krútiť hlavami, tak som sa radšej pobral. Ľudia nemajú pochopenie pre zimnú zábavu. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.01.21  10:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

Každý komu výrazně neklesly meziročně tržby, by logicky neměl mít na dotace ohledně poklesu tržeb/prodejů nárok.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 19.01.21  09:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

Toyota Australia vrátila vládní Covid-19 podporu. To jsou borci.. :yes:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.01.21  17:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

Tak to dopadá, když si něco vezme Bureš osobně pod sebe...
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.01.21  16:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

Komedie na..."čau lidi systém funguje bezvadně".....tentokrát z Rožnova..... >:-[] [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.01.21  17:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

Já vím že GTI je tak trochu ženské auto, proto je taky kupovaný i s ohledem na moji drahou, aby to mohla občas řídit. Já mám přece eMko ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.01.21  16:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

Thomasino: Samozřejmě, čím více GTI, tím více >:-[] Ale dneska je to prostě ostuda být heterosexuálním bílým mužem, tak buď rád >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.01.21  16:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

Myslíš ještě více jako u Polo GTI ?? >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 16.01.21  16:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

Thomasino: Já mluvím německy plynule. Píšou tam, že Clubsport bude novým oblíbeným autem gay komunity a mužů s malým přirozením, jízdně je to někde mezi Roburem a ZILem a brzdovka se leje do chladiče.... >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.01.21  15:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

Tak kdo tady umí německy?? Co tam říkají? ;-)
    [odkaz]
    GTI Clubsport 300
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 15.01.21  17:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

BMW 128ti
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.01.21  15:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

sf
    Zavřeli jen některé malé/menší přechody...
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 14.01.21  14:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

Ktovie čo je vôbec na hraniciach. V médiách bububu a realita je taká ze nikde žiadny policajt,colník a podobná verbež.Overené na vlastnou kožou.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 14.01.21  13:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

Tož momentálně je Rakousko uzavřené. Ale to se může do té doby změnit. Řekl bych, že to vypadá nadějně...."keep the fingers crossed"... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.01.21  13:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

Sleduji situaci jak je to s Rakouskem, pokud se to mírně zklidní, rád bych na driftování do Lungau ve druhé půlce února, to je super zábava!! Ale zatím to moc nevypadá :-( :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 14.01.21  12:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

tms........jo kamaráde...driftování mám již dávno za sebou. Já driftoval a to i na motorce, když slovo driftování pro toto bláznění ještě neexistovalo. Říkalo se tomu jezdit smykem nebo šusem. Teď už su v klidu. "Been there...done that", jak říkají Australáci. Tak si užívej pokud tě to baví a zdraví dovolí. :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.01.21  11:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

Praděda - to že nemáš na M140i zimní gumy mi přijde velká škoda, na čerstvém sněhu je to teprve zábava !! A nemáš to daleko např. na Pezinskú babu na SK, nebo do Beskyd apod. Přijde mi to nevyužité to auto pak >:-[] Akorát to opečováváš pro dalšího majitele, který to stejně asi neocení, ale hlavně tobě to může být jedno. A na čerstvém sněhu se tomu nic nestane.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.01.21  10:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

Market - ano, Cupra má v karbonu, ale to je už celkem detail, s karbonem si hraji na eMku :-) Určitě budou výrobci, co to budou umět nahradit za karbon, stejně jako přední splitter.
    WL - taky myslím, že na druhém videu se to hodně blíží reálu (a doufám v to).
    IUDEX - ten interiér bude taková moje zkouška nervů, co skoro-dědek jako já vydrží. Prý to hlasové ovládání ale už celkem funguje, nicméně uvidíme >:-[] Na druhou stranu potřebuji akorát občas přepnout rádio a přepínat jízdní režim, na což je tam naštěstí tlačítko a pak ještě zmáčknout jednou na tom dotykovém displeji. Kvalita materiálů uvnitř Golfa 8 mi teda přijde upřímně o kousek horší jako jsem měl u šestkového GTI, nebo byla u GTI 7. Ojebávají to více a více :-( Ale CTR je na tom s kvalitou uvnitř podobně, asi o něco hůře podle mě, tam si na kvalitní interiér moc nehrají. Jezdit to snad bude dobře a na zábavu mám kdyžtak jiné auto.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 14.01.21  10:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

Tom: už som sa vyjadril, že Clubsport je najlepšie vyzerajúci Golf a v červenej metle na 19kach Estoril je to úplne najlepšia konfigurácia. Za mňa zboku a zozadu paráda, nie som si stále istý tým predkom, pôsobí stále trochu kórejsky, tiež tú svietiacu lištu by som musel vidieť naživo, ale celkovo je to zvonku výborné. Horšie je to už zvnútra, jeden z mála príkladov, keď novší je horší ako predchodca (interiér G7.5 bol bez chybičky).
    Inak fakt som zvedavý na prvé porovnania GTICS so 128ti, na bavorák sú prvé ohlasy pozitívne (unisono v štýle: zábavnejší než M135i).
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 14.01.21  06:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021

Thom: Na Cupre R by si ho mal karbonove. >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…