Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 19.01.21 18:39
« Re: Re: Re: Re: 128ti vs GTI
Já bych bral raději 128ti, ale bez manuálu? Když už tedy A/T, to pak GTI CS by byla asi lepší volba....infotainment čert vzal... :-( Samozřejmě kdyby BMW nabízelo X2 po F/L sDrive s 128ti mechanikou, tak bych určitě zvažoval jako náhražku za Yarina... ;-) -
iudex 19.01.21 15:40
« Re: Re: 128ti vs GTI
Jj, jazdne by som si takto od stola tiež stavil skôr na Clubsport, vyšší výkon a nižšia hmotnosť hovoria v prospech CS. Ale aj bavorskí si vraj dali (po nie úplne chválenej M135i) pri ladení viac záležať a naladenie podvozka je vraj akurát pre univerzála.
Vyberať ale peňaženkou, asi by to VW nemal šancu vyhrať, podobná základná cena, ale zľavy väčšie v BMW. Takže ak to odhadnem 36t za VW vs 33t za bávo, to by asi nebola moc dilema.
Situácia by mohla vyzerať inak, ak by v CS bol manuál, bola by to značná výhoda pre VW, jednak z princípu manuál a druhak nižšia cena. -
iudex 19.01.21 11:12
« 128ti vs GTI
Nie je to ešte porovnávačka, ale Top Gear v teste 128ti často porovnáva s GTI (vraj nie je auto mimo VW ktoré by sa viac podobalo na GTI) a hodnotia ho lepšie.
[odkaz]
Podobný záver tu: [odkaz]
Človek by povedal, že to sa dalo očakávať, že BMW bude lepšie ako VW, ale pri porovnávačkách M135i to tak nebolo. Btw. 128ti hodnotia ako lepšiu voľbu než M135i. Stále ale čakám na porovnávačku s Clubsportom, to je primeranejší súper než základné GTI.
P.S. včera som zase zašiel na parkovisko trochu sa potočiť, ale potom sa začali zastavovať ľudia a krútiť hlavami, tak som sa radšej pobral. Ľudia nemajú pochopenie pre zimnú zábavu. >:D -
Ronault. 16.01.21 16:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2021
Thomasino: Já mluvím německy plynule. Píšou tam, že Clubsport bude novým oblíbeným autem gay komunity a mužů s malým přirozením, jízdně je to někde mezi Roburem a ZILem a brzdovka se leje do chladiče.... >:-[] >:D

Pokud by to vrácení bylo dobrovolné, pak by je asi moc lidí nevrátilo, ale u třeba u nás by to určitě dobrovolné nebylo, tady bys to vracel povinně i s úroky, myslím jako řadový občan.