Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 21.01.21 15:59
« Re: GTI Clubsport
iu
Tak ten odstín tenisákově žluté se mi nelíbí.
Když vidím tu cenu a interiér (třeba i ty sedačky byly v minulém Clubsportu mnohem vypracovanější), napadá mě, co si tak zajet co nejdřív do D pro minulý nefiltrovaný Clubsport, nějaký v perfektním stavu s menším nájezdem a hlavně ve třídvířku!
Akorát nevím, jak to teď vypadá na čáře, Němci teď vyhrožovali omezením/uzavřením hranic.
Euro7 bude v Evropě znamenat prakticky konec běžných spalováků, a to i bez jejich přímého zákazu.
Už Euro6 je prakticky čistička vzduchu, Euro7 bude perpetum mobile. -
pradeda777 19.01.21 18:39
« Re: Re: Re: Re: 128ti vs GTI
Já bych bral raději 128ti, ale bez manuálu? Když už tedy A/T, to pak GTI CS by byla asi lepší volba....infotainment čert vzal... :-( Samozřejmě kdyby BMW nabízelo X2 po F/L sDrive s 128ti mechanikou, tak bych určitě zvažoval jako náhražku za Yarina... ;-) -
iudex 19.01.21 15:40
« Re: Re: 128ti vs GTI
Jj, jazdne by som si takto od stola tiež stavil skôr na Clubsport, vyšší výkon a nižšia hmotnosť hovoria v prospech CS. Ale aj bavorskí si vraj dali (po nie úplne chválenej M135i) pri ladení viac záležať a naladenie podvozka je vraj akurát pre univerzála.
Vyberať ale peňaženkou, asi by to VW nemal šancu vyhrať, podobná základná cena, ale zľavy väčšie v BMW. Takže ak to odhadnem 36t za VW vs 33t za bávo, to by asi nebola moc dilema.
Situácia by mohla vyzerať inak, ak by v CS bol manuál, bola by to značná výhoda pre VW, jednak z princípu manuál a druhak nižšia cena.