Thomasino 21.01.21 19:38
« Re: Re: Clubsport
O tom dovézt si z Německa 3-dv. GTI Clubsport nebo i TCR jsem přemýšlel a nějakou dobu jsem sledoval nabídku a ceny. CS ale je většinou už bez záruky. Ten třídveřák by se mi líbil kvůli větším dveřím. Ale je to komplikovanější s financováním a já to budu částečně brát na úvěr. Navíc rozdíl v ceně není tak velký, ty slušné kousky GTI TCR 7DSG stojí kolem 900-950 tisíc. -
pradeda777 21.01.21 18:30
« Re: Clubsport
Čím častěji se tu objevují story o brzkém a neodvratném příchodu zkratoaut a konci spalováků, tím častěji si kladu otázku, zdali je vůbec rozumné zvažovat prodej 1er. I když je málo v provozu a měl bych ji častěji "protáhnout brka", tak by toho skvostného 6ti válu s manuálem byla určitě škoda. ;-) -
iudex 21.01.21 17:56
« Clubsport
wl: jo, tá žltá nie je ideálne trafená, síce by som zvažoval výraznejšie farby, ale tu sa mi to bije s červenými doplnkami. Ako som písal, volil by som Thomasinovu červenú (aj keď tam zanikajú červené akcenty, ale to tak nevadí).
Inak podobný problém je pri 128ti: tam sa mi tie červené akcenty páčia, odlišujú ti od bežných verzií, ale hodia sa len s odtieňmi šedej a.k.a. nefarbami. Tá výrazná modrá ani červená ich mať nemôže (a BMW dobre spravilo, že tam sú čierne, na tých lakoch by to bolo ako päsť na oko). Ale potom zostáva len biela, a tá je pastelová (neviem prečo nedali mineral white metlu). -
white label 21.01.21 15:59
« Re: GTI Clubsport
iu
Tak ten odstín tenisákově žluté se mi nelíbí.
Když vidím tu cenu a interiér (třeba i ty sedačky byly v minulém Clubsportu mnohem vypracovanější), napadá mě, co si tak zajet co nejdřív do D pro minulý nefiltrovaný Clubsport, nějaký v perfektním stavu s menším nájezdem a hlavně ve třídvířku!
Akorát nevím, jak to teď vypadá na čáře, Němci teď vyhrožovali omezením/uzavřením hranic.
Euro7 bude v Evropě znamenat prakticky konec běžných spalováků, a to i bez jejich přímého zákazu.
Už Euro6 je prakticky čistička vzduchu, Euro7 bude perpetum mobile.