Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 24.01.21 12:50
« Re: Re: Re: Re: Cena Vette
w-a
Přesně tak, nejnižší první česká předběžná cena s dph je "jen" o 400 tis. nižší, než byla moje cena před odečtením dph.
Proti US cenám je to hodně jinde, a to se pak nelze divit, že je v USA vyprodáno a za volnou kvótu se dává navíc 10 tis. dolarů.
[odkaz]
Mimochodem, brali byste spíš červenou klasiku Torch, nebo tu modrou Rapid?
Celkem 12 barev/odstínů je v nabídce, z toho polovina je metalických. -
woody-alien 22.01.21 21:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Clubsport
wl: Na takový vtipy pozor. Já včera napsal jednomu svému podřízenému (bez auta), že udělal chybu v zakázce a zboží,který máme dodat zákazníkovi, nemáme skladem. Tudíž jsem ho sehnal v Boleslavi (což byla pravda) a musí pro něj dojet okamžitě vlakem. Připojil jsem smajlíka. No a za hodinu mi volal, že už si našel spoj a u koho se v té Bolce má hlásit. >:D >:D -
speedfred 22.01.21 19:36
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Clubsport
WL : tak samozrejme sme sa bavili o športiakoch za "rozumnú" cenu :-!
Inak ja fakt reálne do budúcna uvažujem nad tým RAM-om, pretože až príde apokalypsa tak ma nič nezastaví. A je to hooodne dobré aj ako rodinné auto.
WA mal by si pouvažovať. -
woody-alien 22.01.21 18:31
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Clubsport
Pánové, sám se teď dost děsím doby budoucí. Nechci teď narychlo prodávat Leona, zrovna se mi to TSÍčko hezky rozjezdilo a jako rodinný kombajn je to (až na trochu tvrdší podvozek) v podstatě ideál. A za peníze, o kterých se dneska může adeptům na nový auto jenom zdát. Jenže až za dva a půl roku skončí záruka, půjde vůbec ještě něco takového nebo spíš lepšího koupit ? Abych si ho pak nepěstoval až do důchodu. To už není ani otázka peněz, s tím se tak nějak smíříte, že dobře už bylo, ale bojím se, že už budou jenom elektrovehikly nebo přepravovadla bez chuti a zápachu.
Takže se otevřeně přiznám, zatím o tom sice vážně neuvažuji, ale inzeráty s ojetinama projíždím. Hlavně proto, že tam najdu auta, která už odešla nebo jsou na cestě do věčných lovišť. Co tam ale najdu za těch pár let, to vážně nevím. 8-s -
pradeda777 22.01.21 15:04
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Clubsport
wl.....neměl bych s tím problém, protože jsem celý život jezdil a závodil s usranýma čtyřhrnkama. Jen na starý kolena mám teď druhý šestiválec. Ale uskrovnění by mě v případě 45A nedělalo potíže..... ;-)
iu/freddie/tms ...potíže s ACZ? Kua, aby vás nezablokovali jako Trumpa na soc. sítích.......

Ja by som sa uspokojil aj s tou najzáklákladnejšou farbou som predsa len skromný chlapec.Konfigurátor moc nepreliezam
tak ani neviem co tam je v ponuke. [odkaz]