Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 28.01.21  17:30

« Re: VW - proč to dělat jednoduše, když to jde komplikovaně

Tak podobný príbeh ako Ron som mal ja s X5 e53 ešte bez "bezkľúča". Išiel som vytočený zo stavby otvoril kufor a pracovnú bundu som hodil do kufra aj s kľúčom vo vrecku.
    Samozrejme do auta sa nie dostať tak jediné možné a najrýchlejšie riešenie bolo vytĺcť to najmenšie okno a vytiahnuť nejako kľúč.
    Ty si obišiel ešte celkom dobre a hlavne bez skôd.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.01.21  16:58

« Re: Klíče

čo sa prihlasovania a reagovania týka, včera som písal Machimu a ako pozerám už viem reagovať, tak snáď aj vy.
  • 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 27.01.21  22:58

« Klíče

Nešlo mě vložit reakci, tak se musím ozvat tímto způsobem. Ron, nejsi sám...........i můj milovaný Yarisek mě jednou přesně takto "napálil". A kdo by to řekl do Toyoty.....že? Naštěstí se to přihodilo v garáži u baráku a spare key má soudružka manželka v šufleti v ložnici a klíče od baráku jsem měl v kapse. Kua, to sem si oddychl..........
  • 11 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 27.01.21  20:42

« VW - proč to dělat jednoduše, když to jde komplikovaně

Ráno po službě jsem spěchal, obložen spostou věcí dojdu k Polu, do kufru naházel všechno včetně bundy, vytáhl smeták, zavřel kufr a jal se odmetat sníh. Jak tak odmetam, po chvíli Polo bliklo blinkry... Doometal to, chci otevřít kufr a vrátit metlu a ejhle, zamčeno, všechno, včetně dveří... a klíče uvnitř... k..vy německé, takové m...y dělají po....né...jak jsem se uklidnil, naštěstí jsem alespoň mobil nechal v kapse a musel jsem si z domu nechat synem přivést klíče...
    Jako vím, že to VW dělá, dokonce jsem si to po koupi ověřoval, že když nechám v kufru klíč (mám keyless), kufr se nezamkne a musím ho z tašky vyndat a vzít si ho sebou do auta, ale že se ten krám zamkne sám tak za dvě minuty, neskutečné.
    Vůbec keyless od VW je polovičaté řešení. Klíč musím mít v kapse, kde mě tlačí, nebo v tašce, kterou musím tahat do auta (třeba s NTB je to velká taška) a nebo ho musím vyndat z tašky a to pak jsem si kua nemusel připlácet keyless!!!
    Když otevřu kufr, neodemknou se dveře, takže když prší a já něco dávám do kufru, ti druzí nemůžou nastoupit (třeba včera jak jsem vezl kolegyni). Od kufru se auto zamknout taky nedá, musím ke dveřím...
    Fakt na bednu...
    A jak to má Picasso? Otevřu kufr, odemkne se vše, auto pozná i klíče v kufru a jedu, když jsou v kufru klíče nebo kdekoliv v autě, nezamknu, vedle tlačítka na odemykání je i zamykání přímo na kufru. Renault prostě přijdu k autu, auto blikne odemkne se,odejdu, blikne, zamkne.
    Nevíte někdo, jestli se to dá nějak předělat? Kromě výměny za jinou praktičtější značku
    ...
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 27.01.21  14:03

« Re: Vette a spol.

iu:
    motor je podla mna rovnaky, iba inak naladeny.
    Ale dynamika je vo vysledku rovnaka, lebo R bude urcite tazsie a v haldexe sa asi aj nejaky vykon straca...
    Porovnanie hmotnosti: 1461 kg vs 1551 kg
  • 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 27.01.21  08:51

« Vette a spol.

Dany: ja mám skúsenosť s Amerikami len dvakrát čo som tam mal požičané, nejaký sedan Buick a minivan Dodge Grand Caravan a u oboch to klišé o americkej kvalite sedelo. Ale pri tej smiešnej cene by som to prepáčil.
    Zaujímavosť nielen pre Thomasina: tu je zrejme skladovka Clubsport: [odkaz]
    Neviem, či je to tá špecifikácia ako na obrázku, alebo je to len ilustračné. Ak by to ale tak bolo, tak je to vcelku fajn cena (19" disky a i.).
    Inak ako pribúda videí s Clubsportom, všade sa spomína dynamika podobná s Rkom. Ako si vravel ani by som sa nečudoval, keby 300k CS a 320k Rko mali v skutočnosti ten istý motor. Chcelo by to ale porovnávačku.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 26.01.21  20:05

« Re: Vette a spol.

Iudex, som vyťažený viac ako by sa mi páčilo. Doma s deckami je tiež problém dosiahnuť štandardnú produktivitu. Už sa dlhšie vyhrážam, že pôjdem radšej do roboty. Navyše teraz sme doma v štádiu balenia a prípravy na sťahovanie.
    Kozu som registroval už skôr, ale bál som sa to pozerať už kvôli tomu menu a teda naplnil moje očakávania.
    Nemám skúsenosť s americkou kvalitou a asi ani nikdy mať nebudem. Vette sa možno kvalitatívne posunula, ale nemyslím, že bude dosahovať európskych štandardov. Čisto na platonickej úrovni kľudne zostanem u Porsche.
    Ja som na Bazáre pozeral niečo vhodné pre ženu. Momentálne na poskakovačky používa diesel a nie je to ideálne.
  • 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 26.01.21  09:08

« Vette a spol.

Dany: long time no see, ako jeden z mála si tuším cez koronu viac busy ako za normálu.
    Na toho blázna Koza bobkov som už naďabil na YT, ale ako píšeš ten prejav je ako v orešanskom šenku, celkom sa divím, ako sa v tej Amerike živí a uživí, keď sa dostáva k takýmto autám (aj keď väčšinou sú to jazdenky). A podľa kritiky na jazdenú a vytunenú Corvetu minulej generácie by som nehodnotil kvality novej generácie. Ale je mi jasné, že americký športiak za takú cenu nebude dosahovať kvalít Porsche.
    Čo sa bazárov týka, svoj názor som napísal, auto je dosť drahá sranda na to, aby som kupoval mačku vo vreci s neznámou minulosťou. A celkovo mám pocit, že ľudia si tie svoje stariny cenia na prehnané peniaze. To platí nielen pri autách, ale pozorujem to všeobecne pri bazárových veciach, či už sú to lyže alebo elektronika. Už sa mi viackrát stalo, že na bazoši ponúkali veci drahšie, ako nové (proste niekto kúpi nový model a po 2 rokoch to predáva za 80% kúpnej ceny, avšak cena v obchodoch medzičasom klesne na 70% pôvodnej ceny. Raz som na to týpka aj upozornil, ale odbil ma s tým, že on to kúpil draho a pod cenu to nepredá a mám si kúpiť nové. Tak som aj urobil). Takže kupujem v podstate vždy nové veci ani nie z princípu, ale pretože ten rozdiel medzi starým a novým je väčšinou príliš malý na to, aby to stálo za riziko.
    A ono nakoniec nikdy nie je s tými novými autami až tak zle, ponuka športových áut sa zužuje, ale stále je bohatá a je z čoho vyberať. Golf mal dakedy len GTI, neskôr pribudol R(32) a aktuálne sú 3 hot verzie na výber. Aj výber u Porsche je veľmi bohatý, len proste málo zarábame. ) Z môjho pohľadu ak by sa všade netlačil automat, tak som vcelku spokojný s ponukou. Taký (dostupný) ideál pre mňa by predstavovalo BMW 128ti s manuálom a predkom 5er, to by bolo dokonalé. Manuál žiaľ nebude, ale tá krajšia maska teoreticky pri facelifte môže byť. Detto Clubsport, nebyť blbého dotykového interiéru a automatu, je to ideál, 300 koní je proste 300 koní, ide to podľa videí parádne a ani ten GPF nejak nevadí. Len tá trúba, len tá trúba (manuál) tomu chýba.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 25.01.21  08:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cena Vette

čavte,

vidím, že tu vládne dosť ružový pohľad na Vette, zvlášť za americkú cenu.
    Aby som vám trochu zamiešal karty, tak tu je pohľad na americkú kvalitu materiálov a spracovania. Upozornenie: chalan má "mierne" oplzlý prejav

[odkaz]

sf: aj tebe trochu zamiešam karty v tej istote ;-)

[odkaz]

PS: vidím, že sa nevymykám štandardu a tiež brúzdam po bazároch >:D
    Momentálne mám iné starosti, ale príde čas...
    Vrcholom tohto roka bude asi Akrap na leguána.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 25.01.21  07:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cena Vette

Čo na to povedať? Parádna dvojička.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.01.21  00:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cena Vette

sf
    K Diavelu bych měl pro tebe tip na slušnou káru:
    [odkaz]
    Klikni na video "EPIZODA 4".
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 24.01.21  22:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cena Vette

Moto je isté - Diavel
    Samozrejme pokiaľ je QV doma (nová prevodovka a spojka) tak nič iné športové neprichádza do úvahy.
    RAM by sa mi ale fakt hodil na prácu + odvoz nepojazdného auta z okruhu a voľnočasové aktivity. Človek musí občas klamať aj sám seba a hľadať rôzne dôvody keď niečo moc chceš.

PS: tu sa mi dá fakt písať iba z "ťamťana".
    PC a hnilé jablko nefunguje, a nefungujú ani smajliky zo Samsung. Potom ostávajú prázdne miesta.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.01.21  21:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cena Vette

sf: Motorka fajn, hlavně ať to není 2-AT, to už tady bylo. ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 24.01.21  21:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cena Vette

To mám vždy taký divoký výber odtial-potial až nakoniec z toho vypadne úplne niečo nečakané. Tentoraz to vidím na motorku. >:-[] >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.01.21  20:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cena Vette

w-a
    Jo, další výběr ode zdi ke zdi. >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.01.21  20:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cena Vette

sf: Tak to už si druhej, co si vybírá něco na cestu pro rohlíky. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 24.01.21  18:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cena Vette

Tak to pardón, zle to pobrali moje mozgové bunky po včerajšku (skôr ešte dnešku) :*)
    Ja a konfigurátor moc nie sme karamáti. "Našťastie" :-( nie som v situácii aby som sa rozhodoval medzi 911 vs Vette ;-\
    Ja už mám vybrané RAM alebo Cayman GTS >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.01.21  17:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cena Vette

Jj, jetý Chevy skoro za babku... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.01.21  16:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cena Vette

No vida, usmrkaných 143.000 dolarů. GM se tedy zřejmě nemusí bát, že by v ČR prodávali pod cenou. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.01.21  15:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cena Vette

sf
    Nevypadá jinak, je to rozdíl cen s DPH!
    "...než byla moje cena !před! odečtením dph."
    Po odečtení byla naopak nižší, než u nejlevnější Vette s dph.
    Ta (jetá) Vette v inzerátu stojí stejně jako teď stojí základní 911/992.

Konfigurátor Vette: [odkaz] (chvilku trvá, než naběhne)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…