Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.02.21  23:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 128ti

Praděda - tobě se ta 128ti líbí ?? Mám BMW rád, ale mám s ní teda dost problém :-( :-O
    Dnes jsem si objednal na emko Mišelinky 4S, všechny jsou o centimetr širší, protože mám také o půl palce širší disky, tak aby to lépe drželo a lépe vypadalo :-) Takže 255/35 R19 a 275/35 R19. Mimochodem nová M3 má vpředu 275/35 R19. Doooost široký předek!
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 16.02.21  22:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 128ti

Synthetic fuel for Porsche
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 16.02.21  19:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 128ti

iudex: Jsem zvědav, jak to naceněj. Nečekám nic dobrého. Btw. nějak jsem se v těch cenách ztratil, ty možná budeš mít lepší přehled. Aktuální ceník Focusu ST mi připadá taky nějakej upravenej směrem vzhůru. ;-\
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.02.21  18:03

« GT3

Tak aspoň GT3 dostala pořádný volič PDK:
    [odkaz]
    [odkaz]

Mimochodem díky Brexitu stojí GT3 v přepočtu o více jak 700 tis. Kč méně v Anglii, než v Německu, a to už je nějaký rozdíl.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 16.02.21  09:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 128ti

iu....tož dobrý, já měl jen obavy, že tady covid vykonal své zhoubné dílo a proto tu nastal ten útlum.... ;-) Su rád, že tomu tak není. Já i soudružka jsme zatím ok a doufám, že se ve zdraví dočkáme toužebně očekávané vakcíny.
    i30N video nice....s manuálem by to bylo zajímavější........ ;-)
    Doba elektrická je za rohem.....aby ju psi pojebali....... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 16.02.21  09:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 128ti

Prvá jazda s faceliftovaným i30N a chalan tomu dáva dobre do tela na tej mokrej zimnej ceste: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.02.21  13:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 128ti

iudex
    Ad tvá poslední otázka, e-Up! je elektromobil, proto logicky nekouří, teda pokud zrovna nehoří, pak to naopak stojí za to, hasiči by ti o tom mohli vyprávět... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 15.02.21  09:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 128ti

dedo: čo covid? Dostali si (snáď nie), alebo sa pýtaš, či niekto má?
    Ad koniec spaľovákov: tak je to čoraz bližšie, Mercedes C príde nielen o osemvalce, ale aj o šesťvalce a aj AMG modely budú mať len R4. Tipujem, že súčasné BMW 3er je posledná generácia (a celkovo jedno z posledných áut strednej triedy), kde sa bude dať kúpiť viacvalec.
    Inak v týchto mrazoch som si spomenul na Lega: ako sa jazdí s baterkami v tejto zime? Čo dojazd? A kúri to vôbec? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 14.02.21  14:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 128ti

128ti galerie.....
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 13.02.21  07:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 128ti

8-s 8-s 8-s 8-s Covid ? 8-s 8-s 8-s 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 11.02.21  17:36

Smyčka kolem spalováků se utahuje.....
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.02.21  12:08

tms.........zatím nesvezl......není předváděčka......a ani nálada...... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.02.21  11:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 128ti

Jednak tam stojí prý už tak 3 měsíce, ale hlavně mi přijde úsměvné, že naposledy AUDI vyhrálo 24 hodin Nurburgring v červnu 2019 a po roce se rozhodnou na tuto počest udělat limitku >:-[] V roce 2020 to vyhrálo totiž BMW ;-)
    Kupuješ to bílé TT-RS? To by ti Pradědo slušelo, na nákup ve dvou lidech taky ujde ;-) Viděl jsem to u kámoše s TT-RS, že když sklopí ty zadní sedačky, je tam dost místa a ty třetí dveře se otevírají celé i se zadním sklem.
    PRADĚDA - už ses svezl s tímto konečně [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.02.21  11:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 128ti

zivot-ridice/australane-nechtene-dokazal…
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.02.21  10:25

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.02.21  17:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 128ti

RWD samozřejmě :-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 09.02.21  17:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 128ti

tms.....M240i xDrive s automatem byla v létě 2019 za 1,352 milionu vč.dph, tedy asi 52 tisíc EUR. Ceníková cena základu a bez slevy. FWD byla levnější, ale nevím jestli o 70 tisíc CZK nebo tak něco (2700 EUR?).
    M240i FWD?????? :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.02.21  14:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 128ti

No vida. Konečně nějaké GTI s těma kolama Estoril. Takže na těch asi výroba stát nebude. Spíše na tom adaptivním podvozku, když zatím v testovaných autech není. Jo ty kola jsem vybral dobře, vetšinou tam nechávají ty 18" nebo 19" Adelaide (rozdíl z Adelaide na Estoril je při tom u nás jen 1400 Kč!). Hlavně ty Estoril jsou "otevřenější" a budou lépe odvádět teplo. Ikdyž na okruh mám v plánu samozřejmě jiná kola (lehčí) a nejlépe aby se tam vešly semislicky 245/35 R19 >:-[] Ideálně tyto magneziové, ikdyž ukrutně drahé! [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 09.02.21  14:11

Tu je pekné porovnanie, koľko robia disky na aute: GTI na základných 17kach, také lowcostové a zrážajú auto úplne dolu: [odkaz]
    Naopak Tomove 19" Estoril výrazne autu pomáhajú: [odkaz]
    Inak je tu aj jedno Rko s podozrivo nízkou cenou: [odkaz]
    a tiež Stinger GT za slušných 1,099M, asi najlacnejšia cesta k šesťvalcu dnes: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 09.02.21  12:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 128ti

Já se obávám, nebo tajně doufám, že teď už nebudu pár let nic kupovat a vybírat. Protože za 1-2 roky nebude z čeho. Můj známej (právník z Prahy), co měl BMW i8, tak teď po 3 letech prodal Lambo Huracan a vybírá něco dalšího, jako třeba 911 GT3, nebo GT3 RS, nebo McLaren 600LT, Ferrari 488 >:-[] Takové starosti bych chtěl někdy mít!! >:-[] >:D
    EDIT: Jinak interiér v nové M3 je moc pěkný, posunulo se to zase o hodně dále!! Fáákt pěkný. Ideálně v kombíku jako xDrive místo Mazdy :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…