woody-alien 16.02.21 19:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 128ti
iudex: Jsem zvědav, jak to naceněj. Nečekám nic dobrého. Btw. nějak jsem se v těch cenách ztratil, ty možná budeš mít lepší přehled. Aktuální ceník Focusu ST mi připadá taky nějakej upravenej směrem vzhůru. ;-\
pradeda777 16.02.21 09:57
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 128ti
iu....tož dobrý, já měl jen obavy, že tady covid vykonal své zhoubné dílo a proto tu nastal ten útlum.... ;-) Su rád, že tomu tak není. Já i soudružka jsme zatím ok a doufám, že se ve zdraví dočkáme toužebně očekávané vakcíny.
i30N video nice....s manuálem by to bylo zajímavější........ ;-)
Doba elektrická je za rohem.....aby ju psi pojebali....... >:-[] -
white label 15.02.21 13:51
iudex
Ad tvá poslední otázka, e-Up! je elektromobil, proto logicky nekouří, teda pokud zrovna nehoří, pak to naopak stojí za to, hasiči by ti o tom mohli vyprávět... >:-[] ;-) -
iudex 15.02.21 09:45
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 128ti
dedo: čo covid? Dostali si (snáď nie), alebo sa pýtaš, či niekto má?
Ad koniec spaľovákov: tak je to čoraz bližšie, Mercedes C príde nielen o osemvalce, ale aj o šesťvalce a aj AMG modely budú mať len R4. Tipujem, že súčasné BMW 3er je posledná generácia (a celkovo jedno z posledných áut strednej triedy), kde sa bude dať kúpiť viacvalec.
Inak v týchto mrazoch som si spomenul na Lega: ako sa jazdí s baterkami v tejto zime? Čo dojazd? A kúri to vôbec? ;-) -
Thomasino 10.02.21 11:26
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 128ti
Jednak tam stojí prý už tak 3 měsíce, ale hlavně mi přijde úsměvné, že naposledy AUDI vyhrálo 24 hodin Nurburgring v červnu 2019 a po roce se rozhodnou na tuto počest udělat limitku >:-[] V roce 2020 to vyhrálo totiž BMW ;-)
Kupuješ to bílé TT-RS? To by ti Pradědo slušelo, na nákup ve dvou lidech taky ujde ;-) Viděl jsem to u kámoše s TT-RS, že když sklopí ty zadní sedačky, je tam dost místa a ty třetí dveře se otevírají celé i se zadním sklem.
PRADĚDA - už ses svezl s tímto konečně [odkaz] -
pradeda777 09.02.21 17:17
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 128ti
tms.....M240i xDrive s automatem byla v létě 2019 za 1,352 milionu vč.dph, tedy asi 52 tisíc EUR. Ceníková cena základu a bez slevy. FWD byla levnější, ale nevím jestli o 70 tisíc CZK nebo tak něco (2700 EUR?).
M240i FWD?????? :-O -
Thomasino 09.02.21 14:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 128ti
No vida. Konečně nějaké GTI s těma kolama Estoril. Takže na těch asi výroba stát nebude. Spíše na tom adaptivním podvozku, když zatím v testovaných autech není. Jo ty kola jsem vybral dobře, vetšinou tam nechávají ty 18" nebo 19" Adelaide (rozdíl z Adelaide na Estoril je při tom u nás jen 1400 Kč!). Hlavně ty Estoril jsou "otevřenější" a budou lépe odvádět teplo. Ikdyž na okruh mám v plánu samozřejmě jiná kola (lehčí) a nejlépe aby se tam vešly semislicky 245/35 R19 >:-[] Ideálně tyto magneziové, ikdyž ukrutně drahé! [odkaz] -
iudex 09.02.21 14:11
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 128ti
Tu je pekné porovnanie, koľko robia disky na aute: GTI na základných 17kach, také lowcostové a zrážajú auto úplne dolu: [odkaz]
Naopak Tomove 19" Estoril výrazne autu pomáhajú: [odkaz]
Inak je tu aj jedno Rko s podozrivo nízkou cenou: [odkaz]
a tiež Stinger GT za slušných 1,099M, asi najlacnejšia cesta k šesťvalcu dnes: [odkaz] -
Thomasino 09.02.21 12:12
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 128ti
Já se obávám, nebo tajně doufám, že teď už nebudu pár let nic kupovat a vybírat. Protože za 1-2 roky nebude z čeho. Můj známej (právník z Prahy), co měl BMW i8, tak teď po 3 letech prodal Lambo Huracan a vybírá něco dalšího, jako třeba 911 GT3, nebo GT3 RS, nebo McLaren 600LT, Ferrari 488 >:-[] Takové starosti bych chtěl někdy mít!! >:-[] >:D
EDIT: Jinak interiér v nové M3 je moc pěkný, posunulo se to zase o hodně dále!! Fáákt pěkný. Ideálně v kombíku jako xDrive místo Mazdy :-)

Dnes jsem si objednal na emko Mišelinky 4S, všechny jsou o centimetr širší, protože mám také o půl palce širší disky, tak aby to lépe drželo a lépe vypadalo :-) Takže 255/35 R19 a 275/35 R19. Mimochodem nová M3 má vpředu 275/35 R19. Doooost široký předek!