Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.02.21  13:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 128ti

iu
    Znám se s majitelem a sám říkal, že na přímém slunci a na fotkách vypadá světlejší, ale vedle čistého sněhu je ten kontrast/rozdíl jasně zřetelný i na slunci, a když je pod mrakem tak není co řešit.
    Ad odkaz: Jo, tak nějak podobně vypadá i v reálu, škoda že nemá RZ (s bílým podkladem).

Hustá kola na M2C: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 19.02.21  12:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 128ti

wl: jo, Hockenheim silver by na 128ti bola fajn, ako nefarba by sa nebila s červenými prvkami a súčasne ako píšeš je zaujímavejšia ako obyč biela (a uznávam, že to nie je biela ;-) ). [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.02.21  12:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 128ti

pd7
    K vlasům by ti šla mnohem líp HS, než ta základní bílá. >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.02.21  12:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 128ti

iu
    V podstatě souhlas, akorát ta X1 (jako alternativa k 2AT) tu byla už od začátku 2AT, ale teď k ní přibyla nová 1er na "příčné fwd" platformě + X2, takže 2AT je teď ještě podstatně zbytečnější.
    Mineral White by toho za mě moc nevyřešila, je příliš podobná bílému základu, ale taková Hockenheim Silver, to by bylo lepší kafe. Teď v zimě u nás tuto barvu potkávám denně, a vždycky si vzpomenu, jak jste tvrdili, že je to bílá. V zimě vedle opravdu bílého sněhu je to jasně šedostříbrný odstín, což je navíc v reálu vidět znatelně víc, než na fotkách.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 19.02.21  12:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 128ti

iu....jel sem obě X1 i 2 AT. Ano, X1 vypadá lépe, ale jízdně a komfortem nemá na 2 AT šanci. Proto se 2 AT v Německu stále dobře prodává. :-!
    128ti bych bral jedině v bílé, protože to co dělá 128ti tím "ti" jsou ty polepy a na bílé vyniknou nejlépe. A ta bílá mě jde i s vlasama, co mě ještě na hlavě zbyly..... >:D
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 19.02.21  08:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 128ti

wl: obávam sa, že to bude platiť pre mnohé (ak nie všetky) modely, ktoré prídu, teda že budú poslednými generáciami so spaľovákmi. 8-s
    Inak ja tiež nevidím moc zmysel 2AT, je to škaredé a nie je to nijak väčšie či osobitne praktickejšie ako taká X1, ktorá je v kontexte toho, že je to najmenšie zo všetkých bavoráckych SUV, prekvapivo praktická a priestranná, na rozdiel od MPV aj slušne vyzerá.
    Dany: je mi jasné, že ak potrebuješ rodinné kombi, tak MRS nemohol slúžiť, to bolo len na margo Tvojho prezieravého výroku, že kúpa základného RS za dané peniaze (vtedy asi najlacnejší HH) bola výhodná, čo potvrdzuje jeho následné prudké zdraženie.
    Inak na 128ti mi okrem prednej masky (ale to môže vyriešiť facelift) vadí tá paleta farieb, ani jedna nie je moc ideálna, najmä v kontexte tých červených prvkov. Tie robia 128ti špecifickou a preto by som ich asi nechcel odstrániť (modrá misano a červená melbourne ich nemajú, keďže to s nimi neladí); na druhej strane nefarby, ku ktorým sa kombinuje, sú všetky nezaujímavé. Najlepšie tie prvky vyniknú na základnej bielej (v ktorej ju aj promujú), ale je to "služobácka" pastelová farba, nerozumiem, prečo tam nedali aspoň mineral white metalízu. Asi by mi tam najviac sedela šedá na štýl nardo: [odkaz]
    Alebo potom nejaká výrazná zaujímavá farba ako Java green (samozrejme potom s čiernymi prvkami): [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 19.02.21  06:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 128ti

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.02.21  01:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: 128ti

O postavu nejde, MPV by mělo umět (prostorově) víc, než to, že se do něj v pohodě vejde řidič a spolujezdec.
    Zřejmě už je nachystaný dlouho a bude to poslední 2AT se spalovákem.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.02.21  20:13

« Re: Re: Re: Re: Re: 128ti

Záleží na postavě, pro většinu lidí je 2 AT dostatečně velké. A smysl dává, protože by jinak BMW nechystalo nový model 2 AT.... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.02.21  17:49

« Re: Re: Re: Re: 128ti

pd7
    Měl jsem to auto (2AT) půjčené, je to dost malé MPV, takže v tomto ohledu žádný velký přínos (prostornost), to spíš něco až u Grandu, který ale vypadal ještě o kus hůře.
    Doba pokročila, je tu nová 1er a X2, vedle kterých mi 2AT přestala dávat smysl.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.02.21  17:30

« Re: Re: Re: Re: Re: 128ti

wl....ten vůz se prodává...jestli se vůbec prodává..?...už sakra dlouho...to na covidu v Číně asi ještě "pracovali"..... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.02.21  17:23

« Re: Re: Re: 128ti

tms...tož na MPV je docela pohledné...v Reichu se prodává moc dobře.
    [odkaz]
    Právě proto se chystá i nový model.....
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.02.21  17:19

Th
    Leda nějaký dvojkový Aktivní Turista. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.02.21  17:18

« Re: Re: Re: Re: 128ti

pd7
    Nebo bývalý majitel zemřel s covidem a rozkřiklo se to...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.02.21  16:01

« Re: Re: 128ti

Kdo by taky takové ošklivé auto chtěl !! :-! 8-s
    (2-er ActiveTourer)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.02.21  15:32

wl....tož motoricky je to paráda a výbava víc než slušná. 3.5 roku staré, nájezd nic moc 26 000km a za 600k Kč..?.....co dnes dostaneš za ty peníze...?... ;-) Barva je ok, nám se líbí....Yarisek je také v této barvě.....jak je možné, že se to ještě neprodalo? Možná v tom jezdil nějaký smraďoch a potenciální zákazníky ten smrad odradí......... >:D >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.02.21  15:14

« Re: Re: 128ti

pd7
    Vůbec se tomu nedivím, zjevně vás (co se vám líbí 2AT) naštěstí není moc... >:-[] ;-)
    P.S. A navíc ta barva/odstín je mnohem horší, než SsOr.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.02.21  14:32

« Re: 128ti

wl....ano, je tam vidět i ta 2AT, i když je trocho kulatější. No a právě proto se mě líbí i 128ti... ;-) Představ si, že ještě není prodaná...8-s .
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 18.02.21  14:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 128ti

iudex, ľutujem, neľutujem. Rozpočet bol obmedzený, požadovaná veľkosť akosi väčšia... Navyše RS prišlo neskôr. ST nebolo. Celkovo bol výber v kombíkoch dosť obmedzený. Keby som riešil krátke auto, musel by som riešiť autá dve. A tie dnešné ceny...
    Sťahovaním som sa dopracoval aspoň ku garáži, ktorú som doteraz nemal a budem momentálne chvíľu budovať a pretvárať, takže so svojím časopriestorom som momentálne rád, že som rád.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 18.02.21  13:47

« Re: Re: Synthetic fuel Porsche

Mne sa čoraz častejšie vynárajú filmové spomienky z mladosti, kde vo filmoch z budúcnosti autíčkárske a motorkárske gangy bojovali o každý liter benzínu...
    Neviem, či nezačnem na záhrade zakopávať plechové sudy so stooktánom >:D

[odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…