Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 24.02.21 13:31
« Re: Re: Re: Re: Limitka GTI Edition 45
dedo: xdrive zatiaľ nie je, ale mal by byť ešte tento rok: M xDrive to be available on Competition models starting summer 2021 (to je z ofiko stránky BMW).
A bude to ten istý vypínateľný xdrive ako má M5, teda bude sa dať odpojiť predok a bude to čistá zadokolka.
However, for the first time on an M3, buyers will have the option of speccing an adaptive four-wheel-drive system, which is similar in design to the system found on the latest BMW M5. The system features a central transfer case with an electronically controlled clutch, which can automatically split the torque between the front and rear wheels in any ratio. At the push of a button, the system can also send 100 per cent of the engine’s power to the rear wheels. -
pradeda777 24.02.21 13:08
« Re: Re: Re: Limitka GTI Edition 45
iu....píšeš o M3 Competition s x drive.....ale M3 s x Drive není v nabídce....nejblíž je potom M340i x Drive....
Zato je ale v nabídce M3 s manuálem.... ;-)
"Don´t hold your breath for changes on F/L Golf".....k tlačítkům se už nevrátí. "Doba tlačítková" v autech je pryč, tak jako na mobilech..... ;-\ Ale myslím, že by si člověk i zde na tu novou (nepraktickou) technologii časem zvyknul..... :-! -
iudex 24.02.21 09:54
« Re: Re: Limitka GTI Edition 45
fred: tak najviac ma to ťahá k M3 Competition s xdrive (alebo aspoň Alpina B3). ;-) Ale pohľad do peňaženky hovorí: no way, Jose. Plus reálne strednú triedu pre seba nepotrebujem, ten kompaktný hatchback mi rozmerovo vyhovuje. Takže je dosť možné, že nabudúce to bude zase hotheč. A keď pri facelifte VW opraví ten interiér a vráti tlačítka, kľudne by som si vedel Clubsport alebo R predstaviť (základné GTI by mi už asi bolo málo). -
iudex 24.02.21 08:38
« Limitka GTI Edition 45
Unikla pripravovaná limitka GTI "Edition 45". Zdá sa, že to bude technicky základné GTI s výzorom Clubsportu (predný nárazník a spoiler, zadný spoiler a koncovky výfukov) s pár drobnými odlišnosťami (dizajn diskov, nápis na boku, iná farba). Mne sa to páči, uvidíme, koľko ich vyrobia a aká bude cena (a či sa to vôbec dostane na náš trh).
[odkaz] -
iudex 22.02.21 16:10
« Re: Re: GT3
Fred: to je jednoduché, prečo neuvažovať o GT3, stačí mi pozrieť do peňaženky. >:D
pradeda: nový kondidát na Tvoj Schindlerov zoznam: Formentor VZ5 s päťvalcom z RS3: [odkaz]
To vyzerá ako ideálny kandidát pre rohlíkový expres: poriadny viacvalec s výkonom, zvukom a charakterom, crossover s lepším N/V ako hotheče, ale dostupnejší ako obdoba od Audi.

dedo: áno, xdrive bude len s automatom (a len Competition), manuál len k RWD (a základnej M3), každopádne tá možnosť tu bude, čo je super. Porovnaj s C AMG, kde žiadnu voľbu nemáš (a navyše v novej generácii budeš mať len "ussrraný čtyřhrnek").
A áno, bobrie zuby už mi nevadia, v isle of man green by som to bral všetkými desiatimi: [odkaz]
wl: čo hovoríš na to GTI Edition 45?