Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 25.02.21 08:14
« Re: GTI Edition 45
wl: bude to tak ako píšeš. Ten obsah balíka presne zodpovedá tomu obrázku (čierna strecha, číslo 45 na prahoch...). Takže žiadny osobitný model, ale len príplatok k bežnému Clubsportu (a to príplatok pomerne drahý, len farba a tento paket a auto stojí 1.111.000 Kč). Ale inak vyzerá dobre. Ako som písal, ja som tipoval, že to bude optická nadstavba základného GTI, bez zmien techniky, teda 245k, ale výzor Clubsportu (dávalo mi logiku, že edition 45 bude mať 245k, rovnako ako edition 30 mala 230k). Ale ako príplatok k CS to je samozrejme najjednoduchšie, nijaké úpravy, len výbava naviac.
Akurát je zaujímavé, že tento paket je iba v českom konfigurátore, ani v slovenskom, ale hlavne v nemeckom konfigurátore nie je. -
white label 24.02.21 18:32
« GTI Edition 45
Tak už je to i tady:
[odkaz]
Podle mě je tohle ten příplatkový sportpaket (45 let) pro Clubsport, viz brzdy, Akrapovič, černě lakovaná střecha/zrcátka a nový design 19" kol:
Viz popis sport paketu 45:
"sportovní výfukový systém Akrapovič
kulaté titanové koncovky výfukové soustavy vpravo a vlevo
19" kola z lehké slitiny Scottsdale
8 J x 19
pneumatiky 235/35 R19
kryty zpětných zrcátek v lesklé černé barvě - černě lakovaná střecha - číslo "45" na nástupích prazích vozu
IQ.LIGHT LED Matrix"
A někde je z toho novinářská kachna... -
iudex 24.02.21 15:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Limitka GTI Edition 45
VII: vidím to rovnako. Kritika na interiér Golfu ide odvšadiaľ, nielen my tu, ale aj Angláni a dokonca samotní Nemci. A som si istý, že v automobilke to pozorne vnímajú. Samozrejme teraz musia držať líniu a tvrdiť, že je to super moderné a cool, ale som presvedčený, že pri facelifte dôjde k čiastočnej náprave a nejaké HW tlačidlá sa vrátia, možno na spôsob A3 (a až potom priznajú, že celodotyk nebol dobrým riešením).
dedo: áno, xdrive bude len s automatom (a len Competition), manuál len k RWD (a základnej M3), každopádne tá možnosť tu bude, čo je super. Porovnaj s C AMG, kde žiadnu voľbu nemáš (a navyše v novej generácii budeš mať len "ussrraný čtyřhrnek").
A áno, bobrie zuby už mi nevadia, v isle of man green by som to bral všetkými desiatimi: [odkaz]
wl: čo hovoríš na to GTI Edition 45? -
iudex 24.02.21 13:31
« Re: Re: Re: Re: Limitka GTI Edition 45
dedo: xdrive zatiaľ nie je, ale mal by byť ešte tento rok: M xDrive to be available on Competition models starting summer 2021 (to je z ofiko stránky BMW).
A bude to ten istý vypínateľný xdrive ako má M5, teda bude sa dať odpojiť predok a bude to čistá zadokolka.
However, for the first time on an M3, buyers will have the option of speccing an adaptive four-wheel-drive system, which is similar in design to the system found on the latest BMW M5. The system features a central transfer case with an electronically controlled clutch, which can automatically split the torque between the front and rear wheels in any ratio. At the push of a button, the system can also send 100 per cent of the engine’s power to the rear wheels. -
pradeda777 24.02.21 13:08
« Re: Re: Re: Limitka GTI Edition 45
iu....píšeš o M3 Competition s x drive.....ale M3 s x Drive není v nabídce....nejblíž je potom M340i x Drive....
Zato je ale v nabídce M3 s manuálem.... ;-)
"Don´t hold your breath for changes on F/L Golf".....k tlačítkům se už nevrátí. "Doba tlačítková" v autech je pryč, tak jako na mobilech..... ;-\ Ale myslím, že by si člověk i zde na tu novou (nepraktickou) technologii časem zvyknul..... :-! -
iudex 24.02.21 09:54
« Re: Re: Limitka GTI Edition 45
fred: tak najviac ma to ťahá k M3 Competition s xdrive (alebo aspoň Alpina B3). ;-) Ale pohľad do peňaženky hovorí: no way, Jose. Plus reálne strednú triedu pre seba nepotrebujem, ten kompaktný hatchback mi rozmerovo vyhovuje. Takže je dosť možné, že nabudúce to bude zase hotheč. A keď pri facelifte VW opraví ten interiér a vráti tlačítka, kľudne by som si vedel Clubsport alebo R predstaviť (základné GTI by mi už asi bolo málo). -
iudex 24.02.21 08:38
« Limitka GTI Edition 45
Unikla pripravovaná limitka GTI "Edition 45". Zdá sa, že to bude technicky základné GTI s výzorom Clubsportu (predný nárazník a spoiler, zadný spoiler a koncovky výfukov) s pár drobnými odlišnosťami (dizajn diskov, nápis na boku, iná farba). Mne sa to páči, uvidíme, koľko ich vyrobia a aká bude cena (a či sa to vôbec dostane na náš trh).
[odkaz]