pradeda777 26.02.21 08:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45
tms.....no samozřejmě by byla ideální projížďka na těch 19-kách, ale jestli bude k máni CS předváděčka a kdy je další věc. Dnes bych chtěl zajet do Hodonína omrknout tu GTI předváděčku, ale pouze z hlediska N/V, protože to je priorita č.1. Kodrcání je až priorita č.2..... ;-) Pokud bude N/V minimálně na úrovni nebo "very close" našemu Yarisku, tak pak by si GTI zasloužil zůstat na "užším Schidlerově listě"... ;-) Hodonín vyřešen....teď jsem tam pro jistotu volal.....inspekce vozů nelze...tož tak...zas.raný covid.... >:-[] A to zrovna tak krásně svítí slunéčko.... ;-) -
Thomasino 25.02.21 18:17
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45
Praděda - 19" kola a nový typ adaptivního podvozku by neměl být problém, ale když bude nejhůře, vždy ty origo 19" kola v pohodě prodáš a dáš tam 18" 235/40 a máš vyřešeno ;-)
- vím, že mají v základu 18" 225/40, ale jak dostaneš jednou v techničáku 235/35 R19, nemůžeš mít žádný problém s tím, že jezdíš 235/40 R18. Opačně by to byl problém, dostaneš 18" 225/40 a když budeš jezdit 19" 235/35, tak už je to o centimetr širší :-) Stačí, že chystám na okruh 245/35 R19! >:-[] >:-[] -
Thomasino 25.02.21 18:15
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45
Moc vypisujete a málo objednáváte !! Tak šup, kdo bere GTI Edition 45 ?? IUDEX ?? Jestli teda fakt bude nějaká omezená limitka, ikdyž mi to přijde že je to jen CLUBSPORT a jiná kola a a jiná barva, plus spousta výbavy co jsem si ani neobjednal, snad bude za zvýhodněný peníz :-) -
white label 25.02.21 15:18
« GT3 manuál
Citace z textu pod 911 GT3:
"Z globálního pohledu po manuální převodovce u minulé generace GT3 sáhlo cca 30 procent zákazníků, což nemusí vypadat zrovna oslnivě. V porovnání se zbytkem nabídky modelů 911 je to však o 20 až 25 procent vyšší zájem."
Tak dominantní je PDK u řady 911. -
iudex 25.02.21 13:57
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45
Vlastne to auto je celé zle: >:D Podľa wl a freda to má priveľa dverí, podľa deda je to drncavé s no-go ovládaním/infotainmentom (pridávam sa) a podľa mňa a freda je to moc drahé. >:-[] Sme my náročná banda. A potom sa čudujeme, že automobilky sa neriadia želaniami pár náročných petrolheadov, ale tou masou, čo sa nevypytuje a platí. >:-[] -
white label 25.02.21 13:13
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45
pd7
Já bych se 19" s adaptivním podvozkem nebál a 235/35 není taková "olačka" jako má CTR na 20" discích.
Na těch prezentačních fotkách (ke sportpaketu 45 let) se mi ta šedá "měsíční kámen" fakt líbí, jen aby tak dobře vypadala i naživo. -
pradeda777 25.02.21 12:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45
wl......aha,....já se v tom dost nešťoural........ale jinak ta šedá moonstone je ok. Jen z těch 19" a 235/35 "olaček" bych měl i s adaptivním podvozkem "drncací" obavy..... ;-) Originál 18" nic moc. Snad ty příplatkové 18" Bergamo.... -
white label 25.02.21 11:43
« Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45
pd7
Není, na té fotce je přece šedý!
Musíš rozbalit to zobrazení možnosti výběru a vyběhne ti pět dostupných barev pro ten paket:
Černá Deep perleťový efekt
24 600,- Kč
white label 25.02.21 11:27
« Re: Re: GTI Edition 45
iu
Tvoje teorie, na základě (pouhých) dvou generací GTI- 5G 30/230 a 6G 35/235, má slabé místo, v těchto dvou případech se totiž jednalo o navýšení! výkonu proti základní verzi, což by u současné 8G nešlo.
U 7G/40 let to byl Clubsport 265/290PS.