Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 26.02.21 17:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45
Market: takže tipujeme, čo to bude? To ma baví. >:D Takže indície otca Furata sú: športiak, s výkonom menším ako 310k. Hmmmm...
BMW 230i RWD
Toyota Supra 2,0
Porsche Cayman 2,0
Subaru BRZ/Toyota GT86
Alpine A110
Moc iných mi nenapadá. Kabriá a roadstery asi môžem vylúčiť (MX-5, Z4, Boxster) a zrejme aj veľké kupé typu 4er (s menším motorom asi to nie je to pravé).
Alpine je asi moc exotika, s Toyobaru by si si značne výkonovo/dynamicky pohoršil, Supra imidžovo stráca za BMW... Ja by som to tipoval medzi 2er a Caymanom. Žeby to Porsche? :-)
Btw. z úplne iného /Legovho/ súdka: v rámci servisu Mazdy mám dohodnuté ako náhradné elektro MX-30. Tak som celkom zvedavý na baterkáča. -
iudex 26.02.21 15:04
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45
Market: myslel som to tak, že si asi zistil, že nič lepšie aktuálne v triede nekúpiš, preto píšem, že asi nemáš dôvod meniť. A keď, tak jedine za úplne inú ligu, čistý športiak. Ale z Tvojich slov usudzujem, že máš už niečo vybrané a to niečo je hodne zaujímavé. Napovieš niečo viac? ;-) -
Market 26.02.21 11:57
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45
Iudex:
Cupru zacnem znova aktivne predavat az vtedy, ked podpisem objednavku na nieco, co je momentalne vypredane, alebo im navysia kvoty, alebo niekto odskoci...
A co sa tyka novej CUPRY: To nie je pre mna cesta, vymenit svoju za novu s automatom. To urcite nie. -
iudex 26.02.21 08:57
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45
Tom: tak až táto zhoršujúca situácia s ekonormami ma naučila viac si vážiť to, čo mám v garáži a momentálne si pri viac vychutnávam zvuk a charakter R6, ako aj fakt, že môžem radiť sám (aj keď ten bavorácky manuál občas zadrhne z 1 na 2 a teda v drag race by som nezažiaril). Takže R4 s automatom a štupľom vo výfuku bude ústupok a pôvodný plán, že po obvyklých 4 rokoch bude nástupca som zrušil.
Myslím, že aj Market už zmenil postoj k predaji Cupry, z pohľadu tej súčasnej (slabšej, utlmenejšej, bez manuálu a oveľa drahšej), resp. čohokoľvek v tej triede sa zrazu jeho Cupra R javí ako parádna voľba.
Ako keď príde čas výmeny, možno v tom R4 s automatom skončím a určite to nebude také zlé, ale mám predstavu, že to bude vyžadovať nejakú úpravu, minimálne výfuku (včera som sa trochu držal novej 330i s nabudeným majiteľom a zjavne mal nejaký Remus alebo iný aftermarket, lebo mu to pekne bublalo a pr.delo pri ubratí plynu, úplne iná liga ako séria, ktorú som počul). -
pradeda777 26.02.21 08:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45
tms.....no samozřejmě by byla ideální projížďka na těch 19-kách, ale jestli bude k máni CS předváděčka a kdy je další věc. Dnes bych chtěl zajet do Hodonína omrknout tu GTI předváděčku, ale pouze z hlediska N/V, protože to je priorita č.1. Kodrcání je až priorita č.2..... ;-) Pokud bude N/V minimálně na úrovni nebo "very close" našemu Yarisku, tak pak by si GTI zasloužil zůstat na "užším Schidlerově listě"... ;-) Hodonín vyřešen....teď jsem tam pro jistotu volal.....inspekce vozů nelze...tož tak...zas.raný covid.... >:-[] A to zrovna tak krásně svítí slunéčko.... ;-)
-
Thomasino 25.02.21 18:17
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45
Praděda - 19" kola a nový typ adaptivního podvozku by neměl být problém, ale když bude nejhůře, vždy ty origo 19" kola v pohodě prodáš a dáš tam 18" 235/40 a máš vyřešeno ;-)
- vím, že mají v základu 18" 225/40, ale jak dostaneš jednou v techničáku 235/35 R19, nemůžeš mít žádný problém s tím, že jezdíš 235/40 R18. Opačně by to byl problém, dostaneš 18" 225/40 a když budeš jezdit 19" 235/35, tak už je to o centimetr širší :-) Stačí, že chystám na okruh 245/35 R19! >:-[] >:-[] -
Thomasino 25.02.21 18:15
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45
Moc vypisujete a málo objednáváte !! Tak šup, kdo bere GTI Edition 45 ?? IUDEX ?? Jestli teda fakt bude nějaká omezená limitka, ikdyž mi to přijde že je to jen CLUBSPORT a jiná kola a a jiná barva, plus spousta výbavy co jsem si ani neobjednal, snad bude za zvýhodněný peníz :-) -
white label 25.02.21 15:18
« GT3 manuál
Citace z textu pod 911 GT3:
"Z globálního pohledu po manuální převodovce u minulé generace GT3 sáhlo cca 30 procent zákazníků, což nemusí vypadat zrovna oslnivě. V porovnání se zbytkem nabídky modelů 911 je to však o 20 až 25 procent vyšší zájem."
Tak dominantní je PDK u řady 911.

PS: až budem mať čas budúci týždeň tak sa pôjdem zviezť s Teslou.