Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
pradeda777 27.02.21 12:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45
Freddie...souhlas....i velice dobrá atmosféra to má sakra těžké proti dobrému turbu. Už jsem to tu jednou psal a přiznal se, že jsem turbo "hrubo" podcenil. I moje závodně upravená ITR si pocitově nemohla ani čuchnout k M3 MPS, které jsem otestoval v Brně v roce 2008 a obratem hned koupil.
[odkaz] -
pradeda777 27.02.21 11:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45
mkt.....tož ty si skoro takový jezdec jako já. 12200 km za 3 roky. Je to určitě dané tím, že Cupra je druhý nebo třetí vůz v rodině, jako je moje M140i reg. 9/16. Já ani nevím kolik mám přesně najeto. Musím se jít podívat.....tož svítilo na mě 9161 km...a to už sem 3x měnil olej..... ;-) Ani já s ní v zimě nejezdím a vloni díky koroňáku sem najel pouhých 126 km. [odkaz] -
-
Market 27.02.21 11:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: GTI Edition 45
Pisal som to uz, v lete som slintal nad M3 E36, bol som 20 km pod Prahou uz aj s peniazmi, ze si to kupim.
Ale ked som sa v tom povozil, nechapal som... Vobec ma to neoslovilo, asi som od toho cakal nieco viac...