Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
speedfred 03.03.21 12:31
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M140i
To by som sa im na tú špéru aj brzdy asi vybodol a kúpil nejaký aftermarket ktorý by bol možno ešte lepčí.
A aj tie lepšie BMW brzdy za moc nestoja pretože platnička je stále krátka ale hodne široká = zlé chladenie. Údajne.
PS : na plašenie kún sú vraj najlepčie tie guličky čo sa dávajú do wc. :-) -
pradeda777 03.03.21 09:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M140i
iu....ano, BMW náhradní díly nebo performance díly jsou pekelně drahé. M parts samosvor mě předloni přišel s motáží a ECU přeprogramováním na 72t Kč. Když si ho před časem pořizoval Freddie na svoje 2 kupátko, tak to bylo hádám za polovic. Dnes bych se nedivil, kdyby si řekli o 90t Kč.....a bude hůř..... ;-\ -
iudex 03.03.21 09:03
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M140i
fred: keď spomínaš cenu dielov, ja som včera bol v servise BMW a len tak zo zaujímavosti sa informoval na upgrade bŕzd. Ako som rátal, performance brzdy s 370mm kotúčmi do mojich 18tok nevojdú, ale vraj sa dajú dať len tie strmene s platničkami na moje 340ky kotúče (tie strmene sú potom farebné, na výber žltá, červená a modrá). No a len strmene (bez platničiek) by stáli cca. 1800 eur (cca. 47t Kč). Tak ma ten nápad veľmi rýchlo prešiel. >:-[] -
pradeda777 02.03.21 22:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M140i
Freddie....plašič kun. Než mě postavili garáž, tak jsem parkoval MPS venku a kuna se tam o ni jednou zajímala. Poradili mě tady tuto firmu, která mě jejich elektronický plašič kun i nainstalovala a byl pokoj. Teď jej používá nevlastní syn na svojí Oktávce a klídek.
[odkaz]

A co ty jiné třmeny navíc umí, kromě toho, že jsou barevně lakované?
P.S. Synovec si dával na 335i cabrio lepší BMW ///MP brzdy se zlatými třmeny, ale on má 19".