Thomasino 07.03.21 10:59
« Re: Re: Vymazlenej REBEL
Až tam dám zase malé odklony, tak to zaleze více. Na kufru je origo M Performance koupený výhodněji za 7500 CZK, v BMW je asi 2x dražší. Zbytek je z anglického ctcarbon.co
Ty tam nemáš nic?? Mám tady původní menší z M2c v Sunset Orange, třeba bude pasovat :-) -
iudex 07.03.21 10:13
« Re: Vymazlenej REBEL
Tom: pozeral som teraz tie fotky Tvojho auta a hoci tie kolesá na môj vkus už sú tak na hrane, troška moc lezú von, tie karbónové doplnky (predný splitter aj zadný spoiler) vyzerajú dobre. To je origo M performance, alebo nejaké iné? Lebo to celkom zvažujem, teda nie predný splitter, to z praktických dôvodov (parkovanie v meste) nechcem, ale nad tým zadným spoilerom vážne uvažujem. Zvažujem jednak, či dať lakovaný (a teda decentnejší), alebo opticky nápadnejší karbónový. Len ten origo bavorácky mi príde dosť drahý na tú trošku plastu/karbónu. Pozeral som na webe a sú všelijaké alternatívy, tiež z CF, ale o niečo lacnejšie. Čo myslíte?
Napr. [odkaz]
white label 06.03.21 18:47
« Auta šampionů
Dnes na O2TV sport - první díl pořadu Auta šampionů a v něm fotbalista Kadlec.
Otázka: Jaký má ten tvůj nový baworák motor, benzín diesel?
Odpověď: Je to tam napsáno (vzadu nápis 330i), je to třílitr.
Otázka: A je to šestiválec, nebo čtyřválec?
Odpověď: Nevím...
Moderátor nevěděl která bije stejně jako kopačka, ale mají "úžasný" nový pořad (i) o autech.
;-)
V úvodní znělce mají video s bílou Carrerou 991.1 s hodně oťukanou (placenou) RZ: "1PO RSCHE". -
Market 06.03.21 09:17
« Re: Re: Re: Vymazlenej REBEL
Rozum mi vravel, ze mi TYGeR uplne staci na moje okresky.
Uz na CUPRE, ked sa niekedy zabudnem a uzivam si, tak by mi vzali nie len vodicak, ale asi aj rodny list :-)
Srdce ma ale tahalo k M2C.
A moj otec je teraz nasrdeny, ze som dal prednost "malemu hrbatemu skaredemu trojvalcu"... -
Ronault. 05.03.21 18:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M140i
iudex: nevydělali ani na chleba? Opravdu? Tak to čekám kdy ten Renault nebo Citroenu zkrachují... stejně tak kdy zkrachuje můj neautorizovaný servis, který bere asi třetinu na hodinu co VW a donést si můžu jakýkoliv díl, co chci ;-) spíše by se neuživilo mraky lidí kolem... -
Thomasino 05.03.21 17:57
« Vymazlenej REBEL
Tak jsem si dneska konečně vyzvednul emko u Šenkýř Motorsport, kde proběhla instalace karbon splitteru a difuzoru, plus jsme nahodili nová kola JR SL-01 (o půl palce širší a lehčí než původní kola, k tomu je ET o 2mm více ven) a nové letní pneu Michelin PS 4s (o cenťák širší než původně). Jsem spokojen, vypadá to výborně!! Ty kola jsou tak tak, nyní tím pádem o 7mm obě strany více ven, ale je to krásně srovnané s blatníky. Geometrie zatím seriová, až se s tím budu chystat na okruh, dáme zase mírně větší odklony, čímž se ty kola nahoře trošku schovají do blatníků. [odkaz]
- plus další fotky -
pradeda777 05.03.21 11:59
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: M140i
Auta na celý život....z diskuze.....jinak aut na celý život díky covidu nebývale přibylo. Díky naší hvězdné pěchotě ve vládě začíná být autem na celý život pro čím dál víc lidí v podstatě cokoliv... >:-[] >:-[] >:-[]

Hlavně jen s pěti dveřmi a pouze ve třech barvách, nebo spíš ve dvou nebarvách (černá/bílá) a jediné barvě (modrá Lapiz).
Proč tam není aspoň nějaká zajímavá šedá a červená?