Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.03.21  13:38

« Re: Re: Re: Re: Prodám Porsche 911 Turbo S (991.1) v perfektním stavu

pd7
    Ale já přece logicky píšu právě o těch kouzelnících, kteří dělají ze dvou nebo tří jedno, a pak do inzerátu napíší "v perfektním stavu".
    V tomto případě navíc "přilepená" zadní část (z vrakoviště) skrývá hodně silný (Turbo S) motor za zadní nápravou!
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 24.03.21  13:12

« Re: Re: Re: Re: Prodám Porsche 911 Turbo S (991.1) v perfektním stavu

Tak ja by som tiež nepodceňoval šikovných garážových majstrov, častokrát sú ďaleko schopnejší, ako tí mechanici a.k.a. vymieňači dielov v autorizovanom servise. Label ale myslí tie ich produkty, ktoré sa predávajú ako "jazdenky v dobrom stave" a to skutočne môže byť na hrane zákona.
    Btw. po dlhých colných peripetiách spoiler dorazil: [odkaz]
    Ak by niekto z vás chcel, dám mu kupón 10% zľavu na ďalší nákup. Ja už mimo únie nič nekupujem. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 24.03.21  12:40

« Re: Re: Re: Prodám Porsche 911 Turbo S (991.1) v perfektním stavu

Tož bacha. Nemluvím o místních kouzelnících, kteří dělají ze dvou nebo tří vraků jedno jakžtakž pojízdné auto na prodej. Když je pořádně odvedená práce, tak auto po bourače může být solidnější, než originál z fabriky, kde se šetřilo na materiálu, počtu bodových svárů i na protikorozním ošetření. Samozřejmě klíčová je pořádně odvedená práce. Tu umí většina borců co se věnují restauraci vzácných veteránů. A těm se on právě dost věnoval.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.03.21  11:59

« Re: Re: Prodám Porsche 911 Turbo S (991.1) v perfektním stavu

Kouzelník jaksviňa. A kupoval sis auta od toho kouzelníka? ;-)
    Takové kouzlení by mělo být trestné, proti tomu je stáčení tacho bohulibá činnost.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 24.03.21  08:40

« Re: Prodám Porsche 911 Turbo S (991.1) v perfektním stavu

wl....měl sem v AU kámoše autoklempíře a to byl zrovna takový kouzelník.... ;-) Kdo umí ten umí, kdo neumí jen čumí.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.03.21  19:15

« Prodám Porsche 911 Turbo S (991.1) v perfektním stavu

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 23.03.21  19:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf R

Novou M3 v manuálu jsem nakonfiguroval za 2.5 mil......stejná cena jako MGTS.... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.03.21  18:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf R

sf
    Jj, přitom jezdit někam sám v autě není samo o sobě nic, mnohem podstatnější je, jak se člověk chová a co dělá, a ne to kde/na jakém místě (zeměpisně)...
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 23.03.21  14:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf R

Áno, hlavne sa z toho nepo.rat, ale potom tu je druhá skupina ľudí ktorá do teba rýpe a počúvaš že vďaka takým ako som ja sa toho nikdy nezbavíme (aj keď som pretestovaný krížom-krážom).
    No ale to sme už ďaleko od áut.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.03.21  13:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf R

Jak píše sf, individuální ježdění mezi okresy je brnkačka, stačí si napsat papír, a je to.
    Známá teď přijela autem (Audi A1 na českých/zlínských RZ) z Itálie a nechtěli po ní nikde nic, stačilo říct tranzit.
    Prostě hlavní je se z toho nepo...
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 23.03.21  11:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf R

tms...Ateca je ok, díky za pokus, ale já přece jen raději Tiguana R nebo RSQ 3 SB.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.03.21  09:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf R

iudex - zrovna ty si taky můžeš přece vypsat papír a jet pracovně. Stejně tak já na firmu. Takže o víkendu dáme kafe u White Labela ?? ;-) Nebo ve Zlíně?? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.03.21  09:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf R

Konfigurace v pořádku, u té M2c, je tam o něco více výbavy než mám já, to hlavní tam je. Jako větší brzdy, lepší sedačky, vyhřívané přední sedačky. Určitě bych nemusel Komfortní přístupový systém, snadněji se to krade, ale chápu že to pohodlí se někomu líbí. Harmana jsem taky vynechal, po zkušenosti s M240i kde jsem to měl a rozdíl na levnější a lehčí HiFi je minimální.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 23.03.21  08:37

Teraz jazdím celkom hodne v rámci ČR a bol som aj na SK - no problém. Takto jazdí ale hodne ľudí. Túto paniku vyvolávajú iba média, ľudia neznalý majú strach a čudujú sa ako je možné že sa dá cestovať. Robím to ako WA, vypíšem,orazitkujem papier a ide sa. >:-[]
    Salóny sú tak isto otvorené, len sa trá telefonicky dohodnúť.
    Chcem opáčiť toľko vychvaľovanú X5 45e. :-!
    iu : aha, Briti sú už mimo EU.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 23.03.21  08:23

dedo: fred je "domáci", on by cez hranice nemusel a ak áno, ako pre pendlera preňho platí výnimka. Inak sakramentsky rád by som dal nejaké stretko, ale cez hranice mi ani komplet očkovanie nepomôže, aj tak by som po návrate musel ísť do karantény. Celkove ma to už dosť ser_e, nikam sa nedá ísť a k tomu takéto depresívne medziobdobie, ani zima, ani jar. A ani len ten blbý spoiler mi nechcú precliť, aby som si spravil aspoň malú radosť. >:-[] :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 23.03.21  07:40

Freddie....co máš za lubem ve Zlíně? Snad ne tu M2C? ;-) Teď ale mají zavřeno. Plus přes hranice by ses musel prostřílet.... >:D
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 23.03.21  06:34

wl: Tvl, do Zlína ? Tolik kontrol na hranicích (okresů) bych asi nezvládl. >:-[] V neděli jsem jel do práce sám samotinkej po ránu a zastavila mě patrola. Jeden zleva, druhej zprava, třetí mi oblizoval SPZky. Podávám jim papír z práce, docela dlouho to studovali až jsem začínal mít pochybnosti o jejich gramotnosti. A pak že prej mi tam chybí datum platnosti. Já na to, že to platí dokud mě nevyhoděj. :-) A oni ne, že tam musí být datum platnosti....třeba do 31.12. Tak já jsem ten papír vzal, vytáhl propisku a dopsal tam ten datum. Teď na mě koukali.... a já no co, vždyť já jsem vedoucí, kdo jiný by to tam měl vyplnit. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.03.21  00:24

sf
    Asi hned jak ten krám otevřou. Můžeme si tam dát "zcuka"... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 22.03.21  20:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf R

Dedku, kedy ideme do Zlína k BMW? Tiež som ta objavil niečo zaujímavé. :*)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.03.21  17:44

Th
    Jj, to i interiér v našem CrossPolu (z JAR) proti němu vypadá luxusně.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…