iudex 24.03.21 13:12
« Re: Re: Re: Re: Prodám Porsche 911 Turbo S (991.1) v perfektním stavu
Tak ja by som tiež nepodceňoval šikovných garážových majstrov, častokrát sú ďaleko schopnejší, ako tí mechanici a.k.a. vymieňači dielov v autorizovanom servise. Label ale myslí tie ich produkty, ktoré sa predávajú ako "jazdenky v dobrom stave" a to skutočne môže byť na hrane zákona.
Btw. po dlhých colných peripetiách spoiler dorazil: [odkaz]
Ak by niekto z vás chcel, dám mu kupón 10% zľavu na ďalší nákup. Ja už mimo únie nič nekupujem. >:-[] -
pradeda777 24.03.21 12:40
« Re: Re: Re: Prodám Porsche 911 Turbo S (991.1) v perfektním stavu
Tož bacha. Nemluvím o místních kouzelnících, kteří dělají ze dvou nebo tří vraků jedno jakžtakž pojízdné auto na prodej. Když je pořádně odvedená práce, tak auto po bourače může být solidnější, než originál z fabriky, kde se šetřilo na materiálu, počtu bodových svárů i na protikorozním ošetření. Samozřejmě klíčová je pořádně odvedená práce. Tu umí většina borců co se věnují restauraci vzácných veteránů. A těm se on právě dost věnoval. -
white label 23.03.21 13:07
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf R
Jak píše sf, individuální ježdění mezi okresy je brnkačka, stačí si napsat papír, a je to.
Známá teď přijela autem (Audi A1 na českých/zlínských RZ) z Itálie a nechtěli po ní nikde nic, stačilo říct tranzit.
Prostě hlavní je se z toho nepo... -
Thomasino 23.03.21 09:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf R
Konfigurace v pořádku, u té M2c, je tam o něco více výbavy než mám já, to hlavní tam je. Jako větší brzdy, lepší sedačky, vyhřívané přední sedačky. Určitě bych nemusel Komfortní přístupový systém, snadněji se to krade, ale chápu že to pohodlí se někomu líbí. Harmana jsem taky vynechal, po zkušenosti s M240i kde jsem to měl a rozdíl na levnější a lehčí HiFi je minimální. -
speedfred 23.03.21 08:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf R
Teraz jazdím celkom hodne v rámci ČR a bol som aj na SK - no problém. Takto jazdí ale hodne ľudí. Túto paniku vyvolávajú iba média, ľudia neznalý majú strach a čudujú sa ako je možné že sa dá cestovať. Robím to ako WA, vypíšem,orazitkujem papier a ide sa. >:-[]
Salóny sú tak isto otvorené, len sa trá telefonicky dohodnúť.
Chcem opáčiť toľko vychvaľovanú X5 45e. :-!
iu : aha, Briti sú už mimo EU. -
iudex 23.03.21 08:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf R
dedo: fred je "domáci", on by cez hranice nemusel a ak áno, ako pre pendlera preňho platí výnimka. Inak sakramentsky rád by som dal nejaké stretko, ale cez hranice mi ani komplet očkovanie nepomôže, aj tak by som po návrate musel ísť do karantény. Celkove ma to už dosť ser_e, nikam sa nedá ísť a k tomu takéto depresívne medziobdobie, ani zima, ani jar. A ani len ten blbý spoiler mi nechcú precliť, aby som si spravil aspoň malú radosť. >:-[] :'-( -
woody-alien 23.03.21 06:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf R
wl: Tvl, do Zlína ? Tolik kontrol na hranicích (okresů) bych asi nezvládl. >:-[] V neděli jsem jel do práce sám samotinkej po ránu a zastavila mě patrola. Jeden zleva, druhej zprava, třetí mi oblizoval SPZky. Podávám jim papír z práce, docela dlouho to studovali až jsem začínal mít pochybnosti o jejich gramotnosti. A pak že prej mi tam chybí datum platnosti. Já na to, že to platí dokud mě nevyhoděj. :-) A oni ne, že tam musí být datum platnosti....třeba do 31.12. Tak já jsem ten papír vzal, vytáhl propisku a dopsal tam ten datum. Teď na mě koukali.... a já no co, vždyť já jsem vedoucí, kdo jiný by to tam měl vyplnit. >:-[]

Ale já přece logicky píšu právě o těch kouzelnících, kteří dělají ze dvou nebo tří jedno, a pak do inzerátu napíší "v perfektním stavu".
V tomto případě navíc "přilepená" zadní část (z vrakoviště) skrývá hodně silný (Turbo S) motor za zadní nápravou!