Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Market 25.03.21 17:58
« Re: Re: Re: Re: QV Turbo v perfektním stavu
A presne aj to je dovod mojho vykonoveho downgrade :-)
Tiez sa niekedy az "zlaknem", ked sa mi podari pozabudnut (samozrejme na nemeckej dialnici) a tachometer ukazuje "divne" cisla... :-!
A to nemam ani zdaleka pod zadkom taky vykon, ako maju tie vase tatose... -
white label 25.03.21 16:59
« Re: Re: Re: QV Turbo v perfektním stavu
sf
Tak vidíš, že vím... ;-)
A ještě k tomu tvému: "Nech mi ale niekto vysvetlí na akého čerta sa robia tak silné autá..."
Špatná otázka, dělají se pro ty, kteří je kupují, nechci ukazovat prstem. >:-[]
Lepší otázka by byla, na co si někteří tak silná auta kupují?
To mi připomnělo, když woody poprvé naživo v garáži viděl rozpláclého brouka a loGicky se pTal, jeStli se ten jeho potenciál vůbec dá, na normální cestě, využít? A byla to dobrá otázka... -
speedfred 25.03.21 13:54
« QV Turbo v perfektním stavu
Tak som bol dnes v Brne po auto a po dlhom čase sa zviezol peknými okreskami.
Nech mi ale niekto vysvetlí na akého čerta sa robia tak silné autá.... trochu som sa krotil a cez dve kilá ale nešiel.
PS: a aj tie krivo umiestnené výfucky tomu pasujú. -
white label 24.03.21 14:57
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prodám Porsche 911 Turbo S (991.1) v perfektním stavu
pd7
Tak to je hrůza...
To je hybridní design/konfigurace výfuku ala CTR/Lexus/JQV
P.S. Obecně nefandím více jak dvěma koncovkám výfuku, je to zbytečná hmotnost navíc a ani to nevypadá líp, než jedna/dvě pořádné, naopak. A platí to i u motorek, kde je top - všechny výfukové svody do jediného tlumiče.
Vidím v tom asociaci - čím více pruhů, tím více adidas. -
pradeda777 24.03.21 14:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Prodám Porsche 911 Turbo S (991.1) v perfektním stavu

Market: tak Tvoju Cupru by som nepodceňoval, je to 310 koní v relatívne malom a ľahkom aute (tipujem tak 1370 kíl). Ja mám síce o pár koní naviac, ale v podstatne väčšom a ťažšom aute (1675 kg), takže s výnimkou akcelerácie z miesta (lebo štvorkolka) by mala Cupra R zrejme navrch.
Inak tomu Tvojmu budúcemu prckovi som videl namerať stovku za 5,1s, to je len o desatinku menej ako má písaná moja 340i. :yes:
P.S. Spoiler nalepený, už je zo mňa oficiálne garážový tuner. :-)