speedfred 28.03.21 22:32
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: QV Turbo v perfektním stavu
Však ja to viem, len konštatujem a odpovedám. V dávnych časoch som experimentoval s rôznymi diferencialami na e30. To boli poriadne rozdiely.
Aj to je umenie toto vsetko nejako zladiť pre vývojový tím -
woody-alien 28.03.21 21:32
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: QV Turbo v perfektním stavu
sf: Nj, jenže to je jinej svět. Auto skoro s třikrát vyšším výkonem než mám já. Pointa je v tom, že dotočená trojka někde mezi 140-150 km/h tacho je pro auto se 132 kW prostě hrozně dlouhá. Clio RS IV končilo s trojkou někde na 120-125 km/h....a taky to pak hezky jelo. -
iudex 28.03.21 13:51
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: QV Turbo v perfektním stavu
Market: tak ja som dnes cestou do Kleine Karpaten (samozrejme v Nemecku >:-[] ) vyskúšal pokiaľ potiahne trojka. A pri 7000 rpm (áno, aj fúkaný R6 také zvláda) to bolo 170 kmh. Na štvorku nebola nemecká diaľnica pri Doľanoch dosť dlhá. ;-) -
woody-alien 26.03.21 17:57
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: QV Turbo v perfektním stavu
iudex: Já jsem zrovna dneska ráno dekarbonizoval >:-[] na běžné (byť k tomu vhodné) okresce a právě ve snaze dotočit kvalt do červeného jsem se ocital v nehezkých číslech. To by někteří zastánci Toyoty a Volva s jejich maximálkou 180 (protože víc přece nikdy nejedeš, je to nelegální a vraždíš kytičky) asi omdlívali.

Děláš machra a nakonec sám přiznáváš, že si tam viděl jen o 15 mm víc, než iudex.
>:D >:-[]